economie

Economen zijn in elke organisatie nodig. Met de juiste opleiding ga je een mooie carrière tegemoet. Lees meer
Kitty van Veen

Eigenaar coachingspraktijk

Over dit vakgebied
Economen zijn in elke organisatie nodig. Met de juiste opleiding ga je een mooie carrière tegemoet. Lees meer
Kitty van Veen

Eigenaar coachingspraktijk

Cursussen

Uitgelicht: Oriëntatie financieel management

Deze sterk praktijkgerichte cursus legt een stevige basis op het gebied van finance. Een prima eerste stap naar een carrière vol doorgroeimogelijkheden!

Naar deze cursus

Economie: een vakgebied met uitstekende carrièreperspectieven

Met een opleiding op het gebied van economie of bedrijfskunde leg je een basis voor een mooie carrière met tal van doorgroeimogelijkheden. Of je ambitie nu ligt op het gebied van finance, bedrijfskunde of commerciële economie, economen zijn in elke organisatie nodig, in zowel profit als non-profit. Ze houden zich bezig met de financiële gezondheid van de organisatie, analyseren gegevens, beoordelen financiële stukken, rapporteren en brengen advies uit aan het management. 

De LOI biedt verschillende cursussen in het vakgebied Economie. De cursussen zijn allemaal sterk praktijkgericht en tijdens de cursus kun je rekenen op persoonlijke begeleiding door vakspecialisten. Bij de LOI studeer je altijd op een flexibele en efficiënte manier, op afstand óf klassikaal. Met een diploma van de LOI maak je straks mooie stappen in dit veelzijdige vakgebied.

Associatie logo

Inspiratie

“Ik sta helemaal achter studeren naast je werk”

Henri van de Ruitenbeek, financieel manager Prominent Zitcomfort

“Een LOI-cursus sluit naadloos aan op het werkveld”

Interview met Lucie de Ridder, programmamanager cursussen LOI

Ook in 2020 belastingaftrek scholingsuitgaven

Studenten die een opleiding voor een (toekomstig) beroep volgen, krijgen tot 50% van de scholingskosten terug. 

Flexibel studeren bij de LOI

Een druk leven vraagt om een opleiding die zich aanpast aan jou, in plaats van andersom. Daarom studeer je bij de LOI altijd op de meest flexibele manier. Kies voor maximale vrijheid met een thuisstudie, of studeer via LOI Klassikaal+, met iedere drie weken een bijeenkomst (op locatie of online via virtual classrooms). Ontdek hoe het werkt.

Studiegids en advies

Vraag nu een studiegids naar keuze aan. Heb je behoefte aan een gesprek met een van onze studieadviseurs? Vraag dan gratis een studieadviesgesprek aan op een dag en tijdstip naar keuze. Liever meteen contact? Bel dan .

Service en contact