Toon 0 resultaten

Erkende ICT-opleidingen en certificeringen, flexibel en op maat

Er komt veel op uw organisatie af en veel is IT-gerelateerd: data analyse, automatisering in de cloud, blockchain, artificial intelligence en een grote behoefte aan snelle softwareontwikkeling. Goedopgeleide IT’ers zijn van groot belang voor het bedrijf en ook in andere functies groeit de noodzaak om te beschikken over IT-competenties. Als een van de grootste aanbieders van ICT-opleidingen en specialisaties in Nederland helpt LOI Zakelijk u graag bij de ontwikkeling van uw IT-medewerkers, uw medewerkers met een IT-leerbehoefte en andere uitdagingen op het snijvlak van IT en onderwijs.

Wij denken in mogelijkheden én vanuit de vragen van organisaties. Een voorbeeld hiervan is het vormgeven van een Leven Lang Ontwikkelen. Hoe kunt u medewerkers stimuleren initiatief en verantwoordelijkheid te nemen over de eigen loopbaan? Hoe kunt u omgaan met het tekort aan goed geschoold IT-personeel? Daarnaast ondersteunt LOI Zakelijk bij het in kaart brengen van de kennisbehoefte van uw organisatie en zetten we dit naar wens om in een flexibel programma op maat.

Daarom LOI Zakelijk
  • Volledig erkend en geaccrediteerd MBO- en HBO-onderwijs.
  • Leidt op voor certificeringen in alle belangrijke IT-richtingen.
  • Hulp bij het vormgeven van trajecten die zij- en doorstroom van professionals stimuleren.
  • Ondersteuning bij werving van nieuwe medewerkers voor een zij-instroomtraject.

Neem vrijblijvend contact op

LOI Zakelijk helpt u bij het oplossen van uw opleidingsvraagstukken. Door in een vroeg stadium met u om de tafel te gaan, brengen we de opleidingsbehoefte en het startniveau van de deelnemers haarfijn in kaart. Eventueel in samenwerking met partners gespecialiseerd in EVC-trajecten. Op deze manier zijn we in staat een passend advies en opleidingsprogramma aan te bieden.

Meer weten of een vrijblijvend advies? Maak nu een afspraak, wij helpen u graag om uw vragen om te zetten naar actie in de praktijk.

Maak nu een afspraak

Opleidingen in de ICT

LOI Zakelijk staat voor onderwijs dat zich aanpast aan de student – uw medewerker – in plaats van andersom. Daarom bieden wij de flexibiliteit die nodig is om een opleiding sneller en efficiënter met succes te doorlopen. Bij de LOI kan dat met volledig erkend en geaccrediteerd MBO- en HBO-onderwijs, verkorte programma’s voor afgestudeerden en ook met diverse cursussen.

Alle ICT-opleidingen

Inspiratie

"Loont het nog om te leren programmeren?"

Interview met Bouwe Koopal, Programmaleider HBO-bachelor Software Engineering.

“De lesstof kan over een half jaar alweer anders zijn”

Interview met Dr. Yuri Bobbert, voorzitter beroepenveldcommissie ICT.

"De LOI houdt moeiteloos rekening met Amacs wensen"

Interview met Vincent Martina en Lynn Hakkers, Human Resources bij Amac.

Een oriënterend gesprek, vragen of advies?

Wilt u weten wat LOI Zakelijk voor úw organisatie kan betekenen, hebt u een opleidingsvraagstuk of wilt u een groep medewerkers laten opleiden? Onze Adviseurs Leren en Ontwikkelen, zijn u graag van dienst. Eventueel werken we tevens samen met partners, gespecialiseerd in EVC-trajecten, om u een perfect passend advies én opleidingsprogramma te bieden.

Neem nu contact op