Toon 0 resultaten

Maximaal rendement op uw investering

 

Maximaal rendement op uw investering

 

Internationalisering, technologische ontwikkelingen en veranderende wetgeving zijn factoren waardoor de omgeving van bedrijven en organisaties voortdurend verandert. Door met opleidingen te investeren in uw medewerkers blijft u de concurrentie voor en houdt u uw organisatie up-to-date. Bovendien zorgt het aanbieden van opleidingen voor motivatie bij uw medewerkers én biedt het hen de kans om te groeien binnen uw organisatie. Daarbij levert een opleidingsprogramma nog meer op. Meer kennis en vaardigheden doen effectiviteit en kwaliteit stijgen, fouten verminderen en kosten dalen. Gezamenlijke opleidingen en trainingen verbeteren ook de onderlinge samenwerking, wat voor nóg meer synergie zorgt.

Wilt u meer informatie over wat LOI Zakelijk kan betekenen voor uw organisatie? Maak nu een afspraak

Aantrekkelijk geprijsd

Het collegegeld is bij veruit de meeste van onze opleidingen inclusief alle benodigde studiematerialen. Bovendien geldt een kostenvrije doorloop inclusief docentenbegeleiding en gebruik van andere studiefaciliteiten mocht uw medewerker meer studietijd nodig voor de opleiding. Dit geldt voor de thuisstudies én klassikale opleidingen en maakt een opleiding bij LOI Zakelijk ook wat betreft de prijs zeer aantrekkelijk.

Studiekosten zijn bovendien 100% fiscaal aftrekbaar. Daarbij is er een aantal aantrekkelijke subsidiemogelijkheden.

Subsidiemogelijkheden

De overheid erkent het belang van scholing. Daarom zijn er diverse regelingen die het volgen van onderwijs financieel aantrekkelijker maken. LOI Zakelijk adviseert u van welke subsidies u als werkgever gebruik kunt maken en hoe u deze kunt aanvragen. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van mogelijke subsidies.

Subsidieregeling Praktijkleren HBO (tot € 2.700,-)

Deze regeling heeft tot doel om werkgevers te stimuleren praktijkleerplaatsen (stageplaatsen) aan te bieden. De subsidie is een tegemoetkoming in de kosten die een werkgever maakt voor de begeleiding van een HBO-student van een technische bacheloropleiding. Het maximum subsidiebedrag is € 2.700,- per gerealiseerde praktijkleerplaats. Deze subsidie is vanaf 2 juni 2022 weer aan te vragen.
Lees meer over deze regeling.

Subsidieregeling Praktijkleren MBO BBL

Werkgevers die praktijkleerplaatsen bieden aan medewerkers middels een Beroepsbegeleidende leerweg (BBL) komen in aanmerking voor subsidie. De subsidie dient als een tegemoetkoming in de kosten die een werkgever maakt voor de begeleiding tijdens de opleiding. Het maximum subsidiebedrag is € 2.700,- per gerealiseerde praktijkleerplaats. Vraag uw accountmanager naar mogelijkheden voor MBO BBL-trajecten voor de gezondheidszorg.
Lees meer over deze regeling.

Stagefonds Zorg (tot € 2.700,- per studiejaar)

Zorginstellingen die een stageplaats bieden aan studenten van de opleiding HBO-bachelor Verpleegkunde, kunnen aanspraak maken op een vergoeding van het Stagefonds Zorg van het ministerie van VWS. De opleiding valt onder categorie A. De maximale subsidie is € 2.700,- per studiejaar.
Lees meer op www.stagefondszorg.nl.

Mogen wij u uitnodigen?

Wilt u weten wat LOI Zakelijk voor úw organisatie kan betekenen, hebt u een opleidingsvraagstuk of wilt u een groep medewerkers laten opleiden? Onze Adviseurs Leren & Ontwikkelen helpen u graag. Eventueel werken we tevens samen met partners, gespecialiseerd in EVC-trajecten, om u een perfect passend advies én opleidingsprogramma te bieden. Bel (071) 545 1876 of neem contact op per e-mail.

Neem contact op