muziek

Doe méér met je liefde voor muziek
Doe méér met je liefde voor muziek

Cursussen

Muziek: een vakgebied dat nooit stilstaat

Muziek is de universele drager van emoties. Muziek van vroeger kan herinneringen oproepen terwijl je ook even alles kan vergeten bij het dansen op een flinke beat. Muziek kan je in feeststemming brengen of je juist ontroeren of troosten. Wat je ook wilt bereiken met muziek of wat je ook wilt leren, de LOI biedt je een schat aan praktische, interessante en inspirerende cursussen in dit vakgebied.

Heb je de ambitie om je professioneel bezig te houden met muziek? Wil je meer weten over de zakelijke kant van de muziekbranche? Bijvoorbeeld over hoe het achter de schermen in elkaar steekt en hoe mensen in de muziekwereld een inkomen verdienen? Met een LOI-cursus Music management leer je meer over het schrijven van een boekingsplan, het invullen van boekingscontracten en het maken van een eigen carrièreplan en begroting voor je eigen start-up.

Inspiratie

"Muziek is een krachtig middel"

Interview met Matheus Sales de Moura, cursist Music producer.

“Een LOI-cursus sluit naadloos aan op het werkveld”

Interview met Lucie de Ridder, programmamanager cursussen LOI

Flexibel studeren bij de LOI

Een druk leven vraagt om een opleiding die zich aanpast aan jou, in plaats van andersom. Daarom studeer je bij de LOI altijd op de meest flexibele manier. Kies voor maximale vrijheid met een thuisstudie, of studeer via LOI Klassikaal+, met iedere drie weken een bijeenkomst (op locatie of online via virtual classrooms). Ontdek hoe het werkt.

Studiegids en advies

Vraag nu een studiegids naar keuze aan. Heb je behoefte aan een gesprek met een van onze studieadviseurs? Vraag dan gratis een studieadviesgesprek aan op een dag en tijdstip naar keuze. Liever meteen contact? Bel dan .

Service en contact