Groei door.
Bewaard
Vergelijk

Te vergelijken opleidingen

Je kunt maximaal 3 opleidingen vergelijken

Nu vergelijken
071 - 545 1234 Contact

Je zoekopdracht heeft helaas geen resultaten opgeleverd

Gevonden opleidingen

Geen opleidingen gevonden

Naar alle zoekresultaten

Toon 0 resultaten

master

Van masterclass tot volledige MBA-opleiding
Van masterclass tot volledige MBA-opleiding

Masters: opleidingen op een hoog niveau

Professional met ambitie? Zet nu de eerste stap naar een functie op hoog niveau en kies voor een masteropleiding of een kort programma van LOI Hogeschool. Volg bijvoorbeeld een specialisatie, een masterclass, een volledige MBA- of post HBO-opleiding of voor een training of schakelprogramma. De opleidingen van LOI Hogeschool voldoen aan alle kwaliteitseisen, beschikken over de hoogst haalbare kwaliteitskeurmerken en worden (inter)nationaal erkend op de arbeidsmarkt. Wacht dus niet langer en schrijf vandaag nog in.

Vind je masteropleiding

Aantrekkelijke ASUS Chromebook- en BladCadeau-actie

Schrijf je nu in voor een volledige masteropleiding en profiteer van onze ASUS Chromebook-actie. Bij inschrijving voor een van onze masterclasses of specialisaties ontvang je een tijdschriftenbon van BladCadeau t.w.v. € 50,-. Daarmee heb je de keuze uit ruim 70 tijdschriftabonnementen, zoals Linda., VT-wonen en Autoweek.

Bekijk alle acties

ASUS Chromebook c423

Nog dagen!

Laatste dag!

Actie verlengd!

Gratis studiegids

Vraag nu de studiegids Masteropleidingen aan. In deze digitale gids staan alle opleidingen in het gekozen interessegebied en vind je alle informatie om een goede keuze te maken. Je ontvangt de digitale gids binnen enkele minuten per e-mail.

Vraag nu de gids aan
Studiegids MBA en masterclasses
"Zo’n kwaliteitsstempel krijg je niet zomaar"

De betekenis en voordelen van een ITK‑accreditatie en heldere onderwijsvisie

Lees het interview met Arjette
"Zo’n kwaliteitsstempel krijg je niet zomaar"

De betekenis en voordelen van een ITK‑accreditatie en heldere onderwijsvisie

Lees het interview met Arjette

Inspiratiemagazine voor iedereen die wil doorgroeien

Het &door! magazine staat boordevol verhalen uit het werkveld, nieuws over branches, arbeidsmarkt en banen van de toekomst, leuke columns en andere inspirerende artikelen die je helpen richting te geven aan je carrière en je ambities waar te maken. 

Vraag nu gratis aan

Contact en advies

Heb je nog vragen over de opleiding? Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

071 - 545 1234
Maandag t/m donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00

Contact Vraag een adviesgesprek aan

LOI Hogeschool: Altijd een opleiding die past bij je ambitie

Een kortdurende specialisatie of masterclass, of toch liever een volledige master- of post HBO-opleiding? LOI Hogeschool biedt altijd een opleiding die aansluit op je wensen en ambitie. Veel opleidingen zijn bovendien naar keuze klassikaal of als thuisstudie te volgen.

Master

Wil je de stap maken richting een managementfunctie op hoger en strategisch niveau? Volg dan de NVAO-geaccrediteerde MBA-opleiding. Na afloop behaal je een (inter)nationaal erkend MBA-getuigschrift.

"Wat ik wil bereiken, is dat ik na afloop klaar ben voor ‘the next level’."
Marcel Ligthart

Student Master of Business Administration

Lees het interview
"Wat ik wil bereiken, is dat ik na afloop klaar ben voor ‘the next level’."
Marcel Ligthart

Student Master of Business Administration

Lees het interview

Masterclasses

Wil je als manager naar de top, dan zorg je dat je de juiste kennis en competenties in huis hebt. Bij LOI Hogeschool heb je ruime keuze korte masterclasses om je te specialiseren in een bepaalde richting of de opstap te maken naar de volledige MBA-opleiding.

Post-bachelors

Beschik je al over een bachelorgetuigschrift? Met een Post-bacheloropleiding zet je de volgende carrièrestap. Je verdiept je kennis op een hoog niveau en bent na afronding klaar voor een topfunctie.

Specialisaties

Met een specialisatie breng je in korte tijd je kennis van een specifiek deelgebied op een hoger niveau. Er zijn zowel verbredende als verdiepende specialisaties. Specialisaties zijn onderdeel van een erkende HBO-bacheloropleiding en bedoeld voor professionals met minimaal HBO-niveau. Je behaalt een certificaat of diploma van LOI Hogeschool.

Kwaliteitsgarantie

Je studeert om iets te bereiken. Dan wil je wel zeker weten dat je een opleiding volgt van hoge kwaliteit. Bij LOI Hogeschool krijg je die garantie. Kwaliteit staat bij al onze opleidingen voorop. Niet voor niets heeft LOI Hogeschool, naast de NVAO-accreditatie van de masteropleiding, het ITK-keurmerk behaald: hét overheidskeurmerk voor kwaliteitszorg. Bovendien zijn aan de MBA-opleiding van LOI Hogeschool verschillende lectoren verbonden.

Lees verder

Nieuws

Profiteer van het Levenlangleren-krediet

Ben je tussen de 30 en 55 jaar oud dan kan je gebruik maken van het Levenlanglerenkrediet voor het financieren van je HBO-bacheloropleiding of Associate degree. Met het Levenlanglerenkrediet kan je tegen zeer gunstige voorwaarden het collegegeld lenen bij DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap). Na het afronden van je opleiding heb je tot 15 jaar de tijd om je lening terug te betalen. Hoeveel je moet terugbetalen is afhankelijk van je inkomen.

Lees meer

Profiteer van het Levenlangleren-krediet
"Groeien met ‘alle hens aan dek’. LOI Zakelijk maakt het mogelijk"
Naar LOI Zakelijk
"Groeien met ‘alle hens aan dek’. LOI Zakelijk maakt het mogelijk"
Naar LOI Zakelijk

Gratis beroepsinteressetest én Groeiwijzer

Twijfel je welke richting je op wilt of welke beroepen en opleidingen het beste aansluiten bij je interesses en ambities? Met de gratis en meest nauwkeurige beroepsinteressetest van Nederland kom je er snel achter. Of test in een paar stappen welke klassikale opleidingen passen bij je interesses. Volg je hart en ontdek het met de LOI Groeiwijzer.

Naar de beroepsinteressetestNaar de Groeiwijzer

Beroepsinteressetest