Toon 0 resultaten

Ben jij nog gelukkig in je werk? Heb je meer uitdaging nodig of droom je van een carrièreswitch? Of is er gewoon niet genoeg werk in jouw branche? Kom dan nu in actie en vergroot je kansen! Met bijscholing en omscholing bereid je je voor op die volgende stap. Je versterkt je positie op de arbeidsmarkt en zorgt ervoor dat je aantrekkelijk blijft voor werkgevers. Of je je nu wilt laten bijscholen of omscholen, we helpen je graag op weg.

Flexibel omscholen, bij de LOI heel gewoon

  • Starten kan iedere dag.
  • Flexibel studeren vanuit huis.
  • Studeren in je eigen tempo, sneller afronden is mogelijk.
  • Kies uit meer dan 1.000 opleidingen.
  • Voordelig omscholen dankzij subsidie en andere regelingen.

Waar liggen de kansen?

Verschillende branches en sectoren staan te springen om goed opgeleide medewerkers. Zo zijn er natuurlijk de bekende tekorten in de zorg of het onderwijs. Maar ook de IT-branche biedt goede kansen. Daarnaast zijn mensen met kennis van (big) data en data-analyse zeer gewild! Wie nu start met omscholing richting een van deze sectoren, zal daar dan ook zeker van profiteren.

Omscholing zorg, onderwijs of ICT?

Wil jij je laten omscholen naar de zorg? Of denk je aan het onderwijs of ICT? Bekijk hieronder kansrijke beroepen per vakgebied en lees meer op de opleidingspagina van je keuze.

Omscholen naar de zorg?

De zorgsector staat te springen om goed opgeleide mensen. Vooral de vraag naar verpleegkundigen is enorm. Met een overstap naar de zorg is de kans op een baan dan ook zo goed als zeker. Wil jij omscholen naar de zorg?

Omscholen zorg

Naast het uitgebreide aanbod aan zorg-opleidingen, biedt LOI Zakelijk regelmatig speciale zij-instroomtrajecten. Dat betekent veelal dat je meteen een betaalde baan hebt bij de desbetreffende zorginstelling én op kosten van je nieuwe werkgever een erkende opleiding volgt. Benieuwd naar hoe zo'n traject eruitziet? Bekijk dan onze pagina over zij-instroomtrajecten in de zorg.

Lees meer

Snel een sterker cv

Niemand is levenslang verzekerd van werk. Dat heeft de coronacrisis ons wel laten zien. Ook wanneer je je nu nog geen zorgen hoeft te maken om je baan, is het verstandig om je cv te versterken. Zo blijf je aantrekkelijk voor (toekomstige) werkgevers en kun je makkelijker meebewegen met de arbeidsmarkt. Maar hoe doe je dat?

Een kort HBO- of MBO-programma is de ideale manier om snel je vakkennis te updaten of uit te breiden. Zo laat je zien dat je je blijft ontwikkelen en zorg je ervoor dat je breder inzetbaar bent. Of kies voor een cursus waarmee je een veelgevraagde vaardigheid opdoet. Ook hiermee geef je jezelf zeker een voorsprong op de arbeidsmarkt.

Voordelig omscholen

Nederland leert door. Jij ook? Er zijn verschillende aantrekkelijke subsidies en regelingen waardoor het volgen van een opleiding voor jou een stuk goedkoper wordt.

Studiefinanciering voor volwassenen: het Levenlanglerenkrediet

Iedereen tot 55 jaar kan tegen zeer gunstige voorwaarden (de rente is nu 0,0 %) geld lenen voor de financiering van een studie. Deze studiefinanciering voor volwassenen kan o.a. gebruikt worden voor alle HBO-bacheloropleidingen en Associate degrees en enkele korte HBO-programma’s van LOI Hogeschool.
Meer informatie

SLIM-subsidieregeling voor praktijkleerplaatsen MBO

Werkgevers in het mkb kunnen tot € 2.700,- subsidie aanvragen wanneer zij een praktijkleerplaats aanbieden aan een MBO-student die een opleiding via de derde leerweg volgt. Alle MBO-opleidingen van de LOI worden via de derde leerweg aangeboden. Aanvragen kan van 1 september 9.00 t/m 30 september 17.00u.
Meer informatie

Hoe kunnen we je helpen?

Weet je al waar jouw professionele toekomst ligt? Schrijf je dan vandaag nog in en start zo snel mogelijk met de opleiding van je keuze. Heb je nog vragen of wil je een persoonlijk studieadvies? We helpen je graag! Bel ons gerust via (071) 545 1234. We zitten voor je klaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 – 18.00.

Vind je opleiding in 4 stappenStudieadviesgesprek aanvragenBeroepsinteressetest