toerisme en recreatie

Annalies ter Beest

Productmanager BBI Travel

Over dit vakgebied
Annalies ter Beest

Productmanager BBI Travel

HBO-opleidingen

Uitgelicht: HBO-bachelor Tourism Management

Deze HBO-bachelor leidt op voor een managementfunctie in de reiswereld of recreatiesector. Je leert alles over actuele ontwikkelingen en de nieuwste trends.

Naar deze opleiding

€ 1.000,- STAP-subsidie
op veel LOI-opleidingen

Lees meer

€ 1.000,- STAP-subsidie
op veel LOI-opleidingen

Lees meer

Toerisme, méér dan reizen alleen

Toerisme is meer dan reizen alleen. Binnen het vakgebied toerisme en recreatie staat ervaring, beleving en een persoonlijke benadering centraal. Maar daarnaast speelt maatschappelijke verantwoordelijkheid nu meer dan ooit een grote rol. Hoe ziet de toekomst van het internationale toerisme eruit? Hoe verandert de wereld en welke eisen en wensen van consumenten vloeien daaruit voort? Als professional moet je mee kunnen bewegen met alle ontwikkelingen binnen deze razendsnel veranderende sector. Ben jij klaar voor het toerisme van de toekomst?  

De toeristische sector is heel breed. Na een opleiding binnen dit vakgebied kun je aan de slag in de reisbranche, maar je kunt ook kiezen voor meer algemene commerciële functies zoals een functie in de verkoop of marketing. De LOI biedt verschillende toeristische opleidingen. Of je nu start in het vakgebied en een gedegen bacheloropleiding wilt volgen, of je kennis wil uitbreiden of updaten. Bij de LOI ben je aan je het juiste adres.

ITK

Inspiratie

Profiteer van studiefinanciering voor volwassenen

Iedereen van 30-55 jaar kan tegen zeer gunstige voorwaarden geld lenen voor een studie. De rente is nu 0,46%!

Innovatieve studenten nodig voor toerisme en recreatie

De sector heeft grote behoefte aan jong talent dat zorgt voor gastvrije en duurzame oplossingen.

Kies juist nu voor een HBO-opleiding in toerisme

Drie professionals over de kansen in de toerische branche.

Flexibel studeren bij de LOI

Een druk leven vraagt om een opleiding die zich aanpast aan jou, in plaats van andersom. Daarom studeer je bij de LOI altijd op de meest flexibele manier. Kies voor maximale vrijheid met een thuisstudie, of studeer via LOI Klassikaal+, met iedere drie weken een bijeenkomst (op locatie of online via virtual classrooms). Ontdek hoe het werkt.

Studiegids en advies

Vraag nu een studiegids naar keuze aan. Heb je behoefte aan een gesprek met een van onze studieadviseurs? Vraag dan gratis een studieadviesgesprek aan op een dag en tijdstip naar keuze. Liever meteen contact? Bel dan .

Service en contact