Toon 0 resultaten

LOI Zakelijk

Opleidingen voor werknemers

Download de brochure

Opleidingen voor werknemers

Laat medewerkers een opleiding volgen binnen uw bedrijf

Hoe zorgt u dat medewerkers meegroeien met de veranderingen binnen de organisatie? Kies voor bij- of omscholen via LOI Zakelijk. Wij bieden de flexibiliteit om een opleiding sneller en efficiënter met succes te doorlopen. Dat maakt het voor uw medewerkers makkelijker om zich binnen uw bedrijf te blijven ontwikkelen, ook in een tijd waarin zij vaker thuis of onregelmatiger werken. Wij verzorgen onder andere erkend en geaccrediteerd MBO- en HBO-onderwijs, opleidingstrajecten, interne opleidingen bij bedrijven, evenals korte en volledige programma’s op maat. Ook kennen wij de route voor verkorte trajecten op basis van werkervaring (EVC) en hebben wij ervaring met het werven en opleiden van nieuw personeel via zij-instroom. Meer weten over opleidingen voor werknemers of een oriënterend gesprek? Neem contact op. 

Adviesgesprek aanvragen

Flexibel onderwijs passend bij deze tijd

Wij vinden dat onderwijs zich moet aanpassen aan de student – uw medewerker – in plaats van andersom. Die flexibiliteit in opleiden betekent: zelf bepalen waar, wanneer en hoe snel je studeert. Dat is het fundament waarmee wij als opleider startten en dat wij hebben verfijnd tot een uiterst effectieve vorm van thuisstudie waarin alle onderwijsaspecten verenigd zijn. Denk aan structuur die geboden wordt, professionele ondersteuning en een online leeromgeving met alles erop en eraan. Volwaardig onderwijs dus, maar dan flexibel thuis te volgen. Ideaal voor medewerkers om zich te blijven ontwikkelen.

Ook klassikale onderwijs van LOI Klassikaal+ is flexibel. Natuurlijk is er een vast studieritme, met om de drie weken een klassikale bijeenkomst (tijdelijk zoveel mogelijk via virtual classrooms). Maar daaromheen is er veel flexibiliteit. Zo zijn onze docenten ook tussen de bijeenkomsten door bereikbaar voor vragen en feedback, is de online leeromgeving altijd toegankelijk en kunnen examens elke dag op locaties door heel Nederland worden afgelegd.

Niet alleen onze onderwijsvorm is flexibel, ook de inhoud van onze onderwijsprogramma’s is dat. De behoefte van uw bedrijf kunnen we naar wens omzetten in een programma op maat. We doen dat binnen de kaders van onze erkenningen en accreditaties. En dat levert een unieke combinatie op: erkende MBO- of HBO-opleidingen op maat.

Erkende kwaliteit: accreditaties en ITK-keurmerk

De LOI investeert continu in kwaliteit en dat leidt al jaren tot mooie beoordelingen van inspecties en tot accreditaties. Zo zijn al onze HBO-bacheloropleidingen geaccrediteerd door de NVAO. Daarnaast is LOI Hogeschool nu al bijna zes jaar de enige particuliere hogeschool van Nederland met het ITK-keurmerk. Dit eveneens door de NVAO toegekende keurmerk is een erkenning voor onze kwaliteitszorg. Voor u een extra garantie dat onze opleidingen van uitmuntende kwaliteit zijn.

Marktgericht, actueel en relevant

Het is een uitdaging om onderwijs aan te laten sluiten op de vraag van de arbeidsmarkt. De ontwikkelingen gaan in hoog tempo, kennis veroudert snel. Wij zorgen daarom dat onze MBO- en HBO-opleidingen niet alleen erkend zijn, maar ook altijd aansluiten op de eisen van vandaag en morgen. Dat bereiken we door goed te luisteren en snel te schakelen.

Goed luisteren zit in onze cultuur: de vraag bepaalt ons aanbod. We blijven daarom constant op de hoogte van wat zich afspeelt in de werkvelden van onze opleidingen. We luisteren goed naar de wensen van bedrijven en instellingen. Zo weten we precies wat er speelt in de praktijk. En houden we onze programma’s actueel en relevant.

Snel schakelen is voor ons vanzelfsprekend. Geen jaren of maanden ontwikkeltijd, wij stellen eerder weken als norm. Daarop zijn we – als enige erkende opleider – ingericht. Dus kunnen we snel programma’s aanpassen of ontwikkelen. Dat geldt voor onze open programma’s, maar zeker ook voor de maatwerkprogramma’s die we ontwikkelen samen met onze klanten. LOI Zakelijk zorgt ervoor dat een opleiding of cursus volgen via de werkgever sneller en efficiënter kan.

Focus op zorg, onderwijs en ICT

Door de grote vraag naar arbeidskrachten in de ICT, de gezondheidszorg en het onderwijs, is de behoefte aan scholing in deze branches sterk toegenomen. Voor veel organisaties in deze branches hebben wij de scholing verzorgd. Denk aan bijscholing van personeel naar een hoger niveau, bedrijfscursussen, opleidingsprogramma’s op maat met bedrijfsspecifieke casuistiek, zij-instroomtrajecten voor nieuwe arbeidskrachten en interne opleidingen bij bedrijven.

Succesvolle trajecten in de zorg

Hoe kunt u zorgprofessionals verzelfstandigen of de kwaliteit van zorg verbeteren? Wat kunt u doen aan het tekort aan verpleegkundigen? LOI Zakelijk denkt in mogelijkheden en vanuit de vragen van zorginstellingen met succesvolle trajecten als resultaat.
Lees meer

In- en doorstroom in onderwijs

Hoe kunt u in deze tijd nieuw onderwijspersoneel binnenhalen en binden aan uw school? Welke oplossingen zijn er voor doorstroom tot leerkracht? Hoe kunt u leerkrachten de kans bieden zich te blijven scholen binnen hun vak? LOI Zakelijk helpt u graag.
Lees meer

ICT-opleidingen en specialisaties

Als opleider met een groot aanbod aan ICT-opleidingen en specialisaties helpt LOI Zakelijk u graag bij de ontwikkeling van uw IT-medewerkers en andere uitdagingen op het snijvlak van IT en onderwijs.
Lees meer

De keuze van vele bedrijven

Wie zijn werknemers een opleiding wil laten volgen, is bij LOI Zakelijk aan het juiste adres. LOI Zakelijk is dé opleider voor bedrijven en biedt een compleet aanbod. Lees via onderstaande button enkele reacties van onze partners en studenten.

Naar referenties

De keuze van vele bedrijven, onder andere van de politie
“Door snel te schakelen met LOI Zakelijk kunnen wij in coronatijd door met de opleiding”

Leendert van Geest, teamchef politie Den Haag  

Alle referenties
De keuze van vele bedrijven, onder andere van de politie
“Door snel te schakelen met LOI Zakelijk kunnen wij in coronatijd door met de opleiding”

Leendert van Geest, teamchef politie Den Haag  

Alle referenties

Gratis whitepapers

LOI Zakelijk voorziet u graag van relevante informatie op het gebied van zakelijke en persoonlijke ontwikkeling en groei. In onze gratis whitepapers geven wij u o.a. praktische adviezen en leest u over de ervaringen van onze klanten. Op dit moment zijn er vijf whitepapers beschikbaar. Ontdek meer over:

  • Een leven lang ontwikkelen
  • Tekorten op de arbeidsmarkt
  • Leidinggeven aan innovaties
  • Duurzame inzetbaarheid
  • Talentmanagement

Download de gratis whitepapers

Whitepapers

Inspiratie

Nieuwe regelgeving voor verplichte scholing werknemers

Per 1 augustus 2022 zijn werkgevers verplicht door de wet of CAO verplichte opleidingen te vergoeden.

"De flexibiliteit van LOI Zakelijk past bij ons"

Interview met Iris Zwanink (Bender) en Anne Hendriks-Bunt (studente)

Lees het interview

Opleidingsbudget? Maak er gebruik van!

Veel werkgevers reserveren opleidingsbudget voor hun medewerkers. Heb jij een opleidingsbudget? Maak er gebruik van!

“De opleiding komt naar ons toe, dát is een groot voordeel”

Interview met Nancy Kooij (Cordaan) en Leonie Lens (student).

Open inschrijvingen: snel starten

Opleidingen voor werknemers? De LOI heeft een groot aanbod van opleidingen in maar liefst 29 vakgebieden. Van erkende HBO-bachelors tot korte programma’s die vaak al binnen 6 maanden tot een (HBO-)certificaat leiden. Flexibel op afstand te volgen en naar behoefte ook klassikaal voor nog meer houvast. Wilt u een medewerker inschrijven voor een van de opleidingen van de LOI? Dat kan rechtstreeks via onze website. Heeft uw bedrijf een Learning Management Systeem (LMS), dan kunnen wij ons studieaanbod ook aanbieden via uw LMS.

Meer informatie

Nieuws

Succesvol zij-instroomproject voor verpleegkundigen

De unieke samenwerking tussen LOI Zakelijk, Spaarne Gasthuis en Zorgbalans blijkt een groot succes. Het aantal aanmeldingen voor het opleidingstraject waarmee zij-instromers opgeleid worden tot MBO-verpleegkundigen is dan ook groot. In het artikel uit het Haarlems Dagblad vertellen de initiatiefnemers van beide zorginstellingen meer over het traject én komen vier deelnemers aan het woord.

Artikel in het Haarlems Dagblad

Opleidingstrajecten LOI Zakelijk in Haarlems Dagblad

Een oriënterend gesprek, vragen of advies?

Wilt u weten wat LOI Zakelijk voor úw organisatie kan betekenen, hebt u een opleidingsvraagstuk of wilt u een groep medewerkers laten opleiden? Onze Adviseurs Leren & Ontwikkelen zijn u graag van dienst. Eventueel werken we tevens samen met partners, gespecialiseerd in EVC-trajecten, om u een perfect passend advies én opleidingsprogramma te bieden.

Neem nu contact op