Groei door.
Bewaard
Vergelijk

Te vergelijken opleidingen

Je kunt maximaal 3 opleidingen vergelijken

Nu vergelijken
071 - 545 1234 Contact

Je zoekopdracht heeft helaas geen resultaten opgeleverd

Gevonden opleidingen

Geen opleidingen gevonden

Naar alle zoekresultaten

master

Van masterclass tot volledige MBA-opleiding

Vraag een gratis Master-gids aan

Van masterclass tot volledige MBA-opleiding

Vraag een gratis Master-gids aan

Master en masterclasses: opleidingen voor professionals

Is het je ambitie om de top te bereiken? Zet dan de eerste stap met een opleiding op hoog niveau. Kies voor een volledige master- of post HBO-opleiding, een masterclass of juist een specialisatie. LOI Hogeschool biedt altijd een opleiding die aansluit op je wensen en ambitie. Veel opleidingen zijn bovendien naar keuze klassikaal of als thuisstudie te volgen. De opleidingen van LOI Hogeschool voldoen aan alle kwaliteitseisen, beschikken over de hoogst haalbare kwaliteitskeurmerken en worden (inter)nationaal erkend op de arbeidsmarkt.

Lees meer

ITKMinisterie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap

Over Master

LOI Hogeschool in 90 seconden

Studeren bij LOI Hogeschool, zo werkt het

Kwaliteitsgarantie

Bij de LOI staat kwaliteit voorop. De opleidingen van de LOI zijn door de minister van OCW erkend dan wel geaccrediteerd op grond van de WEB en de WHW, voor zover ze onder de reikwijdte van deze wetten vallen. De kwaliteit van de opleidingen en studiebegeleiding staan continu onder controle van professionals uit de praktijk. Ook werken we nauw samen met brancheorganisaties en exameninstanties. Zo weet je zeker dat je opleiding aansluit op de wensen van de arbeidsmarkt. Je behaalt dan ook een diploma waarmee werkgevers je graag zien komen.

Alle bacheloropleidingen van LOI Hogeschool zijn NVAO-geaccrediteerd. Daarnaast heeft LOI Hogeschool het ITK-keurmerk behaald: hét overheidskeurmerk voor kwaliteitszorg. En is de kwaliteitsborging van LOI MBO College onlangs als ‘goed’ beoordeeld door de Inspectie van het Onderwijs.

Lees meer

Klassikaal of thuis studeren, aan jou de keuze

Heb je graag een extra stok achter de deur en wil je medestudenten en docenten ontmoeten in de klas? Kies dan voor onze klassikale methode. Hierin is het beste van klassikaal onderwijs en thuisstudie verenigd tot het meest effectieve onderwijs dat je kunt krijgen.
Wil je liever volledig flexibel zijn en hecht je minder waarde aan het klassikale aspect? Kies dan voor onze efficiënte thuisstudie methode. Hierbij ben je 100% flexibel om de opleiding te volgen waar en wanneer je maar wilt, terwijl je toch een eigen docent hebt die je begeleidt en op elk moment vragen kunt stellen.

Topdocenten uit de praktijk

De LOI hecht grote waarde aan de kwaliteit van haar onderwijs en werkt alleen met professionals. Topdocenten met ruime ervaring die de klassikale bijeenkomsten verzorgen én je via internet ook persoonlijk begeleiden in de tussenliggende weken. Je kunt dus op elk moment rekenen op de input en ervaring van een vakspecialist, die de kennis uitstekend overdraagt, met verhelderende voorbeelden komt en een duidelijk antwoord geeft op elke vraag.

Online begeleiding op elk moment

Volg je een opleiding bij LOI Hogeschool, dan sta je er nooit alleen voor. Je docent is altijd bereikbaar. Via de online leeromgeving kun je op elk moment vragen stellen en krijg je snel en persoonlijk antwoord. Ook het insturen van opdrachten kan 7 dagen per week.

Inspiratie

Doctoren en professoren als tutor verbonden aan MBA

Aan de Master of Business Administration (MBA) is een team van tutoren verbonden. Alle tutoren zijn zeer ervaren specialisten.

“Na afloop ben ik klaar voor ‘the next level’.”

Interview met Marcel Ligthart, student Master of Business Administration.

Zeer betaalbaar: MBA‑opleiding van LOI Hogeschool

Het collegegeld is relatief laag én inclusief vakliteratuur, trainingsdagen en (bij de klassikale opleiding) lesdagen.

De betekenis en voordelen van een ITK‑accreditatie

Interview met Arjette van Noort, Business Unit Manager LOI Hogeschool.

3 cruciale factoren voor het bereiken van de top

Interview met Jan Rapmund, partner van The Executive Network.

Ook in 2019 belastingaftrek scholingsuitgaven

Studenten die een opleiding voor een (toekomstig) beroep volgen, krijgen tot 50% van de scholingskosten terug. 

Studiegids en advies

Vraag nu een studiegids naar keuze aan. Heb je behoefte aan een gesprek met een van onze studieadviseurs? Vraag dan gratis een studieadviesgesprek aan op een dag en tijdstip naar keuze. Liever meteen contact? Bel dan .

LOI Zakelijk: altijd een passend programma

LOI Zakelijk biedt bedrijven altijd een passend programma. Erkend onderwijs, van HBO en MBO tot korte praktische programma’s. Ook volledig op maat en op locaties door heel Nederland of Incompany. Meer weten of een vrijblijvend advies? Maak nu een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

Naar LOI Zakelijk

Inspiratiemagazine voor iedereen die wil doorgroeien

Het &door! magazine staat boordevol verhalen uit het werkveld, nieuws over branches, arbeidsmarkt en banen van de toekomst, leuke columns en andere inspirerende artikelen die je helpen richting te geven aan je carrière en je ambities waar te maken. 

Vraag nu gratis aan