Toon 0 resultaten

flexibel opleiden via LOI Zakelijk

Maak van uw medewerkers wendbare professionals
Maak van uw medewerkers wendbare professionals

Flexibel en erkend: een unieke combinatie

Er wordt momenteel veel gevraagd van uw medewerkers. Vaak werken zij thuis en combineren zij dit met de zorg voor kinderen of naasten. Tegelijkertijd blijft het ook in deze coronatijd van groot belang dat zij zich blijven ontwikkelen. Maar hoe combineren zij dit met alle andere verplichtingen?

Wij vinden dat onderwijs zich moet aanpassen aan de student – uw medewerker – in plaats van andersom. Daarom bieden wij de flexibiliteit die nodig is om een opleiding sneller en efficiënter met succes te doorlopen. Juist nu is flexibel thuisonderwijs bij uitstek geschikt om uw medewerkers te laten leren. Bij de LOI kan dat o.a. met volledig erkend en geaccrediteerd MBO- en HBO-onderwijs.

Flexibel onderwijs

Flexibiliteit in opleiden betekent zelf bepalen waar, wanneer en hoe snel je studeert. Dat is het fundament waarmee we 96 jaar geleden startten. En daar geloven we meer dan ooit in. Juist nu mensen zoveel mogelijk thuis moeten blijven, is een thuisstudie bij uitstek geschikt om toch nieuwe kennis op te doen.

Ook ons klassikale onderwijs is flexibel. Natuurlijk is er een vast studieritme, met om de drie weken een klassikale bijeenkomst met docenten (tijdelijk via virtual classrooms). Maar daaromheen is er veel flexibiliteit. Zo zijn onze docenten ook tussen de bijeenkomsten door bereikbaar voor vragen en feedback, is de online leeromgeving altijd toegankelijk en kunnen examens elke dag, bijna om de hoek, worden afgelegd..

24-7 onderwijs

Keurmerk als extra garantie

De LOI investeert in kwaliteit en dat leidde de laatste jaren tot mooie beoordelingen bij inspecties en accreditaties. Bovendien is LOI Hogeschool nu al bijna zes jaar de enige particuliere hogeschool van Nederland met het ITK-keurmerk. Dit door de NVAO toegekende keurmerk is een erkenning voor onze kwaliteitszorg. Voor u een extra garantie dat onze opleidingen van uitmuntende kwaliteit zijn.

ITK

Goed luisteren en snel schakelen

Het is een uitdaging om onderwijs aan te laten sluiten op de vraag van de arbeidsmarkt. De ontwikkelingen gaan in hoog tempo, kennis veroudert snel. Wij zorgen daarom dat onze MBO- en HBO-programma’s niet alleen erkend zijn, maar ook altijd aansluiten op de eisen van vandaag en morgen. Dat bereiken we door goed te luisteren en snel te schakelen.

Goed luisteren zit in onze cultuur: de vraag bepaalt ons aanbod. We blijven daarom constant op de hoogte van wat zich afspeelt in de werkvelden van onze opleidingen. We luisteren goed naar de wensen van bedrijven en instellingen. Zo weten we precies wat er speelt in de praktijk. En houden we onze programma’s actueel en relevant.

Snel schakelen is voor ons vanzelfsprekend. Geen jaren of maanden ontwikkeltijd, wij stellen eerder weken als norm. Daarop zijn we – als enige erkende opleider – ingericht. Dus kunnen we snel programma’s aanpassen of ontwikkelen. Dat geldt voor onze open programma’s, maar zeker ook voor de maatwerkprogramma’s die we ontwikkelen samen met onze klanten.

Corona-update: alle opleidingen gaan door

Alle opleidingen van de LOI gaan gewoon door. Thuis studeren, is bij de LOI immers heel normaal. Ook de klassikale bijeenkomsten van LOI Klassikaal+ vinden voorlopig zoveel mogelijk plaats via virtual classrooms. Lees meer over onze coronamaatregelen bij de veelgestelde vragen.

Maatwerk: uw eigen erkende opleiding

Niet alleen onze onderwijsvorm is flexibel, ook de inhoud van onze onderwijsprogramma’s is dat. De behoefte van uw bedrijf kunnen we naar wens omzetten in een programma op maat. We doen dat binnen de kaders van onze erkenningen en accreditaties. En dat levert een unieke combinatie op: erkende MBO- of HBO-programma’s op maat. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Meer informatie

Open inschrijvingen: snel starten

De LOI biedt 1.200 opleidingen in 24 vakgebieden. Van erkende HBO-bachelors tot korte programma’s die vaak al binnen 6 maanden tot een (HBO-)certificaat leiden. Flexibel op afstand te volgen en naar behoefte ook klassikaal onderwijs voor nog meer houvast.

Meer informatie

Gratis whitepapers

Als zakelijke opleider voorzien we u graag van relevante informatie op het gebied van een zakelijke en persoonlijke ontwikkeling en groei. Op dit moment zijn er drie whitepapers beschikbaar. De onderwerpen zijn;

  • Een leven lang ontwikkelen
  • Tekorten op de arbeidsmarkt
  • Leidinggeven aan innovaties
  • Duurzame inzetbaarheid
  • Talentmanagement

Bekijk de gratis whitepapers

Whitepapers

Inspiratie

Klaar voor de arbeidsmarkt van morgen

Interview met Jobke van den Berg, Directeur Opleidingen

Lees de blog

Nieuwe SLIM-subsidieregeling mkb

Subsidie is o.a. beschikbaar voor het aanbieden van MBO praktijkleerplaatsen.

“Geen barrières meer voor mensen die naar de zorg willen overstappen"

Interview met Sophie (Zorgbalans) en Hélène (Spaarne Gasthuis)

Lees het interview

Een oriënterend gesprek, vragen of advies?

Wilt u weten wat LOI Zakelijk voor úw organisatie kan betekenen, hebt u een opleidingsvraagstuk of wilt u een groep medewerkers laten opleiden? Onze Adviseurs Leren & Ontwikkelen zijn u graag van dienst. Eventueel werken we tevens samen met partners, gespecialiseerd in EVC-trajecten, om u een perfect passend advies én opleidingsprogramma te bieden.

Neem nu contact op