hbo-masterclasses

Wil je je op hoog niveau specialiseren? Kies dan voor een van de masterclasses. Lees meer
Meer informatie
Wil je je op hoog niveau specialiseren? Kies dan voor een van de masterclasses. Lees meer

Uitgelicht: Masterclass Financieel management

Leer beslissingen financieel onderbouwen en krijg inzicht in de financiële beheersing van organisaties en projecten. Biedt mogelijkheid tot vrijstelling bij de MBA-opleiding.

Naar deze opleiding

HBO-masterclasses: korte specialisaties op hoog niveau

Een HBO-masterclass is een kort programma waarmee je je snel kunt specialiseren op hoog niveau. Wil je als manager naar de top? Kies dan voor een HBO-masterclass en zorg dat je de juiste kennis en competenties in huis hebt.

Bij LOI Hogeschool heb je ruime keuze korte HBO-masterclasses om je te specialiseren in een bepaalde richting of de opstap te maken naar de volledige MBA-opleiding. Alle HBO-masterclasses omvatten enkele modules uit de volledige MBA-opleiding. Ook krijg je vrijstelling bij doorstroming naar de volledige MBA-opleiding. Bij de LOI Hogeschool zijn alle HBO-masterclasses bovendien naar keuze klassikaal of thuis te volgen.

NVAOMinisterie van OCW

Flexibel studeren bij de LOI

Een druk leven vraagt om een opleiding die zich aanpast aan jou, in plaats van andersom. Daarom studeer je bij de LOI altijd op de meest flexibele manier. Kies voor maximale vrijheid met een thuisstudie, of studeer via LOI Klassikaal+, met iedere drie weken een bijeenkomst (op locatie of online via virtual classrooms). Ontdek hoe het werkt.

Advies en contact

Heb je vragen over een opleiding die je wilt volgen? Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

Bereik onze studieadviseurs via:
071 - 545 1234
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00
Service en contact