hbo-masterclasses

Wil je je op hoog niveau specialiseren? Kies dan voor een van de masterclasses. Lees meer
Meer informatie
Wil je je op hoog niveau specialiseren? Kies dan voor een van de masterclasses. Lees meer

Uitgelicht: Masterclass Financieel management

Leer beslissingen financieel onderbouwen en krijg inzicht in de financiële beheersing van organisaties en projecten. Biedt mogelijkheid tot vrijstelling bij de MBA-opleiding.

Naar deze opleiding

€ 1.000,- STAP-subsidie
op de meeste LOI-opleidingen

Lees meer

€ 1.000,- STAP-subsidie
op de meeste LOI-opleidingen

Lees meer

HBO-masterclasses: korte specialisaties op hoog niveau

Een HBO-masterclass is een kort programma waarmee je je snel kunt specialiseren op hoog niveau. Wil je als manager naar de top? Kies dan voor een HBO-masterclass en zorg dat je de juiste kennis en competenties in huis hebt.

Bij LOI Hogeschool heb je ruime keuze korte HBO-masterclasses om je te specialiseren in een bepaalde richting of de opstap te maken naar de volledige MBA-opleiding. Alle HBO-masterclasses omvatten enkele modules uit de volledige MBA-opleiding. Ook krijg je vrijstelling bij doorstroming naar de volledige MBA-opleiding. Bij de LOI Hogeschool zijn alle HBO-masterclasses bovendien naar keuze klassikaal of thuis te volgen.

NVAOMinisterie van OCW

Flexibel studeren bij de LOI

Een druk leven vraagt om een opleiding die zich aanpast aan jou, in plaats van andersom. Daarom studeer je bij de LOI altijd op de meest flexibele manier. Kies voor maximale vrijheid met een thuisstudie, of studeer via LOI Klassikaal+, met iedere drie weken een bijeenkomst (op locatie of online via virtual classrooms). Ontdek hoe het werkt.

Studiegids en advies

Vraag nu een studiegids naar keuze aan. Heb je behoefte aan een gesprek met een van onze studieadviseurs? Vraag dan gratis een studieadviesgesprek aan op een dag en tijdstip naar keuze. Liever meteen contact? Bel dan .

Service en contact