Toon 0 resultaten

Open inschrijvingen

Kies uit een zeer uitgebreid en erkend opleidingsaanbod
Open inschrijvingen
Kies uit een zeer uitgebreid en erkend opleidingsaanbod

Passende opleidingen voor iedereen

De LOI biedt ruim 900 opleidingen in 29 verschillende vakgebieden waarmee direct gestart kan worden. Van erkende HBO-bachelors tot korte programma’s die vaak al binnen 6 maanden tot een (HBO-)certificaat leiden. Flexibel op afstand te volgen en naar behoefte ook klassikaal voor nog meer houvast. Passende opleidingen voor iedereen: van kleine zelfstandigen tot medewerkers van grote bedrijven. Wilt u weten wat LOI Zakelijk voor uw organisatie kan betekenen? Bel (071) 545 1876.

Heeft u specifieke opleidingswensen, volledig passend bij uw bedrijf? Wij vertalen uw opleidingsvraag naar een uniek maatwerktraject. Kijk voor meer informatie bij maatwerk.

Ons aanbod via uw Learning management systeem

Werkt u binnen uw organisatie met een Learning management systeem? Ons brede opleidingsassortiment kunnen wij op een eenvoudige manier via het LMS ontsluiten. Uw medewerkers hebben dan toegang tot juist die opleidingen die voor hen relevant zijn. Wij denken graag met u mee over het vormgeven en aanbieden van een gepast assortiment. Of dit nu via een Learning management systeem of een eigen Academy gaat of dat er nog geen sprake is van een opleidingsaanbod: wij maken ontwikkelen en opleiden voor iedereen toegankelijk.

Opleidingsbudget voor medewerkers

Stelt uw organisatie een persoonlijk opleidingsbudget beschikbaar aan medewerkers? Of wilt u dit als werkgever gaan doen? Dan is de LOI de aangewezen opleider. Onze thuisstudies én klassikale opleidingen zijn altijd flexibel, en te volgen naast werk. Door deze opzet heeft de organisatie geen verletkosten en zijn de opleidingen voor medewerkers goed te combineren met het werk, ook bij onregelmatige diensten.  

Inspiratie

Hoe daag je medewerkers uit om zich te blijven ontwikkelen?

Zo pakken KPN en Spaarne Gasthuis het aan.

Lees het interview

Studiefinanciering voor volwassenen

Iedereen van 30-55 jaar kan tegen zeer gunstige voorwaarden geld lenen voor een studie.

De betekenis en voordelen van een ITK‑accreditatie

Interview met Maaike Jonker, Business Unit Manager LOI Hogeschool.

Lees het nieuwsbericht

Vragen of advies?

Wilt u een of meer medewerkers een opleiding laten volgen via LOI Zakelijk en wilt u hier meer informatie over? Onze Adviseurs Leren en Ontwikkelen zijn u graag van dienst.

Neem nu contact op