Toon 0 resultaten

Werken bij de LOI betekent werken bij een van de bekendste en grootste opleiders van Nederland. Een goed georganiseerd en ambitieus bedrijf waar je alle mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen. Een professionele en uitdagende, maar bovenal informele organisatie waar je je snel thuis zult voelen. 

Openstaande vacatures

Ben jij de professional die ons verder helpt groeien? Wij zijn regelmatig op zoek naar medewerkers voor diverse functies, in loondienst of als freelancer. Hieronder vind je de openstaande vacatures. Heb je interesse in een van deze vacatures? Reageer dan snel. Open sollicitaties worden niet in behandeling genomen.

Functies bij de LOI

Functies op freelance basis

De LOI is continu op zoek naar freelance docenten, programmaleiders, ontwikkelaars en examinatoren voor opleidingen in diverse vakgebieden. Bekijk alle freelance vacatures

Over de LOI

Groei door. Bij de LOI

“Als werknemer kun je ook studeren bij de LOI en wat je leert kun je dus direct toepassen”

Onze organisatie

De LOI is groot genoeg voor persoonlijke groei en klein genoeg om je snel thuis te voelen. 

Toelichting i.v.m. je privacy

Indien je bij ons solliciteert op een van onze vacatures en je wordt hiervoor niet geselecteerd, dan worden je gegevens niet langer dan 4 weken na afronding van de sollicitatieprocedure bewaard. Je gegevens worden dan uit onze systemen verwijderd conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Indien wij je CV in portefeuille willen houden voor evt. andere of toekomstige vacatures, dan nemen wij contact met je op om hiervoor je schriftelijke toestemming te vragen. Je gegevens worden dan maximaal een jaar bewaard.