Toon 0 resultaten

Maatwerk

Uw unieke opleidingsvraag vertaald naar een passend programma
Maatwerk
Uw unieke opleidingsvraag vertaald naar een passend programma

Uw eigen erkende opleiding

Niet alleen onze onderwijsvorm is flexibel, ook de inhoud van onze onderwijsprogramma’s is dat. De behoefte van uw bedrijf kunnen we naar wens omzetten in een programma op maat. We doen dat binnen de kaders van onze erkenningen en accreditaties. En dat levert een unieke combinatie op: erkende MBO- of HBO-programma’s op maat. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Een uniek traject

Geen organisatie is hetzelfde. Uw opleidingsvraagstukken zullen dan ook verschillen van die van andere bedrijven. Uw organisatie heeft haar eigen strategie en doelstellingen, een eigen beleid ten aanzien van de ontwikkeling van medewerkers en te maken met eigen uitdagingen. Dat vraagt om een unieke oplossing voor uw opleidingsvraagstuk, waar LOI Zakelijk u graag bij helpt. Neem contact met ons op en wij vertalen uw opleidingsvraag naar een uniek maatwerktraject dat voldoet aan al uw wensen.

Maakt u liever een keuze uit ons vaste aanbod van opleidingen? Kijkt u dan bij open inschrijvingen.

"De LOI biedt de flexibiliteit die we nodig hebben in onze organisatie"

Linda Koch, Adviseur Vakopleidingen Westfriesgasthuis, over het opleiden van MBO Verpleegkundigen naar HBO-V.


Lees het interview
"De LOI biedt de flexibiliteit die we nodig hebben in onze organisatie"

Linda Koch, Adviseur Vakopleidingen Westfriesgasthuis, over het opleiden van MBO Verpleegkundigen naar HBO-V.

Lees het interview

Ook advies over subsidies, outplacement en meer

Naast partners waarmee we samenwerken voor EVC’s (Erkenning Verworven Competenties) en assessments, kan LOI Zakelijk u bijvoorbeeld in contact brengen met specialisten die u kunnen adviseren over mogelijke subsidies en het aanvragen daarvan, outplacementbureaus en adviseurs voor werving en selectie. Door onze nauwe samenwerkingsverbanden kunnen verschillende trajecten binnen uw organisatie naadloos op elkaar worden aangesloten.

Thuis in elke branche

Als zakelijke opleider zijn wij thuis in elke branche. We onderhouden nauwe contacten met bedrijven en volgen de ontwikkelingen in de verschillende sectoren op voet. Voor iedere branche hebben we specialisten in huis met ruime ervaring in het werkveld van onze opleidingen. Zo beschikken we onder meer over een groot netwerk aan taaltrainers. Vooral de laatste jaren hebben we ook veel vernieuwende opleidingstrajecten verzorgd binnen de ICT en de Zorg.

Speciale projecten binnen de zorgsector

De veranderende wetgeving en vraag in de zorg maken het voor zorgprofessionals belangrijk om zich te blijven ontwikkelen. Het vertrekpunt is daarbij voor iedereen anders. Wilt u uw medewerkers breder en/of hoger opleiden, maar vraagt u zich af of standaardopleidingen wel de beste keuze zijn voor uw organisatie? Of kunt u uw medewerkers niet missen op de werkvloer? De volledig erkende MBO- en HBO-opleidingen van de LOI bieden de oplossing. De opleidingen zijn goed in te passen in het schema van werknemer en organisatie. En indien gewenst ontwikkelen we een opleidingstraject volledig op maat voor uw organisatie, inclusief instellingsspecifieke vraagstukken. Dit is ook mogelijk voor MBO BBL-opleidingen.

Verschillende ziekenhuizen en zorginstellingen kozen al voor LOI Zakelijk bij het inrichten van een (incompany) opleidingstraject, zoals het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC), het Westfriesgasthuis en de MC Groep.

LUMC MC Groep Westfries Gasthuis

Lees verder

Speciale projecten binnen de ICT-sector

De ontwikkelingen in de ICT-branche volgen elkaar razendsnel op. Dankzij de intensieve samenwerking van LOI Zakelijk met professionals uit het (internationale) werkveld, brancheorganisaties en exameninstanties, zijn we zeer goed op de hoogte van de nieuwe eisen die gesteld worden aan ICT’ers. Hierdoor zijn we in staat onze opleidingen hier naadloos op te laten aansluiten. Bovendien is het bij twee HBO-bacheloropleidingen en diverse korte HBO-programma’s in ICT nu mogelijk om te studeren met meerdere subsidies vanuit de overheid. Een regeling waarvan u als werkgever ook profiteert.

Lees verder

Efficiënter opleiden dankzij een ervaringscertificaat

Voor het waarderen van competenties van medewerkers en deze laten vastleggen in een EVC-certificaat (Erkenning Verworven Competenties) werkt LOI Zakelijk samen met verschillende EVC-bureaus. We adviseren u graag bij het maken van een keuze. Met het ervaringscertificaat zijn de competenties, waarover de betrokken werknemer beschikt, erkend en direct aantoonbaar. Dat biedt voordelen voor zowel uw organisatie als uw werknemer. Zo kan de werknemer bijvoorbeeld een korter programma volgen en versneld een diploma behalen. Of een gerichte training krijgen, volledig aangepast aan de opleidingsbehoefte. LOI Zakelijk biedt daarnaast veel flexibiliteit. De opleidingen en trainingen kunnen ‘in huis’ worden verzorgd en lesmomenten kunnen naar keuze worden ingepland. Zo blijven ook de verletkosten voor uw organisatie beperkt.

  • Beter maatwerk en vaak een korter traject mogelijk.
  • Een aantoonbaar bewijs van competenties.
  • Direct inzichtelijk wat de werknemer kan.
  • Gericht opleiden maakt organisatie wend- en weerbaarder.
  • Besparing in de kosten.

Meer informatie

Inspiratie

"LOI Zakelijk biedt doorslaggevende pluspunten"

Interview met Brigit Zwartendijk, hoofd opleidingen LUMC

Lees het interview

Maximaal rendement op uw investering

U profiteert direct van de nieuw verworven kennis van uw medewerkers

Speciaal onderwijs klopt voor hulp aan bij de LOI

Met een uniek traject worden onderwijsassistenten opgeleid tot leerkracht

Lees het nieuwsbericht

Een oriënterend gesprek, vragen of advies?

Wilt u weten wat LOI Zakelijk voor úw organisatie kan betekenen, hebt u een opleidingsvraagstuk of wilt u een groep medewerkers laten opleiden? Onze accountmanagers zijn u graag van dienst.  

Neem nu contact op