Groei door.
Bewaard
Vergelijk

Te vergelijken opleidingen

Je kunt maximaal 3 opleidingen vergelijken

Nu vergelijken
071 - 545 1234 Contact

voor

Je zoekopdracht heeft helaas geen resultaten opgeleverd

Gevonden opleidingen

Geen opleidingen gevonden

Naar alle zoekresultaten

Relevante vakgebieden

Geen vakgebieden gevonden

Overige zoekresultaten

Geen pagina gevonden

Veelgestelde vragen

Toon 0 resultaten

Leraar en verder studeren? Maak gebruik van de Lerarenbeurs!

Ben je werkzaam als docent in het basisonderwijs, het voortgezet, middelbaar of beroepsonderwijs en wil je graag je kennis uitbreiden of je specialiseren? Maak dan nu gebruik van de zeer voordelige, tijdelijke Lerarenbeurs van DUO.

Ontvang tot bijna € 8.000,- aan studiebeurs

Kies je voor een Master- of HBO-bacheloropleiding van LOI Hogeschool, dan kun je een flink bedrag aan studiebeurs ontvangen d.m.v. de Lerarenbeurs. Zo wordt studeren wel heel aantrekkelijk! Er zijn voorwaarden verbonden aan de regeling én aanmelden is nog maar mogelijk tot en met 30 juni 2019. Doe het dus snel! Kies bijvoorbeeld voor:

Voordelen van de Lerarenbeurs

Deze beurs is niet alleen voor collegegeld, maar ook voor studiemiddelen en eventuele reiskosten. Bovendien kan werkgever subsidie ontvangen om je studieverlof te geven en een vervanger aan te stellen. Op deze manier is het mogelijk ook in combinatie met je baan een specialisatie te volgen of bijvoorbeeld van het basisonderwijs naar het middelbaar onderwijs te switchen. Zoals met de opleidingen HBO‑bachelor Lerarenopleiding Talen - specialisatie Nederlands of HBO-bachelor Lerarenopleiding Wiskunde.

De Lerarenbeurs is ook beschikbaar voor opleidingen die niet onderwijsgerelateerd zijn. Je kunt deze kans dus ook aangrijpen om je te verdiepen in een ander vakgebied. LOI Hogeschool biedt een ruime keuze aan opleidingen, die altijd flexibel te volgen zijn en die je prima kunt combineren met je baan.

Informatie over de Lerarenbeurs

Meer informatie over de Lerarenbeurs, de voorwaarden en aanmeldmogelijkheid vind je op de website van DUO. Wil je graag advies bij het maken van je keuze, vraag dan een vrijblijvend studieadviesgesprek aan. 

Vraag een studieadviesgesprek aan