toerisme en recreatie

Annalies ter Beest

Productmanager BBI Travel

Over dit vakgebied
Annalies ter Beest

Productmanager BBI Travel

HBO-opleidingen

Cursussen

Toerisme, méér dan reizen alleen

Toerisme is meer dan reizen alleen. Binnen het vakgebied toerisme en recreatie staat ervaring, beleving en een persoonlijke benadering centraal. Maar daarnaast speelt maatschappelijke verantwoordelijkheid nu meer dan ooit een grote rol. Hoe ziet de toekomst van het internationale toerisme eruit? Hoe verandert de wereld en welke eisen en wensen van consumenten vloeien daaruit voort? Als professional moet je mee kunnen bewegen met alle ontwikkelingen binnen deze razendsnel veranderende sector. Ben jij klaar voor het toerisme van de toekomst?  

De toeristische sector is heel breed. Na een opleiding binnen dit vakgebied kun je aan de slag in de reisbranche, maar je kunt ook kiezen voor meer algemene commerciële functies zoals een functie in de verkoop of marketing. Wat je doel ook is, bij de LOI ben je aan het juiste adres.

Inspiratie

Profiteer van studiefinanciering voor volwassenen

Iedereen van 30-55 jaar kan tegen zeer gunstige voorwaarden geld lenen voor een studie.

Innovatieve studenten nodig voor toerisme en recreatie

De sector heeft grote behoefte aan jong talent dat zorgt voor gastvrije en duurzame oplossingen.

Kies juist nu voor een HBO-opleiding in toerisme

Drie professionals over de kansen in de toerische branche.

Flexibel studeren bij de LOI

Een druk leven vraagt om een opleiding die zich aanpast aan jou, in plaats van andersom. Daarom studeer je bij de LOI altijd op de meest flexibele manier. Kies voor maximale vrijheid met een thuisstudie, of studeer via LOI Klassikaal+, met iedere drie weken een bijeenkomst (op locatie of online via virtual classrooms). Ontdek hoe het werkt.

Advies en contact

Heb je vragen over een opleiding die je wilt volgen? Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

Bereik onze studieadviseurs via:
071 - 545 1234
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00
Service en contact