Groei door.
Bewaard
Vergelijk

Te vergelijken opleidingen

Je kunt maximaal 3 opleidingen vergelijken

Nu vergelijken
071 - 545 1234 Contact

voor

Je zoekopdracht heeft helaas geen resultaten opgeleverd

Gevonden opleidingen

Geen opleidingen gevonden

Naar alle zoekresultaten

Relevante vakgebieden

Geen vakgebieden gevonden

Overige zoekresultaten

Geen pagina gevonden

Veelgestelde vragen

Toon 0 resultaten

spaans

"Ik wil echt vloeiend Spaans kunnen spreken."
Hidde Barneveld

Cursist Spaans voor beginners

"Ik wil echt vloeiend Spaans kunnen spreken."
Hidde Barneveld

Cursist Spaans voor beginners

Spaans leren op alle niveaus

Wil je Spaans leren? Met een Spaanse cursus of opleiding van de LOI leer je een van de meest gesproken talen ter wereld. Ga je vaak op vakantie naar Spanje of heb je in je werk regelmatig te maken met Spaanstaligen? Dan is het fijn als je goed Spaans kunt spreken. Met een online cursus Spaans via thuisstudie van de LOI zit je zeker goed. Je leert de Spaanse taal niet alleen lezen en schrijven, maar ook spreken en verstaan. Je kunt lekker thuis studeren, met online begeleiding.

De cursus Spaans voor beginners is bijvoorbeeld een goede start voor iedereen die vanaf de basis Spaans wil leren. Na afloop kun je jezelf goed redden als je op vakantie bent in een Spaanstalig land. hetKun je al redelijk Spaans spreken en wil je nóg beter Spaans leren? Kies dan voor een cursus Spaans voor gevorderden of Spaans voor meergevorderden.

Zakelijk Spaans leren: het Spaans voor op de werkvloer

De Spaanse taal komt ook steeds vaker voor in het bedrijfsleven. Voor wie in zijn of haar werk regelmatig contact heeft met Spaanstaligen en zich beter wil kunnen uitdrukken in het Spaans, heeft de LOI diverse cursussen zakelijk Spaans in het assortiment, zoals Zakelijk Spaans voor gevorderden.
Ook (toekomstig) vertalers Spaans zijn voor een opleiding bij de LOI aan het goede adres. De NVAO-geaccrediteerde bacheloropleiding HBO Vertaler Spaans biedt een uitstekende start voor een carrière als vertaler Spaans.

Leer de perfecte Spaanse uitspraak

Op wat voor niveau je ook Spaans wilt leren, de LOI heeft altijd een Spaanse opleiding of cursus die bij je past. Je studeert waar en wanneer je maar wilt en leert de perfecte uitspraak dankzij geluidsfragmenten die zijn ingesproken door native speakers. Je oefent de taal bovendien meteen in levensechte situaties met behulp van online animatiefilms: een unieke methode! In veel gevallen haal je ook een internationaal erkend diploma, iets wat natuurlijk mooi staat op je cv!

Kies snel je opleiding of cursus:

Nu BladCadeau t.w.v € 50,- bij inschrijving

Schrijf je nu in en ontvang dé tijdschriftenbon BladCadeau t.w.v. € 50,-. Daarmee heb je keuze uit ruim 75 tijdschriftabonnementen, zoals LINDA., delicious, Donald Duck of Kijk. Zo kun je naast je studie heerlijk ontspannen met je favoriete tijdschrift.

Lees verder

BladCadeau

Nog dagen!

Laatste dag!

Laatste kans!

Liever een andere taal leren?

Naast de cursussen Spaans biedt de LOI een uitgebreid assortiment taalcursussen op verschillende niveaus.

Cursussen Engels
Cursussen Duits
Cursussen Frans
Cursussen Italiaans
Andere talen

Contact Vraag studieadviesgesprek aan