Groei door.
Bewaard
Vergelijk

Te vergelijken opleidingen

Je kunt maximaal 3 opleidingen vergelijken

Nu vergelijken
071 - 545 1234 Contact

Je zoekopdracht heeft helaas geen resultaten opgeleverd

Gevonden opleidingen

Geen opleidingen gevonden

Naar alle zoekresultaten

Toon 0 resultaten

ICT-professionals kiezen voor LOI Zakelijk

De ontwikkelingen in de ICT-branche volgen elkaar razendsnel op. Om te zorgen dat uw medewerkers bijblijven en over de juiste kennis en competenties beschikken, is opleiden een vereiste. Voor het opleiden van uw medewerkers is LOI Zakelijk een ideale partner. U kiest voor een van de grootste aanbieders van ICT-opleidingen. Veel van deze opleidingen kunnen klassikaal worden gevolgd in uw regio of incompany bij voldoende deelnemers. Velen gingen u al voor, zoals Ormer, Ordina, AFAS Software en de gemeente Emmen.

De beste voorbereiding op de ICT-praktijk

LOI Zakelijk werkt nauw samen met professionals uit het (internationale) werkveld, brancheorganisaties en exameninstanties. Hierdoor zijn we zeer goed op de hoogte van de nieuwe eisen die gesteld worden aan ICT’ers. Dat stelt ons in staat onze opleidingen hier naadloos op te laten aansluiten. Dit betekent onder andere dat onze ICT-opleidingen worden ontwikkeld volgens de richtlijnen van het European E-competence Framework. Al onze bacheloropleidingen zijn geaccrediteerd door de NVAO en erkend door het Ministerie van OCW en leiden dus op voor een erkend bachelorgetuigschrift.

Een oriënterend gesprek?

Wilt u een vrijblijvend en oriënterend gesprek met een van onze accountmanagers? Bel 071 - 545 1234 of maak een afspraak per email. We brengen graag de mogelijkheden voor uw organisatie in kaart.

Maak een afspraak