Toon 0 resultaten

"De LOI loopt als rode draad door mijn carrière"

Mirjam Willemse

Oud-student doktersassistente en HBO Hartfunctielaborant

"De LOI loopt als rode draad door mijn carrière"
Mirjam Willemse

Oud-student doktersassistente en HBO Hartfunctielaborant

Groei door. De LOI maakt het verschil.

De LOI maakt hét verschil in opleiden door kwalitatief hoogwaardig onderwijs toegankelijk te maken voor iedereen. Dat doen we door ieders persoonlijke situatie en behoeften centraal te stellen. En door te blijven ontwikkelen en vernieuwen, wat ons in staat stelt de kwaliteit van onze opleidingen te garanderen en voorop te lopen als het gaat om gebruik van effectieve, nieuwe studiemethodes en leermiddelen. Daarnaast ontwikkelen we steeds weer nieuwe opleidingen volgens de laatste arbeidsmarkttrends, zodat iedereen kan blijven groeien in zijn of haar vakgebied.

Je bepaalt zelf hoe je studeert. Wil je volledig flexibel zijn en zelf je tempo bepalen? Kies dan voor een thuisstudie met online begeleiding. Heb je behoefte aan een vast ritme en meer contact? Kies dan voor LOI Klassikaal+. Daarbij volg je bijeenkomsten in een vaste klas, de ene keer online en de andere keer op locatie. Wat je ook kiest, je krijgt altijd begeleiding van ervaren docenten. Niet voor niets is de LOI een van de bekendste opleiders van Nederland met jaarlijks bijna 100.000 studenten.

  • Aantoonbare kwaliteit, zoals erkende diploma’s en NVAO-accreditaties.
  • Opleidingen in elke denkbare richting, zowel thuis als klassikaal te volgen.
  • Erkende en enige particuliere hogeschool met overheidskeurmerk voor kwaliteitszorg, ITK.
  • Online leeromgeving: de leidraad door je opleiding.
  • Altijd de nieuwste studietools: online hoorcolleges, webinars en mobiele apps.

Al 100 jaar voorop in onderwijs

Daarom kies je voor de LOI

Betaalbaar lesgeld

Kwalitatief hoogstaand onderwijs toegankelijk maken voor iedereen vraagt natuurlijk ook om betaalbaar lesgeld en transparante kosten. Een opleiding bij de LOI is dan ook niet alleen een kwalitatieve maar ook een voordelige keuze. Daarbij kun je gespreid betalen én betaal je alleen lesgeld voor de duur van de opleiding. Ook je examenkosten kun je veelal in termijnen voldoen.

Is de opleiding nog niet afgerond? Geen probleem! Bij alle LOI-opleidingen mag je langer over de opleiding doen. Dit geldt altijd voor minimaal zes maanden en loopt bij sommige opleidingen op tot twee jaar. Je behoudt in die periode kosteloos het recht op correctie en begeleiding én toegang tot alle online studietools.

  • Voordelig lesgeld
  • Gespreid betalen
  • Geen verborgen kosten
  • Langer studeren zonder extra kosten
  • Studiekosten fiscaal aftrekbaar

Altijd een passende opleiding

Iedereen heeft zijn eigen kennisniveau, werkervaring en ambities om door te groeien. De LOI biedt vrijwel altijd een opleiding die daarbij past. We kunnen je in nagenoeg elk vakgebied helpen met je carrière. En op elk niveau. Bijvoorbeeld met een erkende HBO bacheloropleiding. Of juist met kortere trajecten en cursussen, die je vaak weer als vrijstelling kan inbrengen in zo’n  langer HBO- of MBO-opleidingstraject. Maar ook als je voor werk of privé gericht bepaalde vaardigheden wilt bijleren, kun je bij de LOI terecht.

Master

Een kortdurende masterclass of volledige masteropleiding? LOI Hogeschool heeft de opleiding die aansluit bij je wensen en ambitie. De opleidingen zijn sterk praktijkgericht en direct toepasbaar.

Bekijk het aanbod

HBO

LOI Hogeschool biedt ruime keuze uit volledige, erkende HBO-bacheloropleidingen en korte HBO-programma’s in elke richting. Evenals diverse Post-bachelors en het grootste aanbod Associate degrees van Nederland.

Bekijk het aanbod

MBO

De LOI biedt ruime keuze uit volledige, erkende MBO-opleidingen (niveau 2 t/m 4), en korte MBO-programma’s en MBO-basisopleidingen in elke richting. Evenals MBO Certificeerbare eenheden en MBO-losse modules. 

Bekijk het aanbod

Beroepsgerichte cursussen

De LOI biedt meer dan 350 beroepsgerichte cursussen in elke richting en een breed aanbod aan taalcursussen. Altijd met professionele begeleiding en goede aansluiting op de praktijk.

Bekijk het aanbod

Hobby en vrije tijdcursussen

De LOI heeft een zeer divers aanbod van hobby en vrije tijdcursussen, inclusief de nieuwste cursussen volgens de laatste trends. De cursussen zijn geschikt voor iedereen en veelal met gratis materialen en andere leuke extra’s.

Bekijk het aanbod

"Groeien met ‘alle hens aan dek’. LOI Zakelijk maakt het mogelijk"
Naar LOI Zakelijk
"Groeien met ‘alle hens aan dek’. LOI Zakelijk maakt het mogelijk"
Naar LOI Zakelijk

LOI Kidzz

Niet alleen volwassenen hebben de behoefte en capaciteiten om zich verder te ontwikkelen. Dat begint natuurlijk al bij onze kinderen. Soms kunnen ze net wat extra oefening of ondersteuning gebruiken, om er op school alles uit te halen. Of kunnen én willen ze net even een tandje sneller of meer diepgang dan hun medeleerlingen; gewoon omdat ze het in zich hebben en zich anders gaan vervelen. En hoe handig is het, als je al met tien vingers blind kan typen als je naar de middelbare school gaat? Of als je spelenderwijs de basis hebt gelegd voor een vreemde taal, net op die leeftijd dat je alles super snel in je opneemt? De cursussen van LOI Kidzz sluiten hier naadloos op aan en hebben als uitgangspunt dat leren leuk is – leuk móet zijn. Daarom zijn ze niet alleen ontwikkeld in samenwerking met onderwijsdeskundigen, maar ook door game-experts. Elke cursus is een avontuur, met een spannend verhaal, uitdagende oefeningen en motiverende games. Voor kinderen de ideale manier om die kennis en vaardigheden op te doen, die bij hun interesses en capaciteiten passen, om het beste uit zichzelf te halen én … te leren dat leren écht heel leuk kan zijn.

Bekijk alle cursussen voor kinderen

Werken bij de LOI

Als één van de bekendste opleiders van Nederland is de LOI ook een aantrekkelijke werkgever. Werken bij de LOI betekent werken bij een professionele organisatie in een prettige, open en informele sfeer. De LOI bindt graag de beste mensen aan zich en biedt functies in vele interessante disciplines, van onderwijsontwikkeling tot financiën, van marketing tot IT. En ben je bij ons aan de slag, dan zorgen we natuurlijk dat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in je vak. Wil je als MBO-student stage lopen bij de LOI? De LOI is door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven erkend als officieel leerbedrijf voor MBO-studenten.

Meer informatie en vacatures

Contact en advies

Heb je nog vragen over de opleiding? Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

071 - 545 1234
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00

Contact Vraag een adviesgesprek aan