psychologie en coaching

Op de gehele arbeidsmarkt is behoefte aan professionals die begrijpen wat mensen denken en doen – en die weten hoe je gedrag kunt beïnvloeden. Lees meer
Marianne van der Hulst

Student HBO-bachelor Toegepaste psychologie

Over dit vakgebied
Op de gehele arbeidsmarkt is behoefte aan professionals die begrijpen wat mensen denken en doen – en die weten hoe je gedrag kunt beïnvloeden. Lees meer
Marianne van der Hulst

Student HBO-bachelor Toegepaste psychologie

Cursussen

Beroepsgerichte cursussen
Toon meer (22)

Uitgelicht: Professioneel kindercoach

Leer kinderen en hun ouders professioneel begeleiden. De cursus Professioneel kindercoach sluit aan op de visie van Stichting Adiona.

Naar deze cursus

Een boeiend vakgebied met veelzijdige mogelijkheden

Van overheid tot commercieel bedrijf, van onderwijs tot gezondheidszorg: bij elke organisatie staat de mens centraal. Op de gehele arbeidsmarkt is behoefte aan professionals die begrijpen wat mensen denken en doen – en die weten hoe je gedrag kunt beïnvloeden. Die psychologische kennis kun je gebruiken om klanten beter te bedienen, personeel blijer naar het werk te laten gaan, burgers beter voor te lichten. Steeds vaker is behoefte aan persoonlijke begeleiding en daarmee aan specialisten met coachingsvaardigheden. Het vakgebied psychologie en coaching is altijd in beweging en biedt daardoor veelzijdige perspectieven.

De LOI biedt veel beroepsgerichte cursussen op het gebied van psychologie en heeft ook een breed aanbod in coachingopleidingen. Van Budgetcoach tot Loopbaancoaching en Professioneel kindercoach. Van veel cursussen is ook een speciale variant voor wie zelfstandig aan de slag wil in dit boeiende vakgebied. Wat je ambities ook zijn, de LOI heeft een passende cursus - thuis of klassikaal - voor je met uitstekende perspectieven.

Flexibel studeren bij de LOI

Een druk leven vraagt om een opleiding die zich aanpast aan jou, in plaats van andersom. Daarom studeer je bij de LOI altijd op de meest flexibele manier. Kies voor maximale vrijheid met een thuisstudie, of studeer via LOI Klassikaal+, met iedere drie weken een bijeenkomst (op locatie of online via virtual classrooms). Ontdek hoe het werkt.

Inspiratie

“Ik wil hulp bieden aan mensen met schulden”

Interview met Priscilla van der Steen, student Schuldhulpverlening.

"Ik wil mensen graag helpen hun dromen te verwezenlijken"

Herman van Haagen, cursist Professioneel life coach.

De ene psycholoog is de andere niet

Geen vakgebied zo breed als de psychologie. Welke richtingen zijn er en wat kun je ermee?

"Ik kan mijn adviezen nu veel beter onderbouwen"

Interview met Marianne van der Hulst, student HBO-bachelor Toegepaste psychologie

Flexibel studeren, zo werkt het in de praktijk

Studeren waar je wilt, wanneer je wilt. In je eigen tempo, met maatwerkbegeleiding door ervaren vakdocenten

Advies en contact

Heb je nog vragen over de opleiding? Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

071 - 545 1234
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00
Service en contact