Groei door.
Bewaard
Vergelijk

Te vergelijken opleidingen

Je kunt maximaal 3 opleidingen vergelijken

Nu vergelijken
071 - 545 1234 Contact

Je zoekopdracht heeft helaas geen resultaten opgeleverd

Gevonden opleidingen

Geen opleidingen gevonden

Naar alle zoekresultaten

Toon 0 resultaten

opleidingen voor bedrijven

Altijd een passend programma
Altijd een passend programma

LOI Zakelijk: erkend MBO en HBO, flexibel en op maat

Als brede en erkende MBO- en HBO-opleider is LOI Zakelijk de ideale partner in het opleiden van uw medewerkers. Naast het vaste opleidingsaanbod biedt LOI Zakelijk bedrijfsgerichte opleidingsprogramma’s op elk niveau. Incompany, via thuisstudie of door middel van klassikaal onderwijs.
De opleidingen van de LOI zijn altijd flexibel en daardoor goed te combineren met werk en andere bezigheden.

Uw gesprekspartner voor elk opleidingsvraagstuk

Welk opleidingstraject past het best bij uw bedrijf? LOI Zakelijk helpt u graag bij het beantwoorden van deze vraag. Door in een vroeg stadium met u om de tafel te gaan, brengen we de opleidingsbehoefte en het startniveau van de deelnemers haarfijn in kaart. Eventueel in samenwerking met partners gespecialiseerd in EVC-trajecten. Op deze manier zijn we in staat een perfect passend advies en opleidingsprogramma aan te bieden.

LOI Zakelijk adviseert u vanaf de eerste stap, leidt uw medewerkers op, is flexibel in bijsturen en staat garant voor een waardevol resultaat.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Meer weten of een vrijblijvend advies? Maak nu een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

Maak nu een afspraak

Maatwerk toegesneden op uw bedrijf

Wanneer de leerdoelen zijn vastgesteld, bekijkt u samen met uw LOI-opleidingsadviseur de mogelijkheden. Een opleidingsprogramma dat op maat wordt gemaakt, blijkt in veel gevallen een goede optie te zijn. Met daarin trainingen gericht op de eigen bedrijfspraktijk. Het is onze ervaring dat het terugzien van de persoonlijke werksituatie in de opleiding voor deelnemers sterk motiverend werkt.

Erkende MBO- en HBO-opleidingen met bedrijfsspecifieke cases

Het is ook mogelijk om uw specifieke bedrijfssituatie en doelstellingen te verwerken in erkende en geaccrediteerde MBO- en HBO-programma’s. Hierin is LOI Zakelijk uniek. Een dergelijke aanpak is inmiddels veelvuldig met succes toegepast. Onder meer bij opleidingen voor de gezondheidszorg en ICT. 

Individuele en directe werkwijze voor optimaal resultaat

Uw medewerkers krijgen actieve en individuele begeleiding van topdocenten en coaches die als geen ander weten te inspireren en motiveren. Zowel bij de incompany en klassikale trajecten als opleidingen op afstand. Indien gewenst is ook coaching op de werkplek mogelijk. Deze persoonlijke en directe aanpak, gecombineerd met doelgericht lesmateriaal, levert snel en veel resultaat op.

Ook advies over subsidies, outplacement en meer

Naast partners waarmee we samenwerken voor EVC’s (Erkenning Verworven Competenties) en assessments, kan LOI Zakelijk u bijvoorbeeld in contact brengen met specialisten die u kunnen adviseren over mogelijke subsidies en het aanvragen daarvan, outplacementbureaus en adviseurs voor werving en selectie. Door onze nauwe samenwerkingsverbanden kunnen verschillende trajecten binnen uw organisatie naadloos op elkaar worden aangesloten.

Uw medewerkers studeren flexibel buiten werktijd

De thuisstudies én klassikale opleidingen van de LOI zijn altijd flexibel en te volgen buiten werktijd. Door deze opzet heeft uw organisatie geen verletkosten en zijn de opleidingen voor uw medewerkers goed te combineren met het werk, ook bij onregelmatige diensten. 

"De LOI biedt de flexibiliteit die we nodig hebben in onze organisatie"

Linda Koch, Adviseur Vakopleidingen Westfriesgasthuis, over het opleiden van MBO Verpleegkundigen naar HBO-V.


Lees het interview
"De LOI biedt de flexibiliteit die we nodig hebben in onze organisatie"

Linda Koch, Adviseur Vakopleidingen Westfriesgasthuis, over het opleiden van MBO Verpleegkundigen naar HBO-V.

Lees het interview

Opleidingen in elk vakgebied

Met meer dan 90 jaar ervaring en opleidingen in elke denkbare richting, kiest u met de LOI voor kwaliteit. Zo zijn al onze bacheloropleidingen NVAO-geaccrediteerd en is LOI Hogeschool de enige particuliere hogeschool met het keurmerk ITK. Ook de MBO-opleidingen zijn erkend door de overheid en de kwaliteitsborging van het LOI MBO College het een goede beoordeling gekregen. Naast volledige HBO-bachelors en MBO-opleidingen vindt u in ons aanbod ook een groot aantal korte programma’s op HBO- en MBO-niveau. Hiermee richten deelnemers zich op specifieke onderdelen van een vakgebied. 

LOI Zakelijk biedt naast dit brede assortiment de mogelijkheid voor het volledig op maat maken van een opleidingsprogramma, specifiek voor uw bedrijfssituatie. Dit is ook mogelijk bij erkende HBO- en MBO-opleidingen. Bespreek de mogelijkheden vrijblijvend met uw opleidingsadviseur.

Maak nu een afspraak

MBO en HBO voor de gezondheidszorg; op maat en volledig erkend

De veranderende wetgeving en vraag in de zorg maken het voor zorgprofessionals belangrijk om zich te blijven ontwikkelen. Het vertrekpunt is daarbij voor iedereen anders. Wilt u uw medewerkers breder en/of hoger opleiden, maar vraagt u zich af of standaardopleidingen wel de beste keuze zijn voor uw organisatie? Of kunt u uw medewerkers niet missen op de werkvloer? De volledig erkende MBO- en HBO-opleidingen van de LOI bieden de oplossing. De opleidingen zijn goed in te passen in het schema van werknemer en organisatie. En indien gewenst ontwikkelen we een opleidingstraject volledig op maat voor uw organisatie, inclusief instellingsspecifieke vraagstukken. Dit is ook mogelijk voor MBO BBL-opleidingen.

Verschillende ziekenhuizen en zorginstellingen kozen al voor LOI Zakelijk bij het inrichten van een (incompany) opleidingstraject, zoals het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC), het Westfriesgasthuis en de MC Groep.

LUMC MC Groep Westfries Gasthuis

Lees verder

De beste voorbereiding op de ICT-praktijk

De ontwikkelingen in de ICT-branche volgen elkaar razendsnel op. Dankzij de intensieve samenwerking van LOI Zakelijk met professionals uit het (internationale) werkveld, brancheorganisaties en exameninstanties, zijn we zeer goed op de hoogte van de nieuwe eisen die gesteld worden aan ICT’ers. Hierdoor zijn we in staat onze opleidingen hier naadloos op te laten aansluiten. Bovendien is het bij twee HBO-bacheloropleidingen en diverse korte HBO-programma’s in ICT nu mogelijk om te studeren met meerdere subsidies vanuit de overheid. Een regeling waarvan u als werkgever ook profiteert.

Lees verder

Andere vakgebieden

Naast Gezondheidszorg en ICT is LOI Zakelijk ook uw partner voor erkende en flexibele opleidingen op maat in andere vakgebieden. Zo beschikken we over een groot netwerk aan taaltrainers en hebben we voor iedere branche een specialist in huis. De LOI loopt daarnaast voorop in Onderwijs en pedagogiek, Management en leidinggeven en vele andere vakgebieden.

Toon alle vakgebieden

"We hebben een groot netwerk aan taaltrainers en voor iedere markt een specialist in huis"
Maire O’Shea

Trainer LOI Zakelijk


Lees het interview met Maire, Kirstin (accountmanager) en Han (cursist)
"We hebben een groot netwerk aan taaltrainers en voor iedere markt een specialist in huis"
Maire O’Shea

Trainer LOI Zakelijk

Lees het interview met Maire, Kirstin (accountmanager) en Han (cursist)

De keuze van vele bedrijven

LOI Zakelijk is een van de grootste zakelijke opleiders van Nederland. We mogen bedrijven en organisaties als KPN, ABN Amro, de Belastingdienst, het Ministerie van Defensie en vele gemeenten in Nederland tot onze klanten rekenen. Ook voor grote ziekenhuizen en zorginstellingen zoals het LUMC, het Westfriesgasthuis en de MC Groep leiden we onder meer veel verpleegkundigen en verzorgenden op. Bovendien vinden ondernemers in het MKB die willen innoveren, versterken en groeien, in LOI Zakelijk een ideale opleidingspartner.

"Bedrijven moeten zich − net als mensen − blijven ontwikkelen"
Bea van der Avort

Communicatieadviseur Prijsvergelijken.nl


Lees het interview met Bea en Coen Jonker (student Associate Degree Multimedia Design)
"Bedrijven moeten zich − net als mensen − blijven ontwikkelen"
Bea van der Avort

Communicatieadviseur Prijsvergelijken.nl

Lees het interview met Bea en Coen Jonker (student Associate Degree Multimedia Design)

Maximaal rendement op uw investering

Internationalisering, technologische ontwikkelingen en veranderende wetgeving zijn factoren waardoor de omgeving van bedrijven en organisaties voortdurend verandert. Door met opleidingen te investeren in uw medewerkers blijft u de concurrentie voor en houdt u uw organisatie up-to-date. Bovendien zorgt het aanbieden van opleidingen voor motivatie bij uw medewerkers én biedt het hen de kans om te groeien binnen uw organisatie. Daarbij levert een opleidingsprogramma nog meer op. Meer kennis en vaardigheden doen effectiviteit en kwaliteit stijgen, fouten verminderen en kosten dalen. Gezamenlijke opleidingen en trainingen verbeteren ook de onderlinge samenwerking, wat voor nóg meer synergie zorgt.

Aantrekkelijk geprijsd

Het collegegeld is bij veruit de meeste van onze opleidingen inclusief alle benodigde studiematerialen. Bovendien geldt een kostenvrije doorloop inclusief docentenbegeleiding en gebruik van andere studiefaciliteiten mocht uw medewerker meer studietijd nodig voor de opleiding. Dit geldt voor de thuisstudies én klassikale opleidingen en maakt een opleiding bij LOI Zakelijk ook wat betreft de prijs zeer aantrekkelijk.

Studiekosten zijn bovendien 100% fiscaal aftrekbaar. Daarbij is er een aantal aantrekkelijke subsidiemogelijkheden.

Subsidiemogelijkheden

De overheid erkent het belang van scholing. Daarom zijn er diverse regelingen die het volgen van onderwijs financieel aantrekkelijker maken. LOI Zakelijk adviseert u van welke subsidies u als werkgever gebruik kunt maken en hoe u deze kunt aanvragen. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van mogelijke subsidies.

Subsidieregeling Praktijkleren HBO (tot € 2.700,-)

Deze regeling heeft tot doel om werkgevers te stimuleren praktijkleerplaatsen (stageplaatsen) aan te bieden. De subsidie is een tegemoetkoming in de kosten die een werkgever maakt voor de begeleiding van een HBO-student van een technische bacheloropleiding. Het maximum subsidiebedrag is € 2.700,- per gerealiseerde praktijkleerplaats.
Lees meer over deze regeling.

Subsidieregeling Praktijkleren MBO BBL

Werkgevers die praktijkleerplaatsen bieden aan medewerkers middels een Beroepsbegeleidende leerweg (BBL) komen in aanmerking voor subsidie. De subsidie dient als een tegemoetkoming in de kosten die een werkgever maakt voor de begeleiding tijdens de opleiding. Het maximum subsidiebedrag is € 2.700,- per gerealiseerde praktijkleerplaats. Vraag uw accountmanager naar mogelijkheden voor MBO BBL-trajecten voor de gezondheidszorg.
Lees meer over deze regeling.

Stagefonds Zorg (tot € 2.700,- per studiejaar)

Zorginstellingen die een stageplaats bieden aan studenten van de opleiding HBO-bachelor Verpleegkunde, kunnen aanspraak maken op een vergoeding van het Stagefonds Zorg van het ministerie van VWS. De opleiding valt onder categorie A. De maximale subsidie is € 2.700,- per studiejaar.
Lees meer op www.stagefondszorg.nl.

Efficiënter opleiden dankzij een ervaringscertificaat

Voor het waarderen van competenties van medewerkers en deze laten vastleggen in een EVC-certificaat (Erkenning Verworven Competenties) werkt LOI Zakelijk samen met verschillende EVC-bureaus. We adviseren u graag bij het maken van een keuze. Met het ervaringscertificaat zijn de competenties, waarover de betrokken werknemer beschikt, erkend en direct aantoonbaar. Dat biedt voordelen voor zowel uw organisatie als uw werknemer. Zo kan de werknemer bijvoorbeeld een korter programma volgen en versneld een diploma behalen. Of een gerichte training krijgen, volledig aangepast aan de opleidingsbehoefte. LOI Zakelijk biedt daarnaast veel flexibiliteit. De opleidingen en trainingen kunnen ‘in huis’ worden verzorgd en lesmomenten kunnen naar keuze worden ingepland. Zo blijven ook de verletkosten voor uw organisatie beperkt.

  • Beter maatwerk en vaak een korter traject mogelijk.
  • Een aantoonbaar bewijs van competenties.
  • Direct inzichtelijk wat de werknemer kan.
  • Gericht opleiden maakt organisatie wend- en weerbaarder.
  • Besparing in de kosten.

Meer informatie

De kwaliteit van onze opleidingen is gegarandeerd

De opleidingen van de LOI worden getoetst volgens dezelfde strenge normen als het bekostigde onderwijs. We staan met ruim 90 jaar ervaring garant voor kwaliteitsopleidingen. Uw organisatie plukt daar de vruchten van.

NVAO Ministerie van OCW

Geaccrediteerde HBO-bacheloropleidingen

LOI Hogeschool heeft als enige particuliere hogeschool het overheidskeurmerk voor kwaliteitszorg ‘ITK’ toegekend gekregen en is daarbij op alle punten positief beoordeeld. Daarnaast zijn alle HBO-bacheloropleidingen geaccrediteerd door de NVAO. Dit bewijst dat de opleidingen voldoen aan alle kwaliteitseisen en internationaal erkend zijn. De korte HBO-programma’s zijn onderdeel van een geaccrediteerde HBO-bachelor.

Erkende MBO-opleidingen

Onze MBO-opleidingen voldoen aan de laatste eisen van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Bovendien heeft de Inspectie van het Onderwijs het kwaliteitsborging van het LOI MBO College de hoogst haalbare beoordeling gegeven. De korte MBO-programma’s zijn onderdeel van de erkende MBO-opleidingen.

Een nog betere aansluiting op de praktijk

Bij het ontwikkelen en vernieuwen van opleidingen werkt de LOI nauw samen met professionals uit de praktijk. We luisteren goed naar toonaangevende brancheorganisaties, exameninstanties en het bedrijfsleven. Ook organiseren we evenementen voor beroepsgroepen als de zorg, om in gesprek te gaan met zowel uitvoerende medewerkers, managers als bestuurders. 

Onze continue dialoog met deze partijen, resulteert onder meer in een breder en actueler aanbod van opleidingen. Binnen onze (bachelor)opleidingen bieden we bovendien een ruimere keuze aan uitstroomvarianten, minoren en keuzevakken. Hiermee sluiten de opleidingen nog beter aan op de specifieke wensen vanuit de arbeidsmarkt. 

Gratis whitepapers

Onze whitepapers geven inzicht in actuele onderwerpen binnen verschillende vakgebieden. Het overkoepelende thema van de whitepapers is ‘Groei door’. Op dit moment zijn er drie whitepapers beschikbaar.

Leidinggeven aan innovaties
Duurzame inzetbaarheid
Talentmanagement

Whitepapers

Blogs

Edwin Löring, programmamanager ICT-opleidingen LOI Hogeschool

”Het tekort aan goed opgeleide ICT’ers is enorm en de ontwikkelingen gaan razendsnel. Het is dan ook van groot belang om mensen op te leiden tot wendbare professionals.” Lees meer

Edwin Löring, programmamanager ICT-opleidingen LOI Hogeschool

Inspiratiemagazine voor iedereen die wil doorgroeien

Het &door! magazine staat boordevol verhalen uit het werkveld, nieuws over branches, arbeidsmarkt en banen van de toekomst, leuke columns en andere inspirerende artikelen die je helpen richting te geven aan je carrière en je ambities waar te maken. 

Vraag nu gratis aan

Nieuws

Succesvol zij-instroomproject voor verpleegkundigen

De unieke samenwerking tussen LOI Zakelijk, Spaarne Gasthuis en Zorgbalans blijkt een groot succes. Het aantal aanmeldingen voor het opleidingstraject waarmee zij-instromers opgeleid worden tot MBO-verpleegkundigen is dan ook groot. In het artikel uit het Haarlems Dagblad vertellen de initiatiefnemers van beide zorginstellingen meer over het traject én komen vier deelnemers aan het woord.

Artikel in het Haarlems Dagblad

Opleidingstrajecten LOI Zakelijk in Haarlems Dagblad

Overstappen naar de zorg? Wij betalen je opleiding!

Ziekenhuis het Spaarne Gasthuis en ouderenorganisatie Zorgbalans bieden nu samen met LOI Zakelijk een uniek opleidingstraject. Je opleiding tot verpleegkundige (MBO 4) wordt volledig betaald en al tijdens je opleiding krijg je een dienstverband bij Spaarne Gasthuis of Zorgbalans.  

Meer informatie

Overstappen naar de zorg? Wij betalen je opleiding!

Mogen wij u uitnodigen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie, hebt u een opleidingsvraagstuk of weet u al welke opleiding u wilt bieden aan uw medewerkers? In elke fase van opleidingstraject kunnen onze accountmanagers u adviseren. Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Bel 071 - 545 1234 of stuur een e-mail via het onderstaande formulier. We zijn u graag van dienst.

Neem contact op