Toon 0 resultaten

Flexibel studeren bij de LOI

Een druk leven en jezelf ook nog blijven ontwikkelen? Dat vraagt om een opleiding die zich aanpast aan jou, in plaats van andersom. Bij de LOI studeer je altijd op de meest flexibele manier, word je begeleid door topdocenten en haal je veelal een erkend diploma. Bepaal zelf hoeveel je studeert, wanneer je examen doet en welke begeleiding je nodig hebt. Zo is een opleiding prima te combineren met een baan en gezinsleven. Start vandaag en maak je ambities waar!

Vind je opleiding in 4 stappen!

Studeer waar je wilt

Studeren kan overal. Ook thuis! Gewoon aan je eigen keukentafel bijvoorbeeld. Altijd met online begeleiding. Wil je liever klassikaal studeren? Met LOI Klassikaal +, de nieuwe klassikale studiemethode van de LOI, volg je samen met je medestudenten bijeenkomsten in de klas én via virtual classrooms. Thuis of waar je maar wilt. Zo studeer je met alle houvast die je nodig hebt, maar met minder reistijd en nog beter passend in je drukke leven.

Bepaal zelf hoeveel uur je studeert

Heb je weinig tijd voor je opleiding of juist veel tijd? Jij bepaalt hoeveel uur je per week studeert. Handig als je snel klaar wilt zijn, maar ook als het wat langer mag duren. Je mag namelijk bij alle LOI-opleidingen langer over je studie doen, zonder extra kosten. Dit geldt altijd voor minimaal zes maanden en loopt bij sommige opleidingen op tot twee jaar.

Studeer wanneer het jou uitkomt

Kies zelf wanneer je studeert. Alleen in het weekend, ’s avonds, bepaalde dagen in de week; jij bepaalt het. Wat je ook kiest, je docent staat voor je klaar. Wil je snel beginnen met de opleiding? Ook dat kan! Je bent niet gebonden aan een studieseizoen.  

Alle begeleiding die je nodig hebt

Een opleiding volgen, doe je natuurlijk niet alleen. Je krijgt altijd online begeleiding van een ervaren docent met ruime ervaring in het werkveld van je opleiding. En kies je voor een klassikale opleiding, dan verzorgt dezelfde docent ook de bijeenkomsten in de klas en thuis via virtual classrooms.

Doe examen wanneer je er klaar voor bent

Heb je toegewerkt naar het examen en het geleerde vers in je geheugen? Bij de LOI kun je examen doen wanneer jij er klaar voor bent. Veelal op iedere werkdag en locaties door heel Nederland. Dat scheelt niet alleen een hoop herhalen en examenstress, het is ook handig inplannen rondom je werk en andere bezigheden.

Vind de opleiding die bij je past

Met 1.200 opleidingen grote kans dat we dé opleiding hebben die aansluit bij jouw ambitie. In vier korte stappen vind je jouw opleiding.

Vind je opleiding in 4 stappen