Toon 0 resultaten

De LOI maakt onderdeel uit van de divisie Online Education van Salta Group. Met bijna 100 jaar ervaring, biedt de LOI opleidingen op verschillende niveaus. Van korte beroepsgerichte cursussen op HBO- en MBO-niveau tot volledige, erkende bachelor- en masteropleidingen. Studenten hebben de keuze uit flexibel thuis studeren of klassikale opleidingen, die in deeltijd gevolgd kunnen. Daarnaast biedt LOI Zakelijk erkende opleidingen op maat.

Openstaande vacatures

Ben jij de professional die ons verder helpt groeien? Wij zijn regelmatig op zoek naar medewerkers voor diverse functies, in loondienst of als freelancer. Hieronder vind je de openstaande vacatures. Heb je interesse in een van deze vacatures? Reageer dan snel. Open sollicitaties worden niet in behandeling genomen.

Functies bij de LOIFuncties op freelance basis

Over de LOI

Groei door. Bij de LOI

“Als werknemer kun je ook studeren bij de LOI en wat je leert kun je dus direct toepassen”

Onze organisatie

De LOI is groot genoeg voor persoonlijke groei en klein genoeg om je snel thuis te voelen. 

Toelichting i.v.m. je privacy

Indien je bij ons solliciteert op een van onze vacatures en je wordt hiervoor niet geselecteerd, dan worden je gegevens niet langer dan 4 weken na afronding van de sollicitatieprocedure bewaard. Je gegevens worden dan uit onze systemen verwijderd conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Indien wij je CV in portefeuille willen houden voor evt. andere of toekomstige vacatures, dan nemen wij contact met je op om hiervoor je schriftelijke toestemming te vragen. Je gegevens worden dan maximaal een jaar bewaard.