economie

Economen zijn in elke organisatie nodig. Met de juiste opleiding ga je een mooie carrière tegemoet. Lees meer
Kitty van Veen

Eigenaar coachingspraktijk

Over dit vakgebied
Economen zijn in elke organisatie nodig. Met de juiste opleiding ga je een mooie carrière tegemoet. Lees meer
Kitty van Veen

Eigenaar coachingspraktijk

HBO-opleidingen

Uitgelicht: HBO-bachelor Finance & Control

Bereidt perfect voor op een uitdagende functie in finance & control. Het programma is zeer actueel en legt de focus op business control en het aanscherpen van je adviesvaardigheden.

Naar deze opleiding

MBO-opleidingen

Uitgelicht: Kort MBO Bedrijfseconomie

Ben je goed met cijfers, kun je nauwkeurig werken en lijkt het je leuk om je bezig te houden met de economische problematiek van een organisatie? Kies dan voor dit korte MBO-programma.

Naar deze opleiding

Cursussen

Uitgelicht: Oriëntatie financieel management

Deze sterk praktijkgerichte cursus legt een stevige basis op het gebied van finance. Een prima eerste stap naar een carrière vol doorgroeimogelijkheden!

Naar deze cursus

Economie: een vakgebied met uitstekende carrièreperspectieven

Met een opleiding op het gebied van economie of bedrijfskunde leg je een basis voor een mooie carrière met tal van doorgroeimogelijkheden. Of je ambitie nu ligt op het gebied van finance, bedrijfskunde of commerciële economie, economen zijn in elke organisatie nodig, in zowel profit als non-profit. Ze houden zich bezig met de financiële gezondheid van de organisatie, analyseren gegevens, beoordelen financiële stukken, rapporteren en brengen advies uit aan het management. 

De LOI biedt economische opleidingen op verschillende niveaus, van korte cursus tot volledige HBO-bacheloropleiding. Leg een gedegen basis, kies ervoor om je te specialiseren of breid je kennis juist uit, waardoor je breder inzetbaar bent. Wil je flexibel thuis studeren of klassikaal, met meer houvast? Wat je ook kiest, bij de LOI studeer je altijd op de meest flexibele manier, word je begeleid door topdocenten en haal je een erkend diploma.

ITKNEMASEXINBritish Counsil

Inspiratie

“Ik sta helemaal achter studeren naast je werk”

Henri van de Ruitenbeek, financieel manager Prominent Zitcomfort

“Het leukste aan mijn werk vind ik inkoop en marketing”

Interview met Colinda Hoegee, Commercieel directeur bij Holland & Barret.

Ook in 2020 belastingaftrek scholingsuitgaven

Studenten die een opleiding voor een (toekomstig) beroep volgen, krijgen tot 50% van de scholingskosten terug. 

Flexibel studeren bij de LOI

Een druk leven vraagt om een opleiding die zich aanpast aan jou, in plaats van andersom. Daarom studeer je bij de LOI altijd op de meest flexibele manier. Kies voor maximale vrijheid met een thuisstudie, of studeer via LOI Klassikaal+, met iedere drie weken een bijeenkomst (op locatie of online via virtual classrooms). Ontdek hoe het werkt.

Studiegids en advies

Vraag nu een studiegids naar keuze aan. Heb je behoefte aan een gesprek met een van onze studieadviseurs? Vraag dan gratis een studieadviesgesprek aan op een dag en tijdstip naar keuze. Liever meteen contact? Bel dan .

Service en contact