Groei door.
Bewaard
Vergelijk

Te vergelijken opleidingen

Je kunt maximaal 3 opleidingen vergelijken

Nu vergelijken
071 - 545 1234 Contact

voor

Je zoekopdracht heeft helaas geen resultaten opgeleverd

Gevonden opleidingen

Geen opleidingen gevonden

Naar alle zoekresultaten

Relevante vakgebieden

Geen vakgebieden gevonden

Overige zoekresultaten

Geen pagina gevonden

Veelgestelde vragen

Filter(s) toepassen

ICT-professionals kiezen voor LOI Zakelijk

De ontwikkelingen in de ICT-branche volgen elkaar razendsnel op. Om te zorgen dat uw medewerkers bijblijven en over de juiste kennis en competenties beschikken, is opleiden een vereiste. Voor het opleiden van uw medewerkers is LOI Zakelijk een ideale partner. U kiest voor een van de grootste aanbieders van ICT-opleidingen. Veel van deze opleidingen kunnen klassikaal worden gevolgd in uw regio of incompany bij voldoende deelnemers. Velen gingen u al voor, zoals Ormer, Ordina, AFAS Software en de gemeente Emmen.

De beste voorbereiding op de ICT-praktijk

LOI Zakelijk werkt nauw samen met professionals uit het (internationale) werkveld, brancheorganisaties en exameninstanties. Hierdoor zijn we zeer goed op de hoogte van de nieuwe eisen die gesteld worden aan ICT’ers. Dat stelt ons in staat onze opleidingen hier naadloos op te laten aansluiten. Dit betekent onder andere dat onze ICT-opleidingen worden ontwikkeld volgens de richtlijnen van het European E-competence Framework. Al onze bacheloropleidingen zijn geaccrediteerd door de NVAO en erkend door het Ministerie van OCW en leiden dus op voor een erkend bachelorgetuigschrift.

Tot € 10.000,- subsidie voor HBO ICT-opleidingen

Er is een groot tekort aan hoger opgeleide ICT’ers. Om een betere aansluiting op de arbeidsmarkt te stimuleren, biedt de overheid subsidie voor studenten die een HBO ICT-opleiding volgen. Deze regeling geldt voor geselecteerde opleidingen. Bij LOI Zakelijk profiteert u van deze regeling bij de klassikale opleidingen:

Geen opleidingen in overzicht

Bij inschrijving voor (clusters uit) een van de deelnemende opleidingen, kan aanspraak worden gemaakt op een subsidie van € 1.250,- per 30 EC (€ 2.500,- per studiejaar). Dit bedrag wordt in minder gebracht op het collegegeld. De studiekosten vallen daardoor 45% lager uit. In totaal is het mogelijk om subsidie aan te vragen voor acht clusters van 30 EC. Dit komt neer op een volledige bacheloropleiding.

Werkgevers profiteren van nog meer voordeel. Op bovengenoemde opleidingen is ook de Subsidieregeling Praktijkleren van toepassing. Deze regeling biedt werkgevers een extra tegemoetkoming in de kosten voor de begeleiding van een student van een technische HBO-bacheloropleiding. Het maximum subsidiebedrag is € 2.700,- per student, per jaar.

Meer informatie over deze ICT-opleidingen en subsidievoorwaarden? Vraag de gratis brochure aan of bel met onze adviseurs, tel. 071-545 1234.

Vraag de gratis brochure aan

Subsidie voor korte ICT-programma's

Verschillende klassikale korte ICT-programma’s zijn eveneens met subsidie te volgen:

Een oriënterend gesprek?

Wilt u een vrijblijvend en oriënterend gesprek met een van onze accountmanagers? Bel 071 - 545 1234 of maak een afspraak per email. We brengen graag de mogelijkheden voor uw organisatie in kaart.

Maak een afspraak