sport

Van fysieke sportopleiding tot sportpsychologie. Lees meer
Natan Beij

Accountmanager Health care, fysiotherapeut en docent Sportmassage bij de LOI

Over dit vakgebied
Van fysieke sportopleiding tot sportpsychologie. Lees meer
Natan Beij

Accountmanager Health care, fysiotherapeut en docent Sportmassage bij de LOI

Cursussen

Uitgelicht: Sportvoeding

Met deze Sportvoeding cursus doe je kennis op over voeding, het geven van voorlichting en advies en over het voeren van een eigen praktijk. Getoetst én erkend door de BGN.

Naar deze cursus

Van fysieke sportopleiding tot sportpsychologie

Sport is een manier om gezond te blijven, zowel fysiek als mentaal. En met alle aandacht voor een gezond en fit leven, zien steeds meer mensen het belang van sporten in. 53% van de Nederlands doet aan sport en de voorspellingen zijn dat dit tot 2030 ongeveer gelijk zal blijven. Wel zal er in de toekomst een verschuiving plaatsvinden naar andere typen sport dan nu populair zijn, voornamelijk naar meer individuele sporten. De vraag naar goed opgeleide sportmanagers, -coaches en -masseurs is dan ook groot. Is sport ook jouw “way of life” en wil je graag werken of doorgroeien in dit vak? Kies dan voor een cursus van de LOI!

De mogelijkheden om te werken in de sport zijn eindeloos. Je kunt werken bij een sport-, revalidatie- of fitnesscentrum als instructeur, manager of sportmasseur. Ook een eigen praktijk behoort tot je mogelijkheden of starten als personal trainer of coach. Waar je ambities ook liggen, je maakt ze waar met een cursus van de LOI. Bij elke cursus kun je rekenen op begeleiding van ervaren professionals en alle cursussen zijn altijd op een flexibele manier te volgen, zowel klassikaal als thuis!

NGSFit!VakBGN

Inspiratie

“Een LOI-cursus sluit naadloos aan op het werkveld”

Interview met Lucie de Ridder, programmamanager cursussen LOI

Opleidingskosten verlagen?

Studeren duur? Hoeft niet! Met deze subsidies en andere regelingen kun je je studiekosten aanzienlijk verlagen.

Flexibel studeren bij de LOI

Een druk leven vraagt om een opleiding die zich aanpast aan jou, in plaats van andersom. Daarom studeer je bij de LOI altijd op de meest flexibele manier. Kies voor maximale vrijheid met een thuisstudie, of studeer via LOI Klassikaal+, met iedere drie weken een bijeenkomst (op locatie of online via virtual classrooms). Ontdek hoe het werkt.

Advies en contact

Heb je vragen over een opleiding die je wilt volgen? Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

Bereik onze studieadviseurs via:
071 - 545 1234
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00
Service en contact