uiterlijke verzorging en wellness

De trends en ontwikkelingen op beautygebied gaan razendsnel. Het is dus heel belangrijk om bij te blijven in dit vakgebied. Lees meer
Wendy van der Linden

Docent van de beauty-opleidingen

Over dit vakgebied
De trends en ontwikkelingen op beautygebied gaan razendsnel. Het is dus heel belangrijk om bij te blijven in dit vakgebied. Lees meer
Wendy van der Linden

Docent van de beauty-opleidingen

Cursussen

Uitgelicht: Eigen beautysalon starten

Doe tijdens deze unieke combinatiecursus vakkennis en vaardigheden op én ontwikkel je ondernemerskwaliteiten. Inclusief materialenpakketten.

Naar deze cursus

Beautybranche: allround of specialiseren

De trends en ontwikkelingen op beautygebied gaan razendsnel. Zo is er steeds meer behoefte aan rust en ontspanning, zijn schoonheid en gezondheid meer met elkaar verbonden en ligt de focus op duurzaamheid. Daarnaast zorgt de beschikbaarheid van nieuwe technologieën ervoor dat de verwachtingen van klanten steeds hoger worden. Het is dus heel belangrijk om bij te blijven in dit vakgebied door je kennis uit te breiden en meer allround aan de slag te gaan of juist te specificeren. Wat je keuze ook is, er blijft veel vraag naar beautyprofessionals met vakkennis.

Een opleiding binnen de beautybranche is voor jong en oud. Voor iedereen die het leuk vindt om anderen te laten stralen. Je kunt je specialiseren binnen een vak, maar ook allround worden. Als je meerdere specialismen hebt, ben je anderen net een stapje voor. Afhankelijk van je specialisme kun je bijvoorbeeld werken bij een wellness resort, beautysalon, nagelstudio of kapsalon. Of zelf een salon of praktijk starten! De cursussen zijn allemaal praktijkgericht en je kunt rekenen op persoonlijke begeleiding door vakspecialisten.

TCI

Inspiratie

"Zelf iets doen is heel anders dan lezen uit een boek"

Interview met Jacqueline Rijke, praktijkdocent Branchediploma pedicure.

“Een LOI-cursus sluit naadloos aan op het werkveld”

Interview met Lucie de Ridder, programmamanager cursussen LOI

Alleen nog dit jaar tot 50% studiekosten terug!

Start voor 1 januari met een opleiding, alleen dan kun je tot 50% van je kosten terugkrijgen van de Belastingdienst.

Flexibel studeren bij de LOI

Een druk leven vraagt om een opleiding die zich aanpast aan jou, in plaats van andersom. Daarom studeer je bij de LOI altijd op de meest flexibele manier. Kies voor maximale vrijheid met een thuisstudie, of studeer via LOI Klassikaal+, met iedere drie weken een bijeenkomst (op locatie of online via virtual classrooms). Ontdek hoe het werkt.

Studiegids en advies

Vraag nu een studiegids naar keuze aan. Heb je behoefte aan een gesprek met een van onze studieadviseurs? Vraag dan gratis een studieadviesgesprek aan op een dag en tijdstip naar keuze. Liever meteen contact? Bel dan .

Service en contact