Groei door.
Bewaard
Vergelijk

Te vergelijken opleidingen

Je kunt maximaal 3 opleidingen vergelijken

Nu vergelijken
071 - 545 1234 Contact

Je zoekopdracht heeft helaas geen resultaten opgeleverd

Gevonden opleidingen

Geen opleidingen gevonden

Naar alle zoekresultaten

Toon 0 resultaten

beroepsgerichte cursussen

Dé voorbereiding op de praktijk

"Een thuisstudie kan ik goed combineren met mijn baan. En ik vind het prettig dat ik zelf mijn tijd kan indelen."
Nathalie Veenhuijzen,
Studente Gewichtsconsulent

Dé voorbereiding op de praktijk

"Een thuisstudie kan ik goed combineren met mijn baan. En ik vind het prettig dat ik zelf mijn tijd kan indelen."
Nathalie Veenhuijzen,
Studente Gewichtsconsulent

Cursussen in meer dan 30 verschillende vakgebieden

Bij de LOI weet je wat je krijgt: goed onderwijs bij een bekend instituut. En dat merk je. Je wordt snel en doelgericht opgeleid in de gekozen richting en de kennis die je opdoet is direct toepasbaar in de praktijk. De LOI biedt bovendien keuze uit klassikaal of thuis studeren. Daarbij krijg je, ongeacht je keuze, van start tot diploma begeleiding van de beste docenten.

En maakt een examen deel uit van de cursus, dan word je daar uitgebreid op voorbereid. Reken maar dat je het diploma haalt.

  • Keuze uit klassikaal of thuis studeren
  • Altijd met professionele begeleiding
  • Goede aansluiting op de praktijk
  • Ook voor erkende diploma’s van o.a. NEMAS en EXIN

Vind je cursus

Nu BladCadeau t.w.v € 50,- bij inschrijving

Schrijf je nu in en ontvang een tijdschriftenbon van BladCadeau t.w.v. € 50,-. Daarmee heb je keuze uit ruim 70 tijdschriftabonnementen, zoals Linda., VT-wonen, delicious, Donald Duck en Autoweek.  Zo kun je naast je studie ook even heerlijk ontspannen met je favoriete tijdschrift. 

Bekijk deze actie

BladCadeau

Nog dagen!

Laatste dag!

Actie verlengd!

Kies je cursus

Naast de beroepscursussen biedt de LOI ook cursussen waarmee je je voorbereidt op een eigen zaak, je diploma middelbaar onderwijs haalt, een taal leert of je verdiept in een leuke hobby. Maak hieronder je keuze.

Eigen zaak

Droom je van een eigen zaak? Maak dan nu werk van die droom en schrijf je in voor een cursus die je perfect voorbereidt op het starten én runnen van je eigen bedrijf. De LOI biedt meer dan 25 verschillende cursussen op het gebied van zelfstandig ondernemen.

Naar de cursussen

Hobbycursussen

Ben je op zoek naar een leuke cursus om te volgen in je vrije tijd? Kies dan een van onze hobby en vrijetijdcursussen. Met inspirerend lesmateriaal, een docent die je tips en feedback geeft en vaak gratis praktijkdagen en handige extra’s. Er zijn meer dan 70 cursussen, jouw cursus zit er zeker bij. Schrijf je vandaag nog in en ga meteen aan de slag!

Naar de hobbycursussen

Talen

Leer nu je favoriete taal met een taalcursus van de LOI. Er is keuze uit meer dan 40 talen op diverse niveaus. Of je nu een taal wilt leren voor op het werk, voor op vakantie, of gewoon omdat je het leuk vindt. Jouw cursus zit er zeker bij!

Naar de opleidingen

VMBO-HAVO-VWO

Met deze opleidingen behaal je een officieel VMBO-, HAVO- of VWO-diploma of -deelcertificaat. Je wordt opgeleid voor het Staatsexamen en je diploma heeft exact dezelfde waarde als een diploma uit het regulier onderwijs. Je ontvangt een uitgebreid lespakket en krijgt van start tot diploma persoonlijke begeleiding door ervaren docenten.

Naar de opleidingen

”Een LOI-cursus sluit naadloos aan bij de eisen van het werkveld.”
Lucie de Ridder

Werkzaam bij de LOI

Lees het interview
”Een LOI-cursus sluit naadloos aan bij de eisen van het werkveld.”
Lucie de Ridder

Werkzaam bij de LOI

Lees het interview

Gratis studiegids

Vraag nu een studiegids naar keuze aan. In deze digitale gids staan alle opleidingen in het gekozen interessegebied en vind je alle informatie om een goede keuze te maken. Je ontvangt de digitale gids binnen enkele minuten per e-mail.

Vraag nu een gids aan

Studiegidsen
Groei door. Bijvoorbeeld met een opleiding van LOI Klassikaal.

- Studeer met houvast én flexibiliteit
- Om de 3 weken een klassikale bijeenkomst
- Online begeleiding op elk moment

De klassikale opleidingen gaan binnenkort van start. Schrijf je snel in!

Bekijk het aanbod
Groei door. Bijvoorbeeld met een opleiding van LOI Klassikaal.

- Studeer met houvast én flexibiliteit
- Om de 3 weken een klassikale bijeenkomst
- Online begeleiding op elk moment

De klassikale opleidingen gaan binnenkort van start. Schrijf je snel in!

Bekijk het aanbod

Contact en advies

Heb je nog vragen over de opleiding? Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

071 - 545 1234
Maandag t/m donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00

Contact Vraag een adviesgesprek aan

Kwaliteitsgarantie

Bij de LOI staat kwaliteit voorop. De opleidingen van de LOI zijn door de minister van OCW erkend dan wel geaccrediteerd op grond van de WEB en de WHW, voor zover ze onder de reikwijdte van deze wetten vallen. De kwaliteit van de opleidingen en studiebegeleiding staan continu onder controle van professionals uit de praktijk. Ook werken we nauw samen met brancheorganisaties en exameninstanties. Zo weet je zeker dat je opleiding aansluit op de wensen van de arbeidsmarkt. Je behaalt dan ook een diploma waarmee werkgevers je graag zien komen.

Alle bacheloropleidingen van LOI Hogeschool zijn NVAO-geaccrediteerd. Daarnaast heeft LOI Hogeschool het ITK-keurmerk behaald: hét overheidskeurmerk voor kwaliteitszorg. En is de kwaliteitsborging van LOI MBO College onlangs als ‘goed’ beoordeeld door de Inspectie van het Onderwijs.

Lees meer

Studiemethode

Klassikaal of thuis studeren, aan jou de keuze

Heb je graag een extra stok achter de deur en wil je medestudenten en docenten ontmoeten in de klas? Kies dan voor onze klassikale methode. Hierin is het beste van klassikaal onderwijs en thuisstudie verenigd tot het meest effectieve onderwijs dat je kunt krijgen.
Wil je liever volledig flexibel zijn en hecht je minder waarde aan het klassikale aspect? Kies dan voor onze efficiënte thuisstudie methode. Hierbij ben je 100% flexibel om de opleiding te volgen waar en wanneer je maar wilt, terwijl je toch een eigen docent hebt die je begeleidt en op elk moment vragen kunt stellen.

Studietijd halveren? Dat kan!

Door het flexibele karakter van de thuisstudies, kunnen deze tot wel 2x zo snel afgerond worden. Wil je vaart maken en heb je meer tijd per week beschikbaar? De opleiding past zich aan jou aan in plaats van andersom. De lesstof, de docent, de leeromgeving, alles is beschikbaar om versneld je einddoel te halen. Het omgekeerde geldt trouwens ook. Heb je (tijdelijk) minder tijd beschikbaar, mag je langer over je studie doen.

Professionele begeleiding

Topdocenten uit de praktijk

De LOI hecht grote waarde aan de kwaliteit van haar onderwijs en werkt alleen met professionals. Topdocenten met ruime ervaring die de klassikale bijeenkomsten verzorgen én je via internet ook persoonlijk begeleiden in de tussenliggende weken. Je kunt dus op elk moment rekenen op de input en ervaring van een vakspecialist, die de kennis uitstekend overdraagt, met verhelderende voorbeelden komt en een duidelijk antwoord geeft op elke vraag.

Klassikale bijeenkomsten in kleine groepen

Bij de klassikale opleidingen ga je intensief aan de slag met de lesstof en het eigen maken van vaardigheden. In kleine groepen krijg je extra uitleg over de lesstof, werk je samen met anderen en oefen je vaardigheden in praktijksituaties. De docent daagt je uit het beste uit jezelf te halen en biedt veel ruimte voor inbreng van de eigen werksituatie. Theorie en praktijk worden zo optimaal geïntegreerd.

Nieuws

Minister van Onderwijs steunt aandacht voor mantelzorg

Met de handtekening van Minister van Onderwijs Ingrid van Engelshoven, is het definitief: binnen MBO Zorgopleidingen komt meer aandacht voor samenwerking tussen professionele zorgverleners en mantelzorgers en vrijwilligers. Met de binnenkort verwachte opleiding Samenwerken met informele zorgverleners (mantelzorg), loopt de LOI hierop vooruit.

Lees meer

"Groeien met ‘alle hens aan dek’. LOI Zakelijk maakt het mogelijk"
Naar LOI Zakelijk
"Groeien met ‘alle hens aan dek’. LOI Zakelijk maakt het mogelijk"
Naar LOI Zakelijk

Gratis beroepsinteressetest én Groeiwijzer

Twijfel je welke richting je op wilt of welke beroepen en opleidingen het beste aansluiten bij je interesses en ambities? Met de gratis en meest nauwkeurige beroepsinteressetest van Nederland kom je er snel achter. Of test in een paar stappen welke klassikale opleidingen passen bij je interesses. Volg je hart en ontdek het met de LOI Groeiwijzer.

Naar de beroepsinteressetestNaar de Groeiwijzer

Beroepsinteressetest