Toon 0 resultatenFlexibel studeren bij de LOI

Een uitdagende baan, kinderen die tijd en aandacht vragen, een planning die ineens anders loopt dan verwacht: het leven kan behoorlijk druk zijn. En dan jezelf ook nog blijven ontwikkelen? Dat vraagt om een opleiding die zich aanpast aan jou, in plaats van andersom. Bij de LOI bepaal je zelf waar je studeert, hoeveel je studeert, wanneer je examen doet en welke begeleiding je nodig hebt. Zo is een opleiding prima te combineren met een baan en gezinsleven.

Studeer waar je wilt

Studeren kan overal. Ook thuis! Gewoon aan je eigen keukentafel bijvoorbeeld. Bij een klassikale opleiding heb je de keuze uit verschillende leslocaties. Ook bij jou in de buurt dus!

Bepaal zelf hoeveel uur je studeert

Heb je weinig tijd voor je opleiding of juist veel tijd? Jij bepaalt hoeveel uur je per week studeert. Handig als je snel klaar wilt zijn, maar ook als het wat langer mag duren. Je mag namelijk tot 2x zo lang over je studie doen, met een maximum van zes jaar. Zonder meerkosten.

Studeer wanneer het jou uitkomt

Kies zelf wanneer je studeert. Alleen in het weekend, ’s avonds, bepaalde dagen in de week; jij bepaalt het. Wat je ook kiest, je docent staat voor je klaar. Wil je snel beginnen met de opleiding? Ook dat kan! Je hoeft niet te wachten op een bepaald startmoment.

Alle begeleiding die je nodig hebt

Een opleiding volgen, doe je natuurlijk niet alleen. Je krijgt altijd online begeleiding en kies je voor een klassikale opleiding, dan krijg je van diezelfde docent ook begeleiding in de klas. Een docent met ruime ervaring in het werkveld van je opleiding!

Doe examen wanneer je er klaar voor bent

Heb je toegewerkt naar het examen en het geleerde vers in je geheugen? Bij de LOI kun je examen doen wanneer jij er klaar voor bent. Veelal op iedere werkdag en locaties door heel Nederland. Dat scheelt niet alleen een hoop herhalen en examenstress, het is ook handig inplannen rondom je werk en andere bezigheden.

Vind de opleiding die bij je past

Met 1.200 opleidingen grote kans dat we dé opleiding hebben die aansluit bij jouw ambitie. In vier korte stappen vind je jouw opleiding. Eerst nog meer lezen? Vraag dan hieronder een online studiegids naar keuze aan. Hierin staan alle opleidingen in je interessegebied en vind je alle informatie om een goede keuze te maken. Je ontvangt de studiegids binnen enkele minuten per e-mail.

Vind je opleiding in 4 stappenVraag studiegids aan