gezondheidszorg en welzijn

Als goed opgeleide zorgprofessional met hart voor de patiënt krijg je prachtkansen in het vakgebied gezondheidszorg en welzijn. Lees meer
Louise van Es

Docente

Over dit vakgebied
Als goed opgeleide zorgprofessional met hart voor de patiënt krijg je prachtkansen in het vakgebied gezondheidszorg en welzijn. Lees meer
Louise van Es

Docente

Master-opleidingen

HBO-opleidingen

Korte HBO-programma's
Toon meer (26)

Nieuw! HBO-bachelor Opleiding tot Verpleegkundige (HBO V )

Deze opleiding is ontwikkeld i.s.m. werkgevers in de zorg en volledig gebaseerd op de internationaal gehanteerde CanMEDSrollen en BN2020. De opleiding leidt op tot allround verpleegkundige.

Naar deze opleiding

MBO-opleidingen

Kort MBO
Toon meer (16)

Cursussen

Uitgelicht: Management in zorg en welzijn

Deze cursus richt zich op het ontwikkelen van competenties en behandelt alle essentiële aspecten uit de praktijk van een middenmanager in de zorg voor nu én in de toekomst.

Naar deze cursus

Naar bevlogen zorgprofessionals is altijd vraag

Het vakgebied Gezondheidszorg en Welzijn biedt prachtkansen voor goed opgeleide zorgprofessionals. De vergrijzing, de hogere levensverwachting, het feit dat mensen vaker thuis zorg krijgen en de technologische ontwikkelingen vragen om werknemers die goed zijn voorbereid op de zorg van de toekomst. Heb je hart voor de patiënt én de juiste kennis en vaardigheden, dan kun je zó aan de slag.

De LOI biedt een groot aantal opleidingen binnen het vakgebied Gezondheidszorg en Welzijn. Van korte beroepsgerichte cursussen tot volledige en erkende MBO- en HBO-opleidingen. Ook biedt de LOI unieke specialisaties die gevolgd kunnen worden als bijscholing. Bij de LOI kun je je opleiding volgen op een manier die bij jou en je situatie past. Dat kan 100% flexibel, thuis of waar je maar wilt. Of kies voor klassikaal studeren en volg de opleiding met alle houvast die je nodig hebt én de flexibiliteit waar een druk leven om vraagt. Waarvoor je ook kiest, de opleiding voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en je wordt begeleid door ervaren docenten.

ITK Ministerie OCWCREBO

Flexibel studeren bij de LOI

Een druk leven vraagt om een opleiding die zich aanpast aan jou, in plaats van andersom. Daarom studeer je bij de LOI altijd op de meest flexibele manier. Kies voor maximale vrijheid met een thuisstudie, of studeer via LOI Klassikaal+, met iedere drie weken een bijeenkomst (op locatie of online via virtual classrooms). Ontdek hoe het werkt.

Inspiratie

Met een CZO-specialisatie sneller je HBO V op zak

Met een MBO 4- of inservice-diploma én een CZO-specialisatie haal je nóg sneller je HBO V. Krijg 5 maanden extra vrijstelling.

“Ik gebruik veel voorbeelden uit de praktijk”

Interview met Daniëlle Berger-Bick, docent MBO Sociaal werker .

"Na MBO Helpende zorg en welzijn niveau 2, wil ik direct door met niveau 3"

Interview met Sandra van Deursen, student MBO Helpende zorg en welzijn

Opleidingsprogramma voor de zorg: flexibel én op maat

De MBO- en HBO-opleidingen voor de gezondheidszorg zijn volledig erkend en bij LOI Zakelijk helemaal op maat te maken.

Flexibel studeren, zo werkt het in de praktijk

Studeren waar je wilt, wanneer je wilt. In je eigen tempo, met maatwerkbegeleiding door ervaren vakdocenten

“Afvinklijstjes mogen nooit belangrijker zijn dan mensen”

Interview met Mieke Hollander, oprichtster Zorg4Effect.

Advies en contact

Heb je vragen over een opleiding die je wilt volgen? Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

Bereik onze studieadviseurs via:
071 - 545 1234
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00
Service en contact