makelaardij

De aanhoudende druk op de woningmarkt biedt kansen. De makelaardij is dan ook een aantrekkelijk speelveld. Lees meer
Matthieu Zuidema

LOI programmaleider voor makelaardij

Over dit vakgebied
De aanhoudende druk op de woningmarkt biedt kansen. De makelaardij is dan ook een aantrekkelijk speelveld. Lees meer
Matthieu Zuidema

LOI programmaleider voor makelaardij

Cursussen

Uitgelicht: Assistent makelaar wonen (A-RMT)

Deze cursus leert je assisteren bij de aan- en verkoop van woningen, taxaties en de (ver)huur van particuliere huurwoningen. Na afloop een officieel SVMNIVO-diploma en de titel A-RMT.

Naar deze cursus

€ 1.000,- STAP-subsidie
op veel LOI-opleidingen

Lees meer

€ 1.000,- STAP-subsidie
op veel LOI-opleidingen

Lees meer

De makelaardij: een uitdagend speelveld met volop kansen

De makelaardij is afhankelijk van ontwikkelingen in de vastgoedmarkt. Momenteel biedt de aanhoudende druk op de woningmarkt volop kansen. Wel is de verwachting dat de rol van de makelaar op de langere termijn zal veranderen naar die van woningmarktadviseur. Dit komt onder andere door de invloed van nieuwe technologieën. Zo is digitalisering een must voor de makelaar om zich te positioneren in de markt. Denk aan social media, video’s of 3D-animaties. Daarnaast wordt duurzaamheid steeds belangrijker in dit vakgebied en kun je je als makelaar onderscheiden door hierover (financieel) advies te geven. De makelaardij is dan ook een aantrekkelijk speelveld waarin je het als professional ver schopt met brede kennis en vaardigheden. 

De opleidingen van de LOI sluiten goed aan op de trends en actualiteit in de makelaardij. Praktijkgerichte vakken en opdrachten zorgen dat je na je opleiding voldoet aan de gevraagde, brede vakbekwaamheid. En als je je wilt specialiseren of verder wilt ontwikkelen? Ook dan vind je bij de LOI opleidingen die perfect aansluiten op de kennis en vaardigheden die je al hebt. Bij de LOI studeer je altijd op een flexibele en efficiënte manier, op afstand óf klassikaal.

SVM NIVO

Inspiratie

”De makelaardij had al heel vroeg mijn interesse”

Interview met Indra Manniesing, student Assistent makelaar wonen.

“Een LOI-cursus sluit naadloos aan op het werkveld”

Interview met Lucie de Ridder, programmamanager cursussen LOI

Opleidingskosten verlagen?

Studeren duur? Hoeft niet! Met deze subsidies en andere regelingen kun je je studiekosten aanzienlijk verlagen.

Flexibel studeren bij de LOI

Een druk leven vraagt om een opleiding die zich aanpast aan jou, in plaats van andersom. Daarom studeer je bij de LOI altijd op de meest flexibele manier. Kies voor maximale vrijheid met een thuisstudie, of studeer via LOI Klassikaal+, met iedere drie weken een bijeenkomst (op locatie of online via virtual classrooms). Ontdek hoe het werkt.

Studiegids en advies

Vraag nu een studiegids naar keuze aan. Heb je behoefte aan een gesprek met een van onze studieadviseurs? Vraag dan gratis een studieadviesgesprek aan op een dag en tijdstip naar keuze. Liever meteen contact? Bel dan .

Service en contact