vmbo

Behaal flexibel een erkend VMBO-diploma
Behaal flexibel een erkend VMBO-diploma

Staatsexamen VMBO doen? Start nu met VMBO bij de LOI

Wil je flexibel thuis je VMBO-diploma halen? Bijvoorbeeld omdat je (alsnog) VMBO-diploma  of ontbrekende certificaten moet halen om je in te kunnen schrijven voor een MBO-opleiding? Met de VMBO-opleiding van de LOI word je opgeleid voor de staatsexamens VMBO van DUO. Je haalt dus precies hetzelfde diploma als bij een dag- of avondschool. De opleiding is geschikt als volwassenenonderwijs (vavo) maar ook een goede keuze voor scholieren die bijvoorbeeld een extra vak willen volgen.

Je hoeft niet naar school, maar studeert flexibel thuis. Daarbij krijg je online begeleiding door ervaren docenten uit het voortgezet onderwijs. Je staat er dus nooit alleen voor. Reken maar dat je slaagt! Starten kan direct, dus schrijf je vandaag nog in!

  • Volledig VMBO of losse vakken (deelcertificaten).
  • Keuze uit alle profielen en een groot aantal vakken. 
  • De LOI leidt op voor de officiële staatsexamens VMBO van DUO.
  • Altijd met persoonlijke begeleiding door ervaren docenten.
  • Perfecte aansluiting op examens

DUO

Begeleiding door ervaren docenten

Bij ieder vak krijg je persoonlijke begeleiding door een docent met ruime ervaring in het voortgezet onderwijs. Hij of zij kijkt ingezonden opdrachten na en geeft tips en feedback. Ook met vragen over de leerstof kun je altijd bij je docent terecht. Je staat er dus nooit alleen voor. Doordat de begeleiding via internet verloopt, hoef je nooit te wachten. Je zoekt contact wanneer jij dat nodig hebt en krijgt altijd snel een reactie.

”Ik word er heel blij van als ik studenten écht verder kan helpen”
Christine Dirkse

Docent exacte vakken


Lees het interview
”Ik word er heel blij van als ik studenten écht verder kan helpen”
Christine Dirkse

Docent exacte vakken

Lees het interview

Kwaliteit en staatsexamens

Alle VMBO-, HAVO- en VWO-programma’s en -vakken van de LOI bereiden voor op de officiële staatsexamens die worden afgenomen door DUO. Je behaalt dan ook een erkend diploma, dat precies dezelfde waarde heeft als een diploma dat is behaald bij een dag- of avondschool (zoals vavo).

De lesstof is toegankelijk van opzet en perfect afgestemd op de examens. Geen onnodige ballast, maar alleen dat leren wat je moet weten om te slagen. Bovendien omvat ieder vak een onderdeel examenvoorbereiding. Zeker weten dat je slaagt!

"We leiden je heel gericht op voor het officiële staatsexamen"
Lucie de Ridder

Programmamanager Voortgezet Onderwijs


Lees het interview
"We leiden je heel gericht op voor het officiële staatsexamen"
Lucie de Ridder

Programmamanager Voortgezet Onderwijs

Lees het interview

Vraag een deel van je studiekosten terug

Volg je een VMBO-, HAVO- of VWO-opleiding bij de LOI? Dan kom je onder voorwaarden in aanmerking voor een tegemoetkoming deeltijders van DUO. Deze kan oplopen tot maar liefst € 760,40. Hiermee verlaag je je studiekosten aanzienlijk! 

Lees meer

Contact en advies

Heb je nog vragen over VMBO, HAVO of VWO bij de LOI? Of heb je hulp nodig bij het kiezen van je niveau of vak(ken)? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

071 - 545 1234
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00
Service en contact