onderwijs en pedagogiek

Denk vanuit de mens én zorg dat je het juiste diploma op zak hebt. Dan kun je meteen starten of doorgroeien. De perspectieven zijn eindeloos. Lees meer
Pien van Roosmalen

Student

Over dit vakgebied
Denk vanuit de mens én zorg dat je het juiste diploma op zak hebt. Dan kun je meteen starten of doorgroeien. De perspectieven zijn eindeloos. Lees meer
Pien van Roosmalen

Student

Cursussen

Uitgelicht: Werken met baby's in de kinderopvang

Deze cursus biedt extra scholing voor pedagogisch medewerkers die willen werken als leidster op een babygroep. Onderdeel uit een erkende MBO‑opleiding.

Naar deze cursus

Voor professionals in Onderwijs en Pedagogiek is altijd plaats

Het vakgebied Onderwijs en Pedagogiek is enorm breed en biedt veel mogelijkheden. Of je nu leraar wil worden of een coördinerende functie in het onderwijs ambieert, kwesties rond opvoeding wil helpen oplossen of in de (jeugd)hulpverlening wil werken: voor een professional is altijd plaats. In dit vakgebied heb je veel uitdagingen en een grote verantwoordelijkheid – je werkt immers met mensen. Zolang je maar denkt vanuit de leerling of de persoon die extra zorg nodig heeft én je een gedegen opleiding hebt, kun je (meteen) starten of doorgroeien. De perspectieven zijn eindeloos.

De LOI biedt een ruime keuze uit praktijkgerichte cursussen op het gebied van onderwijs en pedagogiek. Van Basisonderwijsvaardigheden PO tot Zelfstandig professioneel kindercoach. De cursussen zijn altijd op een flexibele manier te volgen, zowel klassikaal als thuis! Bij elke opleiding kun je rekenen op uitstekende begeleiding van ervaren docenten. Met een LOI-diploma kun je straks mooie nieuwe stappen zetten in dit boeiende vakgebied.

Inspiratie

“Inmiddels zijn we collega's”

Interview met docent Mirelle Valentijn en kindercoach Inge Cornelisse-Elsinga

“Een LOI-cursus sluit naadloos aan op het werkveld”

Interview met Lucie de Ridder, programmamanager cursussen LOI

Ook in 2020 belastingaftrek scholingsuitgaven

Studenten die een opleiding voor een (toekomstig) beroep volgen, krijgen tot 50% van de scholingskosten terug. 

“Mensen meer mens zien worden in een klas is het allermooiste”

Interview met Gerdi Verbeet, voormalig voorzitter Tweede Kamer.

Flexibel studeren bij de LOI

Een druk leven vraagt om een opleiding die zich aanpast aan jou, in plaats van andersom. Daarom studeer je bij de LOI altijd op de meest flexibele manier. Kies voor maximale vrijheid met een thuisstudie, of studeer via LOI Klassikaal+, met iedere drie weken een bijeenkomst (op locatie of online via virtual classrooms). Ontdek hoe het werkt.

Studiegids en advies

Vraag nu een studiegids naar keuze aan. Heb je behoefte aan een gesprek met een van onze studieadviseurs? Vraag dan gratis een studieadviesgesprek aan op een dag en tijdstip naar keuze. Liever meteen contact? Bel dan .

Service en contact