Groei door.
Bewaard
Vergelijk

Te vergelijken opleidingen

Je kunt maximaal 3 opleidingen vergelijken

Nu vergelijken
071 - 545 1234 Contact

voor

Je zoekopdracht heeft helaas geen resultaten opgeleverd

Gevonden opleidingen

Geen opleidingen gevonden

Naar alle zoekresultaten

Relevante vakgebieden

Geen vakgebieden gevonden

Overige zoekresultaten

Geen pagina gevonden

Veelgestelde vragen

opleidingen voor bedrijven

Altijd een passend programma
Altijd een passend programma

LOI Zakelijk: erkend MBO en HBO, flexibel en op maat

Als brede en erkende MBO- en HBO-opleider is LOI Zakelijk de ideale partner in het opleiden van uw medewerkers. De opleidingen van de LOI zijn altijd flexibel en daardoor goed te combineren met werk en andere bezigheden. Flexibiliteit is gegarandeerd voor zowel korte trainingen en cursussen als langere MBO- en HBO-programma’s én voor de thuisstudies en onze klassikale opleidingen. Naast het vaste opleidingsaanbod biedt LOI Zakelijk bedrijfsgerichte trainingen en opleidingsprogramma’s op elk niveau, voor elke branche.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Meer weten of een vrijblijvend advies? Maak nu een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

Maak nu een afspraak

Toegesneden op uw bedrijf

Samen met uw LOI-accountmanager stelt u de specifieke leerdoelen vast en bekijkt u de mogelijkheden. Een opmaatgemaakt opleidingsprogramma blijkt in veel gevallen een goede optie te zijn. Met daarin trainingen, gericht op de eigen bedrijfspraktijk.

Het is zelfs mogelijk om uw specifieke bedrijfssituatie en doelstellingen te verwerken in geaccrediteerde MBO- en HBO-programma’s. Hierin is LOI Zakelijk uniek. Een dergelijke aanpak is inmiddels veelvuldig met succes toegepast. Het is daarbij onze ervaring dat het terugzien van de persoonlijke werksituatie in de opleiding voor cursisten sterk motiverend werkt.

Individuele en directe werkwijze

Uw medewerkers krijgen van onze docenten en coaches actieve en individuele begeleiding, zowel bij de klassikale trajecten als opleidingen op afstand. Indien gewenst is ook coaching op de werkplek mogelijk. Deze persoonlijke en directe aanpak levert snel en veel resultaat op.

"Bedrijven moeten zich − net als mensen − blijven ontwikkelen"
Bea van der Avort

Communicatieadviseur Prijsvergelijken.nl

Lees het interview met Bea en Coen Jonker (student Associate Degree Multimedia Design)
"Bedrijven moeten zich − net als mensen − blijven ontwikkelen"
Bea van der Avort

Communicatieadviseur Prijsvergelijken.nl

Lees het interview met Bea en Coen Jonker (student Associate Degree Multimedia Design)

De keuze van vele bedrijven

LOI Zakelijk is een van de grootste zakelijke opleiders van Nederland. We mogen bedrijven als KPN, Adidas, IKEA en Philips tot onze klanten rekenen. Maar zeker ook ondernemers in het MKB die willen innoveren, versterken en groeien, vinden in LOI Zakelijk een ideale opleidingspartner. 

Lees hier de ervaringen van onze klanten

 

"Top dat het programma op onze actuele behoefte blijft inspelen"

Thomas Bunnik is directeur/eigenaar van Bunnik Plants, een potplantenkwekerij met 7 vestigingen die wekelijks gemiddeld 600.000 planten produceren. Bunnik Plants zocht een flexibel groeiprogramma voor een groep van 15 medewerkers en vond dat in het Traineeship High Potentials van LOI Zakelijk. Lees verder 
  
  
  

Thomas Bunnik

"Een manier van studeren die past bij onze medewerkers"

Neltien Kreijger, Accountmanager Florence Academie: “Continu stemmen we zaken met elkaar af. Hoe loopt het? Wat kan er eventueel worden verbeterd of aangepast? De lijnen zijn kort, er is veel openheid in de samenwerking en er is ruimte om tussentijds bij te sturen”. Lees verder 
  
  
  

Neltien Kreijger

Uw gesprekspartner voor elk opleidingsvraagstuk

In ons team van accountmanagers en onderwijsdeskundigen vindt u een partner waarmee u de opleidingsbehoefte vaststelt en tot een optimaal maatwerktraject komt . Een backoffice-team ondersteunt de accountmanagers. Bij LOI Zakelijk heeft u daarmee altijd een vast aanspreekpunt voor vragen en service.

Vrijblijvend adviesgesprek

Maak nu een afspraak voor een persoonlijk gesprek met een van onze accountmanagers. Bel 071 - 545 1234 of stuur een e-mail.

Gratis whitepapers

De whitepapers geven inzicht in actuele onderwerpen binnen verschillende vakgebieden en zijn gratis te downloaden. Op dit moment zijn er drie whitepapers beschikbaar:

Leidinggeven aan innovaties
Duurzame inzetbaarheid
Talentmanagement

Maximaal rendement op uw investering

Investeren in opleidingen voor medewerkers levert veel op. Meer kennis en vaardigheden doen effectiviteit en kwaliteit stijgen, fouten verminderen en kosten dalen. Een gezamenlijke training verbetert ook de onderlinge samenwerking, wat voor nóg meer synergie zorgt.

Aantrekkelijk geprijsd

Het collegegeld is bij veruit de meeste van onze opleidingen inclusief alle benodigde studiematerialen. En heeft uw medewerker meer studietijd nodig voor de opleiding, dan geldt bij ons een kostenvrije doorloop inclusief docentenbegeleiding en gebruik van andere studiefaciliteiten. Dit geldt voor de thuisstudies én klassikale opleidingen en maakt een opleiding bij LOI Zakelijk ook wat betreft de prijs zeer aantrekkelijk.

Studiekosten zijn bovendien 100% fiscaal aftrekbaar. Daarbij is er een aantal aantrekkelijke subsidiemogelijkheden.

Subsidieregeling Praktijkleren

De overheid erkent het belang van scholing. Daarom zijn er diverse regelingen die het volgen van onderwijs aantrekkelijker maken. Eén daarvan is de Subsidieregeling Praktijkleren. Deze regeling heeft tot doel om werkgevers te stimuleren praktijkleerplaatsen (stageplaatsen) aan te bieden.

De subsidie is een tegemoetkoming in de kosten die een werkgever maakt voor de begeleiding van een HBO-student van een technische bacheloropleiding. Het maximum subsidiebedrag is € 2.700,- per gerealiseerde praktijkleerplaats.

LOI Hogeschool biedt duale en deeltijd HBO-opleidingen aan in de techniek waarop deze regeling van toepassing kan zijn:

Kijk voor meer informatie over de subsidie en het aanvragen ervan op www.rvo.nl/praktijkleren.

Specifieke programma’s

Wilt u medewerkers gericht opleiden voor specifieke bedrijfsonderdelen of werkzaamheden? LOI Zakelijk kan speciaal voor uw organisatie programma’s op maat samenstellen. Bijvoorbeeld volledig toegespitst op de eigen bedrijfscasuïstiek. Bij LOI Zakelijk is het eveneens mogelijk om uw specifieke bedrijfssituatie en doelstellingen te verwerken in geaccrediteerde MBO- en HBO-programma’s. Samen met uw LOI-accountmanager bespreekt u de opleidingswensen en stelt u de specifieke leerdoelen vast.

Erkend MBO en HBO voor de gezondheidszorg flexibel en op maat

De veranderende wetgeving en vraag in de zorg maken het voor zorgprofessionals belangrijk om zich te blijven ontwikkelen. Het vertrekpunt is daarbij voor iedereen anders. Wilt u uw medewerkers breder en/of hoger opleiden, maar vraagt u zich af of standaardopleidingen wel de beste keuze zijn voor uw organisatie? Of kunt u uw medewerkers niet missen op de werkvloer? De volledig erkende HBO- en MBO-opleidingen van de LOI bieden de oplossing. De opleidingen zijn goed in te passen in het schema van werknemer en organisatie. En indien gewenst ontwikkelen we een opleidingstraject volledig op maat voor uw organisatie, inclusief instellingsspecifieke vraagstukken.

Verschillende ziekenhuizen en zorginstellingen kozen al voor LOI Zakelijk bij het inrichten van een (incompany) opleidingstraject, zoals het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC), het Westfriesgasthuis en de MC Groep.

LUMC MC Groep Westfries Gasthuis

Lees verder

De beste voorbereiding op de ICT-praktijk. Nu ook met subsidie

De ontwikkelingen in de ICT-branche volgen elkaar razendsnel op. Dankzij de intensieve samenwerking van LOI Zakelijk met professionals uit het (internationale) werkveld, brancheorganisaties en exameninstanties, zijn we zeer goed op de hoogte van de nieuwe eisen die gesteld worden aan ICT’ers. Hierdoor zijn we in staat onze opleidingen hier naadloos op te laten aansluiten. Bovendien is het bij twee HBO-bacheloropleidingen en diverse korte HBO-programma’s in ICT nu mogelijk om te studeren met meerdere subsidies vanuit de overheid. Een regeling waarvan u als werkgever ook profiteert.

Lees verder

Bedrijfsspecifieke taaltrainingen

Met een groot netwerk van taaldocenten gespecialiseerd in bedrijfstrainingen staat LOI Zakelijk garant voor een breed aanbod aan taaltrainingen. Voor elke branche, op elk niveau. Wij maken de taaltrainingen geheel op maat voor uw organisatie. Waarbij we ons vooral richten op branche- en bedrijfsspecifieke communicatie. En uiteraard voldoen we aan uw wensen wat betreft locatie en tijdstip. Een training is dus flexibel in te vullen; het lesprogramma biedt ruimte om waar nodig ter plekke individuele aandacht te geven.

"We hebben een groot netwerk aan taaltrainers en voor iedere markt een specialist in huis"
Maire O’Shea

Trainer LOI Zakelijk

Lees het interview met Maire, Kirstin (accountmanager) en Han (cursist)
"We hebben een groot netwerk aan taaltrainers en voor iedere markt een specialist in huis"
Maire O’Shea

Trainer LOI Zakelijk

Lees het interview met Maire, Kirstin (accountmanager) en Han (cursist)

Gegarandeerde kwaliteit

De LOI staat met ruim 90 jaar ervaring garant voor kwaliteitsopleidingen. Zo zijn alle HBO-bacheloropleidingen van LOI Hogeschool geaccrediteerd door de NVAO en beoordeelt de Inspectie van het Onderwijs het kwaliteitsborgsysteem van het LOI MBO College als ‘goed’.

De LOI biedt opleidingen die voorbereiden op examens van onder meer NEMAS, De Associatie, EXIN en is de LOI Education Partner van het NIMA.

NVAO     NEMAS     Associatie voor praktijkexamens     EXIN     NIMA

Opleidingen LOI hogeschool NVAO-geaccrediteerd, dé kwaliteitsgarantie voor hoger onderwijs

Alle HBO-bacheloropleidingen van LOI hogeschool hebben het hoogste kwaliteitsstempel voor hoger onderwijs: de NVAO-accreditatie. Dit betekent dat de opleidingen zijn geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO).  Hét bewijs dat de opleidingen voldoen aan alle kwaliteitseisen, perfect aansluiten op de arbeidsmarkt en ook nog eens (internationale) erkenning garanderen van het getuigschrift dat je bij LOI Hogeschool behaalt.

Om een continue kwaliteit te waarborgen, wordt elke HBO-bacheloropleiding iedere zes jaar opnieuw getoetst en geaccrediteerd. Er wordt o.a. gekeken naar het niveau van afgestudeerden en naar de mate waarin de opgedane kennis en vaardigheden van de studenten aansluiten bij de wensen op de arbeidsmarkt.

Efficiënter opleiden dankzij een ervaringscertificaat

Via LOI Zakelijk kunt u de competenties van medewerkers laten waarderen en vastleggen in een ervaringscertificaat. Met het ervaringscertificaat zijn de competenties, waarover de betrokken werknemer beschikt, erkend en direct aantoonbaar. Dat biedt voordelen voor zowel uw organisatie als de werknemer zelf. Zo kan de werknemer bijvoorbeeld een korter programma volgen en versneld een diploma behalen. Of een gerichte training krijgen, volledig aangepast aan de opleidingsbehoefte. LOI Zakelijk biedt daarnaast veel flexibiliteit. De opleidingen en trainingen kunnen ‘in huis’ worden verzorgd en lesmomenten kunnen naar keuze worden ingepland. Zo blijven ook de verletkosten voor uw organisatie beperkt.

  • Beter maatwerk en vaak een korter traject mogelijk.
  • Een aantoonbaar bewijs van competenties.
  • Direct inzichtelijk wat de werknemer kan.
  • Gericht opleiden maakt organisatie wend- en weerbaarder.
  • Besparing in de kosten.

Meer informatie

Blogs

Graag delen wij onze kennis met u. Dit doen wij onder meer aan de hand van blogs, die geschreven zijn door professionals die nauw betrokken zijn bij een specifiek vakgebied. Hieronder vindt u onze meest recente blogs.
  

Kirstin Stokla, accountmanager LOI Zakelijk

Opleiden staat bij veel organisaties hoog op de agenda. Hoe verenig je de organisatiedoelstellingen met leerbehoeften van medewerkers? Lees meer

Kirstin Stokla

Nieuws

LOI en zorgbranche slaan de handen ineen

Als vervolg op het TrendConvent Zorg en Welzijn dat de LOI in november jl. organiseerde, heeft de LOI een ZorgKring opgezet met vertegenwoordigers uit de branche. Doel is om dieper in te gaan op de belangrijkste punten die tijdens het TrendConvent naar voren zijn gekomen en te bespreken hoe de LOI hier samen met de branche vorm aan kan geven.

Na afloop van de eerste Kringbijeenkomst op 15 mei jl. zijn er globaal drie onderwerpen genoemd die de grootste aandacht vragen.

Lees meer

LOI en zorgbranche slaan de handen ineen

Mogen wij u uitnodigen?

Wilt u een vrijblijvende afspraak maken met een van onze accountmanagers, hebt u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact op. Bel 071 - 545 1234 of stuur een e-mail via het onderstaande formulier. We zijn u graag van dienst.

Neem contact op