Groei door.
Bewaard
Vergelijk

Te vergelijken opleidingen

Je kunt maximaal 3 opleidingen vergelijken

Nu vergelijken
071 - 545 1234 Contact

Je zoekopdracht heeft helaas geen resultaten opgeleverd

Gevonden opleidingen

Geen opleidingen gevonden

Naar alle zoekresultaten

uiterlijke verzorging en wellness

De trends en ontwikkelingen op beautygebied gaan razendsnel. Het is dus heel belangrijk om bij te blijven in dit vakgebied. Lees meer
Wendy van der Linden

Docent van de beauty-opleidingen

De trends en ontwikkelingen op beautygebied gaan razendsnel. Het is dus heel belangrijk om bij te blijven in dit vakgebied. Lees meer
Wendy van der Linden

Docent van de beauty-opleidingen

Beautybranche: allround of specialiseren

De trends en ontwikkelingen op beautygebied gaan razendsnel. Zo is er steeds meer behoefte aan rust en ontspanning, zijn schoonheid en gezondheid meer met elkaar verbonden en ligt de focus op duurzaamheid. Daarnaast zorgt de beschikbaarheid van nieuwe technologieën ervoor dat de verwachtingen van klanten steeds hoger worden. Het is dus heel belangrijk om bij te blijven in dit vakgebied door je kennis uit te breiden en meer allround aan de slag te gaan of juist te specificeren. Wat je keuze ook is, er blijft veel vraag naar beautyprofessionals met vakkennis.

De LOI biedt verschillende cursussen in het vakgebied uiterlijke verzorging en wellness. Of je nu aan de slag wilt als make-up artist, sportmasseur of freelance thuiskapper. De LOI biedt je de juiste opleiding. De cursussen zijn allemaal praktijkgericht en je kunt rekenen op persoonlijke begeleiding door vakspecialisten. De cursussen zijn veelal met gratis praktijkdagen.

TCI

Inspiratie

"Zelf iets doen is heel anders dan lezen uit een boek"

Interview met Jacqueline Rijke, praktijkdocent Branchediploma pedicure.

“Een LOI-cursus sluit naadloos aan op het werkveld”

Interview met Lucie de Ridder, programmamanager cursussen LOI

Ook in 2019 belastingaftrek scholingsuitgaven

Studenten die een opleiding voor een (toekomstig) beroep volgen, krijgen tot 50% van de scholingskosten terug. 

Studiegids en advies

Vraag nu een studiegids naar keuze aan. Heb je behoefte aan een gesprek met een van onze studieadviseurs? Vraag dan gratis een studieadviesgesprek aan op een dag en tijdstip naar keuze. Liever meteen contact? Bel dan .