Groei door.
Bewaard
Vergelijk

Te vergelijken opleidingen

Je kunt maximaal 3 opleidingen vergelijken

Nu vergelijken
071 - 545 1234 Contact

voor

Je zoekopdracht heeft helaas geen resultaten opgeleverd

Gevonden opleidingen

Geen opleidingen gevonden

Naar alle zoekresultaten

Relevante vakgebieden

Geen vakgebieden gevonden

Overige zoekresultaten

Geen pagina gevonden

Veelgestelde vragen

Filter(s) toepassen

Wie kent de LOI niet? Met jaarlijks ruim 100.000 studenten mag de LOI zich met recht een van de bekendste en grootste opleiders van Nederland noemen. Een goed georganiseerd bedrijf met ruim 90 jaar ervaring en functies in diverse disciplines. Voor het vervullen van deze functies haalt de LOI graag de beste mensen in huis.

Werken bij de LOI betekent werken in een professionele en uitdagende, maar bovenal informele organisatie waar je je snel thuis zult voelen.

Toelichting i.v.m. je privacy

Indien je bij ons solliciteert op een van onze vacatures en je wordt hiervoor niet geselecteerd, dan worden je gegevens niet langer dan 4 weken na afronding van de sollicitatieprocedure bewaard. Je gegevens worden dan uit onze systemen verwijderd conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Indien wij je CV in portefeuille willen houden voor evt. andere of toekomstige vacatures, dan nemen wij contact met je op om hiervoor je schriftelijke toestemming te vragen. Je gegevens worden dan maximaal een jaar bewaard.

Openstaande vacatures

Ben jij de professional die ons verder helpt groeien? Wij zijn regelmatig op zoek naar medewerkers voor diverse functies, in loondienst of als freelancer. Hieronder vind je de openstaande vacatures. Heb je interesse in een van deze vacatures? Reageer dan snel. Open sollicitaties worden niet in behandeling genomen.

Over de LOI

De LOI maakt hét verschil in opleiden. Dit doen we door kwalitatief hoogwaardig onderwijs toegankelijk te maken voor iedereen. Jaarlijks volgen ruim 100.000 studenten een van onze opleidingen. Van beroepsgerichte cursussen tot volledige en erkende MBO- en HBO-bacheloropleidingen. De student heeft de keuze uit flexibel thuis studeren of klassikale opleidingen, die in deeltijd gevolgd kunnen worden. Daarnaast biedt LOI Zakelijk erkende opleidingen op maat, en desgewenst incompany. Bij alle opleidingen staat de kwaliteit voorop.