dierenzorg

Zou je het liefst elke dag met dieren werken? Binnen dit vakgebied word je opgeleid voor een dankbaar beroep. Lees meer
Yvon Jongsma

Toezichthoudend dierenarts bij de Voedsel en Warenautoriteit en docent Dierenzorg bij de LOI.

Over dit vakgebied
Zou je het liefst elke dag met dieren werken? Binnen dit vakgebied word je opgeleid voor een dankbaar beroep. Lees meer
Yvon Jongsma

Toezichthoudend dierenarts bij de Voedsel en Warenautoriteit en docent Dierenzorg bij de LOI.

Cursussen

Maak werk van je liefde voor dieren

Houd je van dieren en zou je het liefst iedere dag met dieren werken? Binnen het vakgebied Dierenzorg word je opgeleid voor een dankbaar beroep. Werken met dieren geeft veel voldoening en spreekt veel mensen aan. Maar naast je liefde voor dieren moet je flink kunnen aanpakken, flexibel zijn, veel verschillende taken aankunnen en het bovendien leuk vinden met mensen om te gaan. Wil jij aan de slag in de dierenzorg? Bij de LOI haal je een erkend diploma dat een uitstekende aanvulling is op je cv.

De LOI biedt een aantal praktijkgerichte cursussen binnen het vakgebied Dierenzorg. Van Hondentrainer tot Vakbekwaamheid Besluit houders van dieren - Honden en katten, het wettelijk verplichte bewijs voor iedereen die bedrijfsmatig (of in bewaring) honden en/of katten houdt. Bij de LOI studeer je altijd op de meest flexibele manier, word je begeleid door topdocenten en haal je een erkend diploma.

Inspiratie

“LOI-studenten hebben veel doorzettingsvermogen”

Interview met Hilgo Wempe, docent, stagebegeleider en praktijkexaminator.

“Ik kan van start als houder van een hondenpension”

Interview met Roos Gommers, Student Vakbekwaamheid Besluit houders van dieren – Honden en katten en Kort MBO Dierenartsassistent paraveterinair.

Opleidingskosten verlagen?

Studeren duur? Hoeft niet! Met deze subsidies en andere regelingen kun je je studiekosten aanzienlijk verlagen.

Flexibel studeren bij de LOI

Een druk leven vraagt om een opleiding die zich aanpast aan jou, in plaats van andersom. Daarom studeer je bij de LOI altijd op de meest flexibele manier. Kies voor maximale vrijheid met een thuisstudie, of studeer via LOI Klassikaal+, met iedere drie weken een bijeenkomst (op locatie of online via virtual classrooms). Ontdek hoe het werkt.

Studiegids en advies

Vraag nu een studiegids naar keuze aan. Heb je behoefte aan een gesprek met een van onze studieadviseurs? Vraag dan gratis een studieadviesgesprek aan op een dag en tijdstip naar keuze. Liever meteen contact? Bel dan .

Service en contact