grafische vormgeving en multimedia

Als goed opgeleide multimediaprofessional zijn je perspectieven uitstekend in het vakgebied grafische vormgeving en multimedia. Lees meer
Geertje van den Heuvel-Boeren

Student

Over dit vakgebied
Als goed opgeleide multimediaprofessional zijn je perspectieven uitstekend in het vakgebied grafische vormgeving en multimedia. Lees meer
Geertje van den Heuvel-Boeren

Student

HBO-opleidingen

HBO-bacheloropleidingen
Associate degree (Ad) - programma's
Korte HBO-programma's

Uitgelicht: HBO-bachelor Communication and multimedia design

Ambieer je een uitdagende, creatieve functie in communicatie en media design? Behaal het door de overheid erkende HBO-bachelorgetuigschrift CMD.

Naar deze opleiding

MBO-opleidingen

MBO-opleidingen (volledig)
Kort MBO
MBO-basisopleidingen

Uitgelicht: MBO Mediavormgever

Deze opleiding sluit naadloos aan op de praktijk en bereidt voor op een uitdagende functie als mediavormgever. Na afloop een erkend MBO 4-diploma.

Naar deze opleiding

Cursussen

Beroepsgerichte cursussen

Uitgelicht: Adobe Illustrator CC

Ontdek in deze cursus de nieuwe functies van Adobe CC 2018 en leer creatief tekenen en ontwerpen. Zeer praktijkgerichte cursus op HBO-niveau.

Naar deze cursus

Dynamisch vakgebied met creatieve carrièreperspectieven

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Dat geldt nu sterker dan ooit met de talloze Instastories, YouTube filmpjes en Netflix-trailers die dagelijks voorbijkomen. We leven in een visuele wereld. Geen wonder dat er volop carrièrekansen zijn in dit dynamische vakgebied als je verstand hebt van multimedia en design. Zeker als je je weet te onderscheiden met je creatieve en technische vaardigheden.

De LOI biedt meer dan 70 opleidingen in het dynamische vakgebied grafische vormgeving en multimedia om zo je skills uit te kunnen breiden, te vernieuwen of verder aan te scherpen. Er is ruime keuze uit MBO- en HBO-opleidingen, korte MBO- en HBO-programma’s en (beroepsgerichte) cursussen.

ITK Ministerie OCW CREBO

Inspiratie

”Ik wil mijn kansen op de arbeidsmarkt vergroten”

Interview met Geertje van den Heuvel-Boeren, studente HBO Grafisch ontwerpen.

“Ik wil mezelf verder ontwikkelen via deze studie”

Interview met Rick de Jong, student Associate degree Media design.

Studiegids en advies

Vraag nu een studiegids naar keuze aan. Heb je behoefte aan een gesprek met een van onze studieadviseurs? Vraag dan gratis een studieadviesgesprek aan op een dag en tijdstip naar keuze. Liever meteen contact? Bel dan .