handhaving en security

Het vakgebied Handhaving en Security biedt mogelijkheden voor mensen op elk functieniveau. Lees meer
Richard Franken

Algemeen directeur bij The Hague Security Delta

Het vakgebied Handhaving en Security biedt mogelijkheden voor mensen op elk functieniveau. Lees meer
Richard Franken

Algemeen directeur bij The Hague Security Delta

Cursussen

Beroepsgerichte cursussen

Handhaving en Security: een branche met mogelijkheden

Het vakgebied Handhaving en Security biedt mogelijkheden voor mensen op elk functieniveau. Zo wordt security management steeds belangrijker binnen organisaties. Want: Hoe kun je je als organisatie wapenen tegen cyberbedreigingen zoals virussen, een hack, datalek of DDos aanval? Daarnaast groeit de roep om veiligheid waardoor er veel vraag is naar professionals in de beveiliging. Als specialist ben jij de menselijke schakel in situaties waar goede communicatie en sociale vaardigheden onmisbaar zijn, waarin je risico’s moet inschatten of gedrag moet waarnemen en bijsturen. De securitybranche biedt veel uiteenlopende mogelijkheden en met het juiste diploma en een gezonde dosis ambitie zijn de mogelijkheden eindeloos!

De LOI biedt een ruime keuze uit praktijkgerichte cursussen binnen het vakgebied Handhaving en Security. Van Beveiliging tot Risicomanagement. Bij elke opleiding kun je rekenen op uitstekende begeleiding van ervaren docenten en verschillende cursussen zijn naar keuze thuis of klassikaal te volgen! Met een LOI-diploma kun je straks mooie nieuwe stappen zetten in dit boeiende vakgebied.

NEMASSVPB

Inspiratie

“Een LOI-cursus sluit naadloos aan op het werkveld”

Interview met Lucie de Ridder, programmamanager cursussen LOI

Ook in 2020 belastingaftrek scholingsuitgaven

Studenten die een opleiding voor een (toekomstig) beroep volgen, krijgen tot 50% van de scholingskosten terug. 

De kwaliteitsgarantie van LOI Hogeschool

Een druk leven vraagt om een opleiding die zich aanpast aan jou, in plaats van andersom. Daarom studeer je bij de LOI altijd flexibel. Je bepaalt zelf hoeveel je studeert, wanneer je examen doet en welke begeleiding je nodig hebt. Zo is een opleiding prima te combineren met een baan, een gezinsleven en andere bezigheden. Ontdek hoe het werkt.

Studiegids en advies

Vraag nu een studiegids naar keuze aan. Heb je behoefte aan een gesprek met een van onze studieadviseurs? Vraag dan gratis een studieadviesgesprek aan op een dag en tijdstip naar keuze. Liever meteen contact? Bel dan .

Service en contact