Verkorte PABO

Vakgebied

Verkorte PABO

Deze verkorte PABO is bestemd voor onderwijsassistenten en anderen met 1 á 2 jaar onderwijservaring (lesgevende taken). Met een programma op maat haal je snel je bevoegdheid.

Vragen of persoonlijk advies?

Heb je een vraag over een opleiding of over studeren bij de LOI? Of vind je het lastig om de juiste opleiding te kiezen? We helpen je graag!

Vragen? Bel ons!

We zitten voor je klaar op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00.

Studieadvies op maat

Het kiezen van de juiste opleiding kan best lastig zijn. Daarom geven onze studieadviseurs je graag vrijblijvend een persoonlijk studieadvies. Plan meteen een belafspraak in en we bellen je op een moment dat jou uitkomt.

Maak een afspraak

Je opleiding 14 dagen op proef

Blijkt de opleiding, om wat voor reden dan ook, toch niet bij je te passen? Dan kun je deze binnen 14 dagen kosteloos annuleren. Je betaalt dan alleen de kosten voor het terugsturen van het lesmateriaal. Je loopt dus geen enkel risico!

Wil jij je inschrijven voor de verkorte PABO?

De verkorte PABO is een programma voor onderwijsassistenten en andere onderwijsprofessionals. Om je in te kunnen schrijven voor het voortraject, gelden de volgende voorwaarden:

  • Je hebt een aanstelling van minimaal 0,4 fte in het basisonderwijs of het speciaal onderwijs.
  • Je hebt één á twee jaar recente onderwijservaring (lesgevende taken).
  • Je werkgever ziet in jou de potentie om door te kunnen groeien naar een functie als leerkracht.

Voldoe je aan de bovenstaande voorwaarden? Dan helpen we je graag verder met de andere stappen. Neem hiervoor contact op met LOI Zakelijk.

Heb je geen aanstelling in het onderwijs, of niet voldoende ervaring? Dan raden we je aan om je in te schrijven voor de reguliere PABO van LOI Hogeschool.

Contact LOI Zakelijk      Naar de reguliere PABO