psychologie en coaching

Op de gehele arbeidsmarkt is behoefte aan professionals die begrijpen wat mensen denken en doen – en die weten hoe je gedrag kunt beïnvloeden. Lees meer
Sandra Doeze

Programmaleider

Over dit vakgebied
Op de gehele arbeidsmarkt is behoefte aan professionals die begrijpen wat mensen denken en doen – en die weten hoe je gedrag kunt beïnvloeden. Lees meer
Sandra Doeze

Programmaleider

Cursussen

Beroepsgerichte cursussen

Uitgelicht: Professioneel kindercoach

Leer kinderen en hun ouders professioneel begeleiden. De cursus Professioneel kindercoach sluit aan op de visie van Stichting Adiona.

Naar deze cursus

Een boeiend vakgebied met veelzijdige mogelijkheden

Van overheid tot commercieel bedrijf, van onderwijs tot gezondheidszorg: bij elke organisatie staat de mens centraal. Op de gehele arbeidsmarkt is behoefte aan professionals die begrijpen wat mensen denken en doen – en die weten hoe je gedrag kunt beïnvloeden. Die psychologische kennis kun je gebruiken om klanten beter te bedienen, personeel blijer naar het werk te laten gaan, burgers beter voor te lichten. Steeds vaker is behoefte aan persoonlijke begeleiding en daarmee aan specialisten met coachingsvaardigheden. Het vakgebied psychologie en coaching is altijd in beweging en biedt daardoor veelzijdige perspectieven.

De LOI biedt veel beroepsgerichte cursussen op het gebied van psychologie en heeft ook een breed aanbod in coachingopleidingen. Van Budgetcoach tot Loopbaancoaching en Professioneel kindercoach. Van veel cursussen is ook een speciale variant voor wie zelfstandig aan de slag wil in dit boeiende vakgebied. Wat je ambities ook zijn, de LOI heeft een passende cursus - thuis of klassikaal - voor je met uitstekende perspectieven.

Inspiratie

“Ik wil hulp bieden aan mensen met schulden”

Interview met Priscilla van der Steen, student Schuldhulpverlening.

"Ik wil mensen graag helpen hun dromen te verwezenlijken"

Herman van Haagen, cursist Professioneel life coach.

“Een LOI-cursus sluit naadloos aan op het werkveld”

Interview met Lucie de Ridder, programmamanager cursussen LOI

Flexibel studeren bij de LOI

Een druk leven vraagt om een opleiding die zich aanpast aan jou, in plaats van andersom. Daarom studeer je bij de LOI altijd flexibel. Je bepaalt zelf hoeveel je studeert, wanneer je examen doet en welke begeleiding je nodig hebt. Zo is een opleiding prima te combineren met een baan, een gezinsleven en andere bezigheden. Ontdek hoe het werkt.

Studiegids en advies

Vraag nu een studiegids naar keuze aan. Heb je behoefte aan een gesprek met een van onze studieadviseurs? Vraag dan gratis een studieadviesgesprek aan op een dag en tijdstip naar keuze. Liever meteen contact? Bel dan .

Service en contact