financieel

Technologische ontwikkelingen in de financiële wereld gaan snel én zorgen voor kansen. Lees meer
Ilse Anthonijsz

Interim-manager en consultant

Over dit vakgebied
Technologische ontwikkelingen in de financiële wereld gaan snel én zorgen voor kansen. Lees meer
Ilse Anthonijsz

Interim-manager en consultant

Cursussen

Beroepsgerichte cursussen
Toon meer (18)

Uitgelicht: Vakopleiding Bedrijfsadministratie en accountancy (VBA®)

Doe in korte tijd de belangrijkste vaardigheden op die je als financieel manager of accountant nodig hebt. Zeer praktijkgerichte VBA-cursus op HBO-niveau.

Naar deze cursus

Financiële opleidingen volgens de laatste trends

Technologische ontwikkelingen in de financiële wereld gaan snel én zorgen voor kansen. Zo worden steeds meer bedrijfsprocessen gedigitaliseerd en geautomatiseerd. Deze ontwikkelingen vragen dan ook om andere en een hoger niveau van competenties van werknemers. Het is dus een must om bij te blijven in de financiële sector. De LOI onderhoudt onder andere nauwe contacten met exameninstanties, brancheverenigingen en het bedrijfsleven voor een perfecte aansluiting van de opleidingen op de praktijk en op de laatste ontwikkelingen in het vakgebied.

De LOI biedt een groot aantal financiële-cursussen. Kies bijvoorbeeld voor Financieel management in de ICT of Basiskennis boekhouden. Wil je aan de slag als professioneel belastingconsulent? Dan is de Vakopleiding Mkb-belastingconsulent een goede keuze. De cursussen zijn allemaal sterk praktijkgericht en vrijwel altijd op een flexibele manier te volgen, zowel klassikaal als thuis! Tijdens alle cursussen kun je rekenen op persoonlijke begeleiding door vakspecialisten. Met een diploma van de LOI maak je straks mooie stappen in dit veelzijdige vakgebied.

SPD Associatie voor praktijkexamens

Flexibel studeren bij de LOI

Een druk leven vraagt om een opleiding die zich aanpast aan jou, in plaats van andersom. Daarom studeer je bij de LOI altijd op de meest flexibele manier. Kies voor maximale vrijheid met een thuisstudie, of studeer via LOI Klassikaal+, met iedere drie weken een bijeenkomst (op locatie of online via virtual classrooms). Ontdek hoe het werkt.

Inspiratie

“Met dit diploma sta ik sterker”

Interview met  Sandra Coolen, cursist Basiskennis Boekhouden (BKB) en Basiskennis Calculatie (BKC).

“Ik volg de cursus Belastingassistent uit interesse”

Interview met Ronald Dekker, cursist Belastingassistent.

“Ik wil hulp bieden aan mensen met schulden”

Interview met Priscilla van der Steen, student Schuldhulpverlening.

Advies en contact

Heb je nog vragen over de opleiding? Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

071 - 545 1234
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00
Service en contact