management en leidinggeven

Van de manager van nu wordt veel verwacht. Ben je gedreven én heb je de juiste opleiding, dan kun je heel ver komen. Lees meer
Marc van Bennekom

Docent

Over dit vakgebied
Van de manager van nu wordt veel verwacht. Ben je gedreven én heb je de juiste opleiding, dan kun je heel ver komen. Lees meer
Marc van Bennekom

Docent

Master-opleidingen

Uitgelicht: Master of Business Administration (MBA)

Als manager doorgroeien naar een functie op strategisch niveau? Volg de Master of Business Administration. Alle aspecten van strategie en beleid komen aan bod.

Naar deze opleiding

HBO-opleidingen

Korte HBO-programma's
Toon meer (34)

Uitgelicht: HBO-bachelor Management

Deze opleiding biedt alle kennis en vaardigheden die een succesvol manager nodig heeft. Behaal een erkend bachelorgetuigschrift en extra branchediploma’s.

Naar deze opleiding

MBO-opleidingen

Cursussen

Uitgelicht: Middle management

Na de cursus Middle management ben je klaar voor een managementfunctie op middenkaderniveau. Behaal een veelgevraagd diploma!

Naar deze cursus

De beste managementopleidingen voor ambitieuze professionals

Van de manager van nu wordt nogal wat verwacht. Een inspirerende manager moet leidinggevende kwaliteiten hebben, communicatief sterk en vakinhoudelijk geïnformeerd zijn. Daarnaast moet je als manager bedrijfskundig en strategisch inzicht hebben, besluitvaardig en doelgericht zijn en dit alles combineren met sociale vaardigheden om het team te verbinden en het beste uit je medewerkers te halen. Al deze competenties kun je leren of aanscherpen. Met gedrevenheid en de juiste opleiding kom je heel ver. 

Of je nu starter bent of je juist wilt specialiseren in het vakgebied Management en Leidinggeven, de LOI biedt erkende opleidingen op alle niveaus. Van volledige Master-, en HBO-bacheloropleidingen tot Associate Degree’s, korte HBO-programma’s en praktijkgerichte cursussen met landelijk erkende diploma’s. Studeer flexibel thuis of klassikaal met meer houvast. Wat je ook kiest, bij de LOI studeer je altijd op de meest flexibele manier, word je begeleid door topdocenten en haal je een erkend diploma.

ITKEXINNEMAS Associatie voor praktijkexamens

Flexibel studeren bij de LOI

Een druk leven vraagt om een opleiding die zich aanpast aan jou, in plaats van andersom. Daarom studeer je bij de LOI altijd op de meest flexibele manier. Kies voor maximale vrijheid met een thuisstudie, of studeer via LOI Klassikaal+, met iedere drie weken een bijeenkomst (op locatie of online via virtual classrooms). Ontdek hoe het werkt.

Inspiratie

Wat voor leider ben jij?

Maak kennis met verschillende leiderschapsstijlen en ontdek welke stijl bij jou past.

“Je doet vaardigheden op die je direct kunt toepassen”

Interview met Marc van Bennekom, docent HBO-programma Management.

"De docenten inspireren mij enorm!"

Interview met Rico Blom, HBO-bachelor Management, klassikaal

“Flexibel thuis studeren past heel goed bij mij!"

Interview met Shoelaisia Doelare.

Flexibel studeren, zo werkt het in de praktijk

Studeren waar je wilt, wanneer je wilt. In je eigen tempo, met maatwerkbegeleiding door ervaren vakdocenten

Advies en contact

Heb je vragen over een opleiding die je wilt volgen? Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

Bereik onze studieadviseurs via:
071 - 545 1234
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00
Service en contact