Toon 0 resultaten

Thuis studeren: bij de LOI heel gewoon

Wil jij je blijven ontwikkelen? Start nu met een opleiding van de LOI en studeer flexibel vanuit huis. Dat is bij ons heel gewoon en voor veel mensen dé manier om door te groeien in hun carrière. Niet voor niets is de LOI een van de grootste opleiders van Nederland. Wij bieden erkend onderwijs dat je geheel flexibel kunt volgen, thuis of waar je maar wilt. Onze organisatie is daar volledig op ingericht. Starten kan op elk moment, je lesmateriaal wordt thuisgestuurd en je kunt aan de slag. Een ervaren docent aan wie je online vragen kunt stellen en andere moderne faciliteiten zoals een uitgebreide online leeromgeving helpen je daarbij.

Studeer waar je wilt

Studeren kan overal. Ook thuis! Gewoon aan je eigen keukentafel bijvoorbeeld. Wil je liever klassikaal studeren? Tijdelijk zijn de klassikale bijeenkomsten vervangen door virtual classrooms. Deze volg je ook vanuit huis of waar je maar wilt. Eenvoudig via een live verbinding in Microsoft Teams.

Bepaal zelf hoeveel uur je studeert

Heb je weinig tijd voor je opleiding of juist veel tijd? Jij bepaalt hoeveel uur je per week studeert. Handig als je snel klaar wilt zijn, maar ook als het wat langer mag duren. Je mag namelijk tot 2x zo lang over je studie doen, met een maximum van zes jaar. Zonder meerkosten.

Studeer wanneer het jou uitkomt

Kies zelf wanneer je studeert. Alleen in het weekend, ’s avonds, bepaalde dagen in de week; jij bepaalt het. Wat je ook kiest, je docent staat voor je klaar. Wil je snel beginnen met de opleiding? Ook dat kan! Je hoeft niet te wachten op een bepaald startmoment.

Alle begeleiding die je nodig hebt

Een opleiding volgen, doe je natuurlijk niet alleen. Je krijgt altijd online begeleiding en kies je voor een klassikale opleiding, dan krijg je van diezelfde docent ook begeleiding in de klas. Een docent met ruime ervaring in het werkveld van je opleiding!

Doe examen wanneer je er klaar voor bent

Heb je toegewerkt naar het examen en het geleerde vers in je geheugen? Bij de LOI kun je examen doen wanneer jij er klaar voor bent. Veelal op iedere werkdag en locaties door heel Nederland. Dat scheelt niet alleen een hoop herhalen en examenstress, het is ook handig inplannen rondom je werk en andere bezigheden.

Vind de opleiding die bij je past

Met 1.200 opleidingen grote kans dat we dé opleiding hebben die aansluit bij jouw ambitie. In vier korte stappen vind je jouw opleiding. Eerst nog meer lezen? Vraag dan hieronder een online studiegids naar keuze aan. Hierin staan alle opleidingen in je interessegebied en vind je alle informatie om een goede keuze te maken. Je ontvangt de studiegids binnen enkele minuten per e-mail.

Vind je opleiding in 4 stappenVraag studiegids aan