Toon 0 resultaten

Online studiekeuze- en beroepskeuzetesten

Test jezelf: Waar ligt je professionele toekomst?

Doorgroeien begint met weten waar je staat in je carrière, wat je wilt en wat je mogelijkheden zijn. In hoeverre past je baan nog bij je? Welke opleidingen en beroepen aansluiten bij je interesses en ambities? Met de online studiekeuzetesten heb je binnen enkele minuten inzicht in je carrière en je mogelijkheden.  

Carrière APK

Hoe goed zit jij op je plek? Zijn jij en je baan nog een goede match, ben je nog tevreden met wat je doet en hoe sta je ervoor in vergelijking met vakgenoten? De LOI Carrière APK maakt het binnen enkele minuten inzichtelijk.

Beroepsinteressetest

Welke opleidingen en beroepen sluiten het beste aan bij je interesses en ambities? Test het met de LOI Beroepsinteressetest. Deze test is een van de nauwkeurigste, online beroepsinteressetests van Nederland op dit moment.

In 4 stappen naar je opleiding

De LOI biedt altijd een opleiding die past bij jouw kennisniveau, werkervaring en ambities. Wil je weten welke opleidingen uit ons studieaanbod het beste aansluiten bij jouw voorkeuren? Binnen enkele stappen weet je het.

Reviews door en voor studenten

De LOI biedt opleidingen en cursussen voor ieders ambitie en dat onze studenten enthousiast zijn, blijkt uit de hoge beoordeling. Iets om trots op te zijn, maar we blijven natuurlijk altijd ons uiterste best doen voor een nóg hogere beoordeling.

Bekijk de reviews

Klantbeoordeling LOI
7,7
 
 
 
Meer info

Studiegids naar keuze

Vraag nu een studiegids aan naar keuze en ontvang de gids binnen enkele minuten in je mailbox. In de studiegids vind je alle informatie over de opleidingen binnen het gekozen interessegebied, maar bijvoorbeeld ook over de flexibele en efficiënte manier van studeren, en waarde van onze diploma’s. 

Vraag nu aan