Flexibel studeren en alle begeleiding die je nodig hebt

Wordt het niet eens tijd voor LOI? Want bij de LOI studeer je op de meest flexibele manier. Je kiest je eigen tempo en bepaalt zelf hoe je studeert. Of je nu kiest voor een thuisstudie of Klassikaal+, je wordt altijd begeleid door topdocenten uit het werkveld. Kies uit ruim 900 opleidingen. Van korte cursussen en programma’s tot volledig MBO en HBO. Start direct en groei door.

  • Studeer naar keuze flexibel thuis of via LOI Klassikaal+.
  • Altijd persoonlijke begeleiding door ervaren docenten.
  • Van korte cursus tot volledig MBO en HBO.

Vind je opleiding in 4 stappen

LOI VIP Deals: Profiteer van kortingen van meer dan 70%

Schrijf je vóór 1 augustus 2024 in voor een LOI-opleiding en krijg een jaar lang toegang tot het online platform met VIP Deals. Hier vind je hoge kortingen op honderden producten en uitjes. Van een noise cancelling koptelefoon, smartwatch en espressomachine tot stedentrips, bioscoopvouchers of sauna’s. Scoor de beste deals op populaire merken en loop nooit meer voordeel mis. Bekijk het aanbod en schrijf je snel in.

  • Honderden euro's voordeel.
  • De beste deals op topmerken.
  • Regelmatig nieuwe producten.

Naar LOI VIP Deals

Een nieuwe taal leren? Start je taalavontuur met 10% korting

Wil je nóg meer van je vakantie genieten, je talenkennis opfrissen of juist je cv versterken? Wordt het dan niet eens tijd voor LOI? Want dankzij de unieke taalmethode leer je de taal echt goed spreken, verstaan, lezen én schrijven. LOI biedt taalcursussen op alle niveaus, van beginners tot vergevorderden. Voor op reis, of voor op het werk. Er is dus altijd een taalcursus die bij je past. Bovendien krijg je als je vóór 1 augustus inschrijft 10% korting.

  • 40 talen op verschillende niveaus.
  • Speciaal ontwikkelde methode voor snel resultaat.
  • Leer de taal in slechts een half uurtje per dag.

Naar alle talen   Meer over deze actie

Studeer thuis of via LOI Klassikaal+

Je bepaalt zelf welke studiemethode het beste bij je past. Wil je alle vrijheid en je eigen tempo bepalen? Dan is een thuisstudie met online begeleiding ideaal. Heb je behoefte aan meer regelmaat en contact met medestudenten? Kies dan voor LOI Klassikaal+ en volg iedere 3 weken een bijeenkomst. De ene keer op locatie, de andere keer online.

Alles over thuisstudie Alles over LOI Klassikaal+