huis en tuin

We besteden steeds meer aandacht aan de inrichting en styling van onze leefomgeving. Lees meer
Jeanine Lodders

Auteur en docent

Over dit vakgebied
We besteden steeds meer aandacht aan de inrichting en styling van onze leefomgeving. Lees meer
Jeanine Lodders

Auteur en docent

Cursussen

Huis en Tuin, creëer je eigen woonstijl

We besteden steeds meer aandacht aan de inrichting en styling van onze leefomgeving. Kijk maar naar het aantal woon- en tuinprogramma’s op tv en de vele interieurtijdschriften. Logisch ook, ons huis straalt uit wie we zijn en in onze tuin willen we ontspanning vinden. Volg jij de nieuwste woontrends en tuintrends op de voet en vind je het leuk om je interieur helemaal af te stemmen op je eigen smaak? Dan zijn de opleidingen in het vakgebied Huis en Tuin echt iets voor jou. 

Of je nu meer wilt halen uit je eigen huis of tuin, of aan de slag wilt als bijvoorbeeld tuinarchitect of interieurstylist, de LOI biedt je de juiste opleiding. Alle opleidingen in dit vakgebied zijn sterk praktijkgericht. Stap voor stap bouw je je kennis en vaardigheden op met veel goede voorbeelden en praktijkgerichte oefeningen. Bovendien kun je altijd rekenen op persoonlijke begeleiding door vakspecialisten. 

Inspiratie

"Veel van wat ik leer, gebruik ik in mijn eigen tuin"

Interview met Ger Nas, cursist tuinarchitectuur.

“Een LOI-cursus sluit naadloos aan op het werkveld”

Interview met Lucie de Ridder, programmamanager cursussen LOI

Opleidingskosten verlagen?

Studeren duur? Hoeft niet! Met deze subsidies en andere regelingen kun je je studiekosten aanzienlijk verlagen.

Flexibel studeren bij de LOI

Een druk leven vraagt om een opleiding die zich aanpast aan jou, in plaats van andersom. Daarom studeer je bij de LOI altijd op de meest flexibele manier. Kies voor maximale vrijheid met een thuisstudie, of studeer via LOI Klassikaal+, met iedere drie weken een bijeenkomst (op locatie of online via virtual classrooms). Ontdek hoe het werkt.

Advies en contact

Heb je vragen over een opleiding die je wilt volgen? Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

Bereik onze studieadviseurs via:
071 - 545 1234
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00
Service en contact