Groei door.
Bewaard
Vergelijk

Te vergelijken opleidingen

Je kunt maximaal 3 opleidingen vergelijken

Nu vergelijken
071 - 545 1234 Contact

voor

Je zoekopdracht heeft helaas geen resultaten opgeleverd

Gevonden opleidingen

Geen opleidingen gevonden

Naar alle zoekresultaten

Relevante vakgebieden

Geen vakgebieden gevonden

Overige zoekresultaten

Geen pagina gevonden

Veelgestelde vragen

university

Van masterclass tot volledige MBA-opleiding
Van masterclass tot volledige MBA-opleiding

LOI University: opleidingen op een hoog niveau

Professional met ambitie? Zet nu de eerste stap naar een functie op hoog niveau en kies voor een opleiding van LOI University of Applied Sciences (LOI University). Volg bijvoorbeeld een specialisatie, een masterclass, een volledige MBA- of post HBO-opleiding of voor een training of schakelprogramma. De opleidingen van LOI University voldoen aan alle kwaliteitseisen, beschikken over de hoogst haalbare kwaliteitskeurmerken en worden (inter)nationaal herkend op de arbeidsmarkt. Wacht dus niet langer en schrijf vandaag nog in.

 NVAO Ministerie van OCW

Nieuw! Test nu welke klassikale opleidingen bij je passen

Gaat je voorkeur uit naar een klassikale opleiding? Bij de LOI heb je keuze uit meer dan 350 klassikale opleidingen. Van erkende master- HBO- en MBO-opleidingen tot korte programma’s in elk vakgebied. Wil je weten welke klassikale opleidingen het beste bij je passen? Volg je hart met de LOI-groeiwijzer en ontdek het zelf. Doe nu de test en groei door.

Naar de test

Groeiwijzer

Aantrekkelijke acties bij alle opleidingen van LOI University

Schrijf je nu in voor een volledige masteropleiding en profiteer van onze ASUS Notebook-actie. Of kies voor een van onze masterclasses, post-bacheloropleidingen of specialisaties en profiteer van een aantrekkelijke tijdschriftenactie.

Lees verder

ASUS VivoBook E12 of Nationale Tijdschriftenbon
LOI Klassikaal

- Keuze uit meer dan 350 klassikale opleidingen
- Erkend HBO, MBO en korte programma’s
- Op locaties door heel Nederland

Weten welke klassikale opleidingen bij je passen?

Doe de test

LOI Klassikaal

- Keuze uit meer dan 350 klassikale opleidingen
- Erkend HBO, MBO en korte programma’s
- Op locaties door heel Nederland

Weten welke klassikale opleidingen bij je passen?

Doe de test

Studieadvies en contact

Bel 071 - 545 1234

Heb je nog vragen over de opleiding? Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

Maandag t/m donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00

Contact Vraag studieadviesgesprek aan

LOI University: Altijd een opleiding die past bij je ambitie

Een kortdurende specialisatie of masterclass, of toch liever een volledige master- of post HBO-opleiding? LOI University biedt altijd een opleiding die aansluit op je wensen en ambitie. Veel opleidingen zijn bovendien naar keuze klassikaal of als thuisstudie te volgen.

Master

Wil je de stap maken richting een managementfunctie op hoger en strategisch niveau? Volg dan de NVAO-geaccrediteerde MBA-opleiding. Na afloop behaal je een (inter)nationaal erkend MBA-getuigschrift.

"Wat ik wil bereiken, is dat ik na afloop klaar ben voor ‘the next level’."
Marcel Ligthart

Student Master of Business Administration

Lees het interview
"Wat ik wil bereiken, is dat ik na afloop klaar ben voor ‘the next level’."
Marcel Ligthart

Student Master of Business Administration

Lees het interview

Masterclasses

Wil je als manager naar de top, dan zorg je dat je de juiste kennis en competenties in huis hebt. Bij LOI Hogeschool heb je ruime keuze korte masterclasses om je te specialiseren in een bepaalde richting of de opstap te maken naar de volledige MBA-opleiding.

Post-bachelors

Beschik je al over een bachelorgetuigschrift? Met een Post-bacheloropleiding zet je de volgende carrièrestap. Je verdiept je kennis op een hoog niveau en bent na afronding klaar voor een topfunctie.

Specialisaties

Met een specialisatie breng je in korte tijd je kennis van een specifiek deelgebied op een hoger niveau. Er zijn zowel verbredende als verdiepende specialisaties. Specialisaties zijn onderdeel van een erkende HBO-bacheloropleiding en bedoeld voor professionals met minimaal HBO-niveau. Je behaalt een certificaat of diploma van LOI Hogeschool.

Kwaliteitsgarantie

Je studeert om iets te bereiken. Dan wil je wel zeker weten dat je een opleiding volgt van hoge kwaliteit. Bij LOI University krijg je die garantie. Kwaliteit staat bij al onze opleidingen voorop. Niet voor niets heeft LOI University, naast de NVAO-accreditatie van de masteropleiding, het ITK-keurmerk behaald: hét overheidskeurmerk voor kwaliteitszorg. Bovendien zijn aan de MBA-opleiding van LOI University verschillende lectoren verbonden.

Lees verder

Gratis studiegids

Vraag nu de studiegids University aan. In de gids staan alle opleidingen in het gekozen interessegebied en vind je alle informatie om een goede keuze te maken. Je ontvangt de gids binnen enkele dagen thuis.

Vraag nu de gids aan
Studiegids MBA en masterclasses

Nieuws

Profiteer van het Levenlangleren-krediet

Wil je een bacheloropleiding of Associate degree volgen bij LOI Hogeschool of een MBA-opleiding bij LOI  University, maar heb je geen recht op studiefinanciering? Dan is het onder voorwaarden mogelijk om gebruik te maken van het Levenlangleren-krediet vanuit de overheid. Je kunt dan tegen gunstige voorwaarden geld lenen om het collegegeld te financieren. De regeling gaat in op 1 september 2017. Aanvragen kan nu al! Kijk op duo.nl voor alle voorwaarden en het aanvraagformulier.

Lees meer

Profiteer van het Levenlangleren-krediet
"Groeien met ‘alle hens aan dek’. LOI Zakelijk maakt het mogelijk"
Naar LOI Zakelijk
"Groeien met ‘alle hens aan dek’. LOI Zakelijk maakt het mogelijk"
Naar LOI Zakelijk

Gratis beroepsinteressetest

Twijfel je welke richting je op wilt of welke opleidingen en beroepen het beste aansluiten bij je interesses en ambities? Met de gratis beroepsinteressetest kom je er snel achter. Deze test is een van de nauwkeurigste beroepsinteressetests van Nederland die op dit moment op internet te vinden is.

Doe de beroepsinteressetest

Beroepsinteressetest