uiterlijke verzorging en wellness

De trends en ontwikkelingen op beautygebied gaan razendsnel. Het is dus heel belangrijk om bij te blijven in dit vakgebied. Lees meer
Wendy van der Linden

Docent van de beauty-opleidingen

Over dit vakgebied
De trends en ontwikkelingen op beautygebied gaan razendsnel. Het is dus heel belangrijk om bij te blijven in dit vakgebied. Lees meer
Wendy van der Linden

Docent van de beauty-opleidingen

Cursussen

Beautybranche: allround of specialiseren

De trends en ontwikkelingen op beautygebied gaan razendsnel. Zo is er steeds meer behoefte aan rust en ontspanning, zijn schoonheid en gezondheid meer met elkaar verbonden en ligt de focus op duurzaamheid. Daarnaast zorgt de beschikbaarheid van nieuwe technologieën ervoor dat de verwachtingen van klanten steeds hoger worden. Het is dus heel belangrijk om bij te blijven in dit vakgebied door je kennis uit te breiden en meer allround aan de slag te gaan of juist te specificeren. Wat je keuze ook is, er blijft veel vraag naar beautyprofessionals met vakkennis.

Een opleiding binnen de beautybranche is voor jong en oud. Voor iedereen die het leuk vindt om anderen te laten stralen. Je kunt je specialiseren binnen een vak, maar ook allround worden. Als je meerdere specialismen hebt, ben je anderen net een stapje voor. Afhankelijk van je specialisme kun je bijvoorbeeld werken bij een wellness resort, beautysalon, nagelstudio of kapsalon. Of zelf een salon of praktijk starten! De cursussen zijn allemaal praktijkgericht en je kunt rekenen op persoonlijke begeleiding door vakspecialisten.

TCI

Inspiratie

Subsidie voor je opleiding? Ontdek de mogelijkheden.

Wie een opleiding wil volgen voor zijn werk, heeft diverse mogelijkheden om de studiekosten te verlagen.

“Een LOI-cursus sluit naadloos aan op het werkveld”

Interview met Lucie de Ridder, programmamanager cursussen LOI

Opleidingskosten verlagen?

Studeren duur? Hoeft niet! Met deze subsidies en andere regelingen kun je je studiekosten aanzienlijk verlagen.

Flexibel studeren bij de LOI

Een druk leven vraagt om een opleiding die zich aanpast aan jou, in plaats van andersom. Daarom studeer je bij de LOI altijd op de meest flexibele manier. Kies voor maximale vrijheid met een thuisstudie, of studeer via LOI Klassikaal+, met iedere drie weken een bijeenkomst (op locatie of online via virtual classrooms). Ontdek hoe het werkt.

Advies en contact

Heb je vragen over een opleiding die je wilt volgen? Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

Bereik onze studieadviseurs via:
071 - 545 1234
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00
Service en contact