makelaardij

De aanhoudende druk op de woningmarkt biedt kansen. De makelaardij is dan ook een aantrekkelijk speelveld. Lees meer
Matthieu Zuidema

LOI programmaleider voor makelaardij

Over dit vakgebied
De aanhoudende druk op de woningmarkt biedt kansen. De makelaardij is dan ook een aantrekkelijk speelveld. Lees meer
Matthieu Zuidema

LOI programmaleider voor makelaardij

Cursussen

Uitgelicht: Assistent makelaar wonen

Deze cursus leert je assisteren bij de aan- en verkoop van woningen, taxaties en de (ver)huur van particuliere huurwoningen. Na afloop een officieel SVMNIVO-diploma en de titel A-RMT.

Naar deze cursus

De makelaardij: een uitdagend speelveld met volop kansen

De makelaardij is afhankelijk van ontwikkelingen in de vastgoedmarkt. Momenteel biedt de aanhoudende druk op de woningmarkt volop kansen. Wel is de verwachting dat de rol van de makelaar op de langere termijn zal veranderen naar die van woningmarktadviseur. Dit komt onder andere door de invloed van nieuwe technologieën. Zo is digitalisering een must voor de makelaar om zich te positioneren in de markt. Denk aan social media, video’s of 3D-animaties. Daarnaast wordt duurzaamheid steeds belangrijker in dit vakgebied en kun je je als makelaar onderscheiden door hierover (financieel) advies te geven. De makelaardij is dan ook een aantrekkelijk speelveld waarin je het als professional ver schopt met brede kennis en vaardigheden. 

De LOI biedt verschillende cursussen in het vakgebied makelaardij om je kennis te verbreden of te specialiseren. Van een cursus Assistent makelaar tot een cursus Wft Vermogen voor (toekomstige) financieel adviseurs die een professioneel advies willen kunnen uitbrengen over levens- en vermogensverzekeringen en andere beleggingsobjecten. De cursussen zijn allemaal praktijkgericht en je kunt rekenen op persoonlijke begeleiding door vakspecialisten. Bij de LOI studeer je altijd op een flexibele en efficiënte manier, op afstand óf klassikaal.

SVM NIVO

Flexibel studeren bij de LOI

Een druk leven vraagt om een opleiding die zich aanpast aan jou, in plaats van andersom. Daarom studeer je bij de LOI altijd op de meest flexibele manier. Kies voor maximale vrijheid met een thuisstudie, of studeer via LOI Klassikaal+, met iedere drie weken een bijeenkomst (op locatie of online via virtual classrooms). Ontdek hoe het werkt.

Eindelijk weer studeren in de klas? Binnenkort kan het!

Schrijf je snel in en verzeker je van een plek bij de opleiding van je keuze.

Download de brochure

Eindelijk weer studeren in de klas? Binnenkort kan het!

Schrijf je snel in en verzeker je van een plek bij de opleiding van je keuze.

Download de brochure

Inspiratie

”De makelaardij had al heel vroeg mijn interesse”

Interview met Indra Manniesing, student Assistent makelaar wonen.

“Een LOI-cursus sluit naadloos aan op het werkveld”

Interview met Lucie de Ridder, programmamanager cursussen LOI

Alleen nog dit jaar tot 50% studiekosten terug!

Start voor 1 januari met een opleiding, alleen dan kun je tot 50% van je kosten terugkrijgen van de Belastingdienst.

Studiegids en advies

Vraag nu een studiegids naar keuze aan. Heb je behoefte aan een gesprek met een van onze studieadviseurs? Vraag dan gratis een studieadviesgesprek aan op een dag en tijdstip naar keuze. Liever meteen contact? Bel dan .

Service en contact