ict

ICT speelt een sleutelrol in elke denkbare branche. Dat biedt dynamische carrièreperspectieven. Lees meer
Dr. Yuri Bobbert

Voorzitter beroepenveldcommissie ICT

Over dit vakgebied
ICT speelt een sleutelrol in elke denkbare branche. Dat biedt dynamische carrièreperspectieven. Lees meer
Dr. Yuri Bobbert

Voorzitter beroepenveldcommissie ICT

HBO-opleidingen

HBO-bacheloropleidingen
Korte HBO-programma's

Uitgelicht: HBO Full-stack developer

Leer ontwikkelen voor front-end, back-end en databases én behaal meteen vijf extra branche-erkende diploma’s. De IT-branche staat te springen om goed opgeleide professionals.

Naar deze opleiding

MBO-opleidingen

MBO-opleidingen (volledig)
Kort MBO
MBO-basisopleidingen

Uitgelicht: MBO Expert IT systems and devices

Als expert in ICT-beheer, -onderhoud en -beveiliging kun je overal terecht. Behaal een erkend MBO 4-diploma en al tijdens de opleiding extra certificaten (CompTIA, ITIL4, Windows).

Naar deze opleiding

Cursussen

Beroepsgerichte cursussen

Nieuw! Privacy - AVG/GDPR

Meer weten over privacy? De cursus Privacy - AVG/GDPR is gericht op het ICT-domein en leert je alles over AVG, de uitvoering hiervan en wetten en regels die relevant zijn.

Naar deze cursus

Klaar voor een carrière in een veelzijdige branche

ICT speelt een onmisbare rol in elke denkbare branche. De ICT-ontwikkelingen volgen elkaar snel op zodat je telkens voor nieuwe vragen en uitdagingen komt te staan. Dat biedt volop kansen op een dynamische baan in deze veelzijdige sector – als je maar over de juiste opleiding en het juiste diploma beschikt. 

De LOI is een van de grootste aanbieders van ICT-opleidingen en specialisaties in Nederland. Behaal certificaten van o.a. EXIN, Microsoft, Cisco en Windows met de erkende ICT-opleidingen van de LOI. Deze zijn te volgen als aparte cursussen en als onderdeel van volledige (deel)opleidingen op MBO-, Associate degree- en HBO-niveau. Studeer flexibel thuis of klassikaal met meer houvast. Wat je ook kiest, bij de LOI studeer je altijd op de meest flexibele manier, word je begeleid door topdocenten en haal je een erkend diploma.

Waar ligt jouw ambitie?

Kies hieronder je interessegebied, trending topic of certificering.

Certificeringen

The Open Group Microsoft  ISC2 iExa ITIL Accredited Training Organization - PeopleCert on behalf of AXELOS Prince2 Licensed Affiliate - PeopleCert on behalf of AXELOS Linux Professional Institute EXIN international project management association  Oracle Adobe Comptia APMG International CIW Sogeti CWMP Aries Technology Object Management Group iSQI

Inspiratie

Samenwerking LOI Hogeschool en Motion10

LOI Hogeschool en IT-Consultancy bedrijf Motion10 werken samen om de inhoud van ICT-opleidingen beter aan te laten sluiten.

“De lesstof kan over een half jaar alweer anders zijn”

Interview met Dr. Yuri Bobbert, voorzitter beroepenveldcommissie ICT.

8 redenen om nu een ICT-opleiding te doen

Onder andere de grote behoefte aan ICT-personeel, garantie op werk en een goed salaris zijn redenen om nú een ICT-opleiding te volgen.

“Ik gebruik veel voorbeelden uit de praktijk”

Interview met Rick Molenaar, docent ICT-opleidingen LOI Hogeschool.

“Er is behoefte aan wendbare ICT-professionals”

Blog van Edwin Löring, programmamanager ICT-opleidingen LOI Hogeschool.

Blockchain: technologie voor de toekomst

”Juist in de businesswereld zitten de grote toepassingsmogelijkheden.”

Flexibel studeren bij de LOI

Een druk leven vraagt om een opleiding die zich aanpast aan jou, in plaats van andersom. Daarom studeer je bij de LOI altijd flexibel. Je bepaalt zelf hoeveel je studeert, wanneer je examen doet en welke begeleiding je nodig hebt. Zo is een opleiding prima te combineren met een baan, een gezinsleven en andere bezigheden. Ontdek hoe het werkt.

Studiegids en advies

Vraag nu een studiegids naar keuze aan. Heb je behoefte aan een gesprek met een van onze studieadviseurs? Vraag dan gratis een studieadviesgesprek aan op een dag en tijdstip naar keuze. Liever meteen contact? Bel dan .

Service en contact