beroepsgerichte opleidingen 1-6 maanden

Met deze korte opleidingen word je snel en doelgericht opgeleid. De opgedane kennis is direct toepasbaar in de praktijk. Lees meer
Met deze korte opleidingen word je snel en doelgericht opgeleid. De opgedane kennis is direct toepasbaar in de praktijk. Lees meer
Toon meer (173)

Uitgelicht! Intercedent (SEU)

Met deze cursus op MBO-niveau behaal je het erkende SEU-diploma. Daarmee zien werkgevers je graag komen!

Naar deze cursus

Beroepsgerichte opleidingen 1-6 maanden

Supersnel de benodigde kennis opdoen? Kies voor een beroepsgerichte opleiding van de LOI en je bent verzekerd van goed onderwijs bij een bekend instituut. Met deze korte beroepsgerichte opleidingen word je binnen een paar maanden doelgericht opgeleid in de gekozen richting. De kennis die je opdoet is direct toepasbaar in de praktijk.

De LOI biedt beroepscursussen in ruim 30 verschillende vakgebieden en bovendien heb je de keuze uit klassikaal of thuis studeren. Daarbij krijg je, ongeacht je keuze, van start tot diploma begeleiding van de beste docenten. En maakt een examen deel uit van de cursus, dan word je daar uitgebreid op voorbereid. Reken maar dat je het diploma haalt.

Inspiratie

“Een LOI-cursus sluit naadloos aan op het werkveld”

Interview met Lucie de Ridder, programmamanager cursussen LOI

Opleidingskosten verlagen?

Studeren duur? Hoeft niet! Met deze subsidies en andere regelingen kun je je studiekosten aanzienlijk verlagen.

LOI Klassikaal+, dé nieuwe klassikale studiemethode

Onze klassikale opleidingen zijn nu nog flexibeler te volgen en beter in te passen in een druk leven.

Flexibel studeren bij de LOI

Een druk leven vraagt om een opleiding die zich aanpast aan jou, in plaats van andersom. Daarom studeer je bij de LOI altijd op de meest flexibele manier. Kies voor maximale vrijheid met een thuisstudie, of studeer via LOI Klassikaal+, met iedere drie weken een bijeenkomst (op locatie of online via virtual classrooms). Ontdek hoe het werkt.

Advies en contact

Heb je nog vragen over de opleiding? Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

071 - 545 1234
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00
Service en contact