human resource management (hrm)

Het vakgebied Human Resource Management is altijd in beweging. Elk jaar komt de HRM’er weer voor nieuwe uitdagen te staan. Lees meer
Melanie Bothof

Adviseur en opleidingsontwikkelaar HRM

Het vakgebied Human Resource Management is altijd in beweging. Elk jaar komt de HRM’er weer voor nieuwe uitdagen te staan. Lees meer
Melanie Bothof

Adviseur en opleidingsontwikkelaar HRM

Master-opleidingen

Masterclasses

HBO-opleidingen

HBO-bacheloropleidingen
Korte HBO-programma's

Uitgelicht: HBO Human Resource Management (HRM)

Ontwikkel in korte tijd de belangrijkste vaardigheden die je als personeelsmanager of HR-manager nodig hebt. Zeer waardevolle toevoeging op je cv.

Naar deze opleiding

MBO-opleidingen

MBO-opleidingen (volledig)
Kort MBO

Cursussen

Beroepsgerichte cursussen

Uitgelicht: Basisvaardigheden coaching

Met deze cursus op HBO-niveau maak je je alle basisvaardigheden en technieken eigen die je nodig hebt in een coachende rol. Ideaal als kennismaking met of overstap naar het coachingsvak.

Naar deze cursus

Human Resource Management: een dynamisch vakgebied

De groeiende economie, personeelstekorten, duurzame inzetbaarheid en employee experience maken dat het vakgebied Human Resource Management altijd in beweging is. Elk jaar komt de HRM’er voor nieuwe uitdagen te staan. Daarnaast krijg je op een afdeling Personeelszaken te maken met een mix van medewerkers en onderhoud je contact met de directie, leden van de Ondernemingsraad, de bedrijfsarts en recruiters. Kortom, de scenario’s zijn eindeloos en er is geen dag hetzelfde. Wil jij de uitdaging aangaan om te werken of door te groeien in het dynamische vakgebied HRM? Bij de LOI haal je een erkend diploma dat een uitstekende aanvulling is op je cv. 

De LOI biedt een groot aantal opleidingen op het gebied van Human Resource Management. Van korte cursus tot volledige HBO-bacheloropleiding of een masterclass. Of je nu een basis wilt leggen voor je carrière, verdieping zoekt op strategisch niveau of uit interesse meer wilt weten over arbeids-, organisatie-, en personeelspsychologie. Bij de LOI ben je aan het juiste adres.

ITKNEMASAssociatie voor praktijkexamens

Inspiratie

“Op naar de project-oriented society”

Interview met Gilbert Silvius, Lector bij LOI Hogeschool.

“Een LOI-cursus sluit naadloos aan op het werkveld”

Interview met Lucie de Ridder, programmamanager cursussen LOI

Ook in 2019 belastingaftrek scholingsuitgaven

Studenten die een opleiding voor een (toekomstig) beroep volgen, krijgen tot 50% van de scholingskosten terug. 

Studiegids en advies

Vraag nu een studiegids naar keuze aan. Heb je behoefte aan een gesprek met een van onze studieadviseurs? Vraag dan gratis een studieadviesgesprek aan op een dag en tijdstip naar keuze. Liever meteen contact? Bel dan .