Toon 0 resultaten

Maatwerk via LOI Zakelijk
Uw opleidingsvraag vertaald naar een passend programma

Maatwerk via LOI Zakelijk
Uw opleidingsvraag vertaald naar een passend programma

Uw eigen erkende opleiding

Iedere organisatie heeft haar eigen strategie en doelstellingen, een eigen beleid ten aanzien van de ontwikkeling van medewerkers en te maken met eigen uitdagingen. Dat vraagt om een unieke oplossing voor uw opleidingsvraagstuk. De behoefte van uw bedrijf kunnen wij naar wens omzetten in een programma op maat. We doen dat binnen de kaders van onze erkenningen en accreditaties. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Maakt u liever een keuze uit ons vaste aanbod van opleidingen? Kijkt u dan bij open inschrijvingen.

Thuis in elke branche

Als zakelijke opleider zijn wij thuis in elke branche. We onderhouden nauwe contacten met bedrijven en volgen de ontwikkelingen in de verschillende sectoren op voet. Voor iedere branche hebben we specialisten in huis met ruime ervaring in het werkveld van onze opleidingen. Zo beschikken we onder meer over een groot netwerk aan taaltrainers. Vooral de laatste jaren hebben we ook veel vernieuwende opleidingstrajecten verzorgd binnen de ICT en de Zorg.

Speciale projecten binnen de zorgsector

De veranderende wetgeving en vraag in de zorg maken het voor zorgprofessionals belangrijk om zich te blijven ontwikkelen. Het vertrekpunt is daarbij voor iedereen anders. Heeft u te maken met personeeltekorten? Wilt u uw medewerkers opleiden, maar vraagt u zich af of ‘standaard’ opleidingen wel de beste keuze zijn voor uw organisatie? Of kunt u uw medewerkers niet missen op de werkvloer? De volledig erkende MBO- en HBO-opleidingen van de LOI bieden de oplossing. De opleidingen zijn goed in te passen in het schema van werknemer en organisatie. En indien gewenst ontwikkelen we een opleidingstraject volledig op maat voor uw organisatie, inclusief instellingsspecifieke vraagstukken. Dit is ook mogelijk voor MBO BBL-opleidingen.

Verschillende ziekenhuizen en zorginstellingen kozen al voor LOI Zakelijk bij het inrichten van een (incompany) opleidingstraject, zoals het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC), het Westfriesgasthuis en de MC Groep.

Lees verder

LUMC MC Groep Westfries Gasthuis

Speciale projecten binnen de ICT-sector

De ontwikkelingen in de ICT-branche volgen elkaar razendsnel op. Dankzij de intensieve samenwerking van LOI Zakelijk met professionals uit het (internationale) werkveld, brancheorganisaties en exameninstanties, zijn we zeer goed op de hoogte van de nieuwe eisen die gesteld worden aan ICT’ers. Hierdoor zijn we in staat onze opleidingen hier naadloos op te laten aansluiten. Bovendien is het bij twee HBO-bacheloropleidingen en diverse korte HBO-programma’s in ICT nu mogelijk om te studeren met meerdere subsidies vanuit de overheid. Een regeling waarvan u als werkgever ook profiteert.

Lees verder

Speciale projecten binnen het onderwijs

‘in huis’ te houden steeds groter. Er wordt dan ook naar allerlei mogelijkheden gekeken om mensen op te leiden tot leerkracht. Zo kunnen onderwijsassistenten bijvoorbeeld maar moeizaam doorgroeien tot leraar, terwijl het een voor de hand liggend traject lijkt. Naar aanleiding van dergelijke uitdagingen en vraagstukken hebben wij al diverse opleidingstrajecten ontwikkeld waarmee studenten (versneld) een PABO-diploma hebben behaald. De flexibele onderwijsvorm van de LOI zorgt er tevens voor dat een opleiding goed te combineren is met andere bezigheden.

Lees verder

"De LOI biedt de flexibiliteit die we nodig hebben in onze organisatie"

Linda Koch, Adviseur Vakopleidingen Westfriesgasthuis, over het opleiden van MBO Verpleegkundigen naar HBO-V.


Lees het interview
"De LOI biedt de flexibiliteit die we nodig hebben in onze organisatie"

Linda Koch, Adviseur Vakopleidingen Westfriesgasthuis, over het opleiden van MBO Verpleegkundigen naar HBO-V.

Lees het interview

Efficiënter opleiden dankzij een ervaringscertificaat

Voor het waarderen van competenties van medewerkers en deze laten vastleggen in een EVC-certificaat (Erkenning Verworven Competenties) werkt LOI Zakelijk samen met verschillende EVC-bureaus. We adviseren u graag bij het maken van een keuze. Met het ervaringscertificaat zijn de competenties, waarover de betrokken werknemer beschikt, erkend en direct aantoonbaar. Dat biedt voordelen voor zowel uw organisatie als uw werknemer. Zo kan de werknemer bijvoorbeeld een korter programma volgen en versneld een diploma behalen. Of een gerichte training krijgen, volledig aangepast aan de opleidingsbehoefte. LOI Zakelijk biedt daarnaast veel flexibiliteit. De opleidingen en trainingen kunnen ‘in huis’ worden verzorgd en lesmomenten kunnen naar keuze worden ingepland. Zo blijven ook de verletkosten voor uw organisatie beperkt.

  • Beter maatwerk en vaak een korter traject mogelijk.
  • Een aantoonbaar bewijs van competenties.
  • Direct inzichtelijk wat de werknemer kan.
  • Gericht opleiden maakt organisatie wend- en weerbaarder.
  • Besparing in de kosten.

Meer informatie

Ook advies over subsidies, outplacement en meer

Naast partners waarmee we samenwerken voor EVC’s (Erkenning Verworven Competenties) en assessments, kan LOI Zakelijk u bijvoorbeeld in contact brengen met specialisten die u kunnen adviseren over mogelijke subsidies en het aanvragen daarvan, outplacementbureaus en adviseurs voor werving en selectie. Door onze nauwe samenwerkingsverbanden kunnen verschillende trajecten binnen uw organisatie naadloos op elkaar worden aangesloten.

Inspiratie

"LOI Zakelijk biedt doorslaggevende pluspunten"

Interview met Brigit Zwartendijk, hoofd opleidingen LUMC

Lees het interview

Maximaal rendement op uw investering

U profiteert direct van de nieuw verworven kennis van uw medewerkers

Bijzonder opleidingstraject voor onderwijsassistenten

Speciaal onderwijs leidt assistent zelf op tot leerkracht.

Een oriënterend gesprek, vragen of advies?

Wilt u weten wat LOI Zakelijk voor úw organisatie kan betekenen, hebt u een opleidingsvraagstuk of wilt u een groep medewerkers laten opleiden? Onze Adviseurs Leren & Ontwikkelen helpen u graag. Eventueel werken we tevens samen met partners, gespecialiseerd in EVC-trajecten, om u een perfect passend advies én opleidingsprogramma te bieden. Bel (071) 545 1876 of neem contact op per e-mail.

Neem nu contact op