recht en bestuur

Bestuur en Recht is bij uitstek een vakgebied waarin je je altijd kunt blijven ontwikkelen. Lees meer
Mirjam Fiselier

Lid BVC Law en docent

Over dit vakgebied
Bestuur en Recht is bij uitstek een vakgebied waarin je je altijd kunt blijven ontwikkelen. Lees meer
Mirjam Fiselier

Lid BVC Law en docent

Cursussen

Nieuw! Mediation

Deze korte cursus op HBO-niveau leert je alles over het oplossen van conflicten met behulp van mediation. Begeleiding door professionals met veel ervaring in de praktijk.

Naar deze cursus

Volop mogelijkheden in Recht en Bestuur

Het vakgebied Recht en Bestuur is heel breed en biedt volop mogelijkheden. Zo kun je met een juridische opleiding terecht in het bedrijfsleven, maar ook in de dienstverlening, hulpverlening of bij de overheid. Ontwikkelingen in het juridisch vakgebied en de samenleving zorgen continu voor nieuwe regelgeving en nieuwe functies. Bestuur en recht is dan ook bij uitstek een vakgebied waarin je je altijd kunt blijven ontwikkelen. 

De LOI biedt een groot aantal cursussen in het vakgebied Recht en Bestuur. Kies bijvoorbeeld voor een inleiding in het recht of een deelgebied hiervan. Wil je je toeleggen op een juridische functie waarin je veel met mensen werkt? Dan is Mediation een hele goede keuze.  De cursussen zijn allemaal sterk praktijkgericht en naar keuze thuis of klassikaal te volgen. Tijdens de cursussen kun je rekenen op persoonlijke begeleiding door vakspecialisten. Met een diploma van de LOI maak je straks mooie stappen in dit veelzijdige vakgebied.

 Associatie voor praktijkexamens

Flexibel studeren bij de LOI

Een druk leven vraagt om een opleiding die zich aanpast aan jou, in plaats van andersom. Daarom studeer je bij de LOI altijd op de meest flexibele manier. Kies voor maximale vrijheid met een thuisstudie, of studeer via LOI Klassikaal+, met iedere drie weken een bijeenkomst (op locatie of online via virtual classrooms). Ontdek hoe het werkt.

Inspiratie

“De cursus bevat waardevolle kennis voor mijn werk”

Interview met Trudy van Nieuwenhuizen, cursist Mediation.

De juridische sector gaat digitaal

Studenten en professionals over ‘het nieuwe normaal’

Opleidingskosten verlagen?

Studeren duur? Hoeft niet! Met deze subsidies en andere regelingen kun je je studiekosten aanzienlijk verlagen.

Advies en contact

Heb je vragen over een opleiding die je wilt volgen? Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

Bereik onze studieadviseurs via:
071 - 545 1234
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00
Service en contact