retail, handel en ondernemerschap

Het opdoen én up-to-date houden van kennis binnen de retailbranche is belangrijker dan ooit. Lees meer
Tony Haars

Student Associate degree Retailmanagement

Over dit vakgebied
Het opdoen én up-to-date houden van kennis binnen de retailbranche is belangrijker dan ooit. Lees meer
Tony Haars

Student Associate degree Retailmanagement

HBO-opleidingen

MBO-opleidingen

Cursussen

Volop kansen binnen de Retailbranche

Klanten verwachten steeds meer van retailers. Binnen de retailbranche is dan ook flink wat veranderd. Niet alleen de manier van verkopen heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt maar ook de manier van kopen, betalen, beleven en marketing is anders. Want: Hoe houd je consumenten tevreden? Naast dat consumenten steeds vaker met het milieu bezig zijn, willen ze ook dat alles steeds sneller, gemakkelijker en leuker wordt. Dit is een uitdaging die veel retailers op dit moment bezighoudt. Het opdoen én up-to-date houden van kennis binnen het vakgebied Retail, handel en ondernemerschap is dan ook belangrijker dan ooit. Wie over de juiste kennis en competenties beschikt, heeft uitstekende arbeidsperspectieven.

De LOI biedt een groot aantal opleidingen op het gebied van Retail, handel en ondernemerschap. Van korte cursus tot volledige HBO-bacheloropleiding. Of je nu een basis wilt leggen voor je carrière, bijscholing wilt volgen of juist als zzp’er aan de slag wilt. Bij de LOI ben je aan het juiste adres en studeer je altijd op een flexibele en efficiënte manier, op afstand óf klassikaal.

ITKMinisterie OCW CREBOSVH

Flexibel studeren bij de LOI

Een druk leven vraagt om een opleiding die zich aanpast aan jou, in plaats van andersom. Daarom studeer je bij de LOI altijd op de meest flexibele manier. Kies voor maximale vrijheid met een thuisstudie, of studeer via LOI Klassikaal+, met iedere drie weken een bijeenkomst (op locatie of online via virtual classrooms). Ontdek hoe het werkt.

Inspiratie

"De LOI houdt moeiteloos rekening met Amacs wensen"

Interview met Vincent Martina en Lynn Hakkers, Human Resources bij Amac.

“Ben je een aanpakker? Dan krijg je hier veel kansen”

Interview met Miriam Staffhorst, Eigenares van Urban Bakery, stagewerkplek.

“Het leukste aan mijn werk vind ik inkoop en marketing”

Interview met Colinda Hoegee, Commercieel directeur bij Holland & Barret.

Advies en contact

Heb je nog vragen over de opleiding? Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

071 - 545 1234
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00
Service en contact