planning en events

Steeds meer bedrijven en particulieren doen een beroep op een professionele ‘regelaar’. En dat biedt kansen! Lees meer
Yvonne Kuitenbrouwer

Auteur en docent Evenementenorganisatie bij de LOI

Over dit vakgebied
Steeds meer bedrijven en particulieren doen een beroep op een professionele ‘regelaar’. En dat biedt kansen! Lees meer
Yvonne Kuitenbrouwer

Auteur en docent Evenementenorganisatie bij de LOI

HBO-opleidingen

Cursussen

Uitgelicht: Zelfstandig uitvaartverzorger

Deze cursus behandelt alles wat nodig is om een volledige uitvaart te verzorgen. Ga na afloop aan de slag als zelfstandige uitvaartverzorger, -consulent of -begeleider.

Naar deze cursus

Planning en events: een veelzijdig vakgebied

Steeds meer bedrijven en particulieren doen een beroep op een professionele ‘regelaar’. Of het nu gaat om het organiseren van (bedrijfs)evenementen, het helpen van klanten bij het ordenen en opruimen van hun huis of kantoor, de verzorging van bruiloftsfeesten of het begeleiden van uitvaarten. Als planner neem je mensen veel werk (én stress) uit handen. Je regelt bijvoorbeeld de aankleding of catering of boekt locaties of sprekers. Met de juiste opleiding, goede sociale vaardigheden én een flinke dosis creativiteit kun je het ver schoppen in dit veelzijdige vakgebied. 

De opleidingen van de LOI zijn sterk praktijkgericht en sluiten goed aan op de nieuwste ontwikkelingen in het vak. Je doet de nodige kennis op, traint je vaardigheden én leert vaak meteen over het starten van je eigen onderneming. Veel (event)-planners werken immers als zelfstandige. Vrijwel alle opleidingen zijn naar keuze thuis of klassikaal te volgen! Na afronding ben je perfect voorbereid op een mooie loopbaan.

Flexibel studeren bij de LOI

Een druk leven vraagt om een opleiding die zich aanpast aan jou, in plaats van andersom. Daarom studeer je bij de LOI altijd op de meest flexibele manier. Kies voor maximale vrijheid met een thuisstudie, of studeer via LOI Klassikaal+, met iedere drie weken een bijeenkomst (op locatie of online via virtual classrooms). Ontdek hoe het werkt.

Inspiratie

"Ondernemen heeft altijd in me gezeten"

Interview met Michelle Gerlsma, cursist Professioneel weddingplanner.

“Een LOI-cursus sluit naadloos aan op het werkveld”

Interview met Lucie de Ridder, programmamanager cursussen LOI

Opleidingskosten verlagen?

Studeren duur? Hoeft niet! Met deze subsidies en andere regelingen kun je je studiekosten aanzienlijk verlagen.

Advies en contact

Heb je vragen over een opleiding die je wilt volgen? Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

Bereik onze studieadviseurs via:
071 - 545 1234
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00
Service en contact