trainingen

Onder leiding van ervaren trainers uit de praktijk
Onder leiding van ervaren trainers uit de praktijk

Klassikale trainingen; veel resultaat in weinig tijd

In korte tijd professionele vaardigheden aanscherpen of nieuwe vaardigheden ontwikkelen? Kies voor een klassikale training van de LOI. Je gaat gericht aan de slag onder leiding van een ervaren trainer. Er wordt gewerkt in kleine groepen zodat er veel ruimte is voor inbreng van de eigen werksituatie. Door deze werkwijze hebben de trainingen een hoog leerrendement. Er zijn trainingen in de volgende onderwerpen:
  

Nu Nationale Tijdschriftenbon cadeau

Schrijf je nu in en ontvang een Nationale Tijdschriftenbon t.w.v. € 50,-. Daarmee heb je keuze uit meer dan 350 tijdschriftabonnementen, zoals Linda., Reiz&magazine, TopGear of VT Wonen. Je favoriete tijdschrift zit er zeker bij!

Lees verder

Nationale Tijdschriftenbon

Nog dagen!

Laatste dag!

Wegens succes verlengd!

Leren van ervaren trainers

De bijeenkomsten staan onder leiding van gespecialiseerde, ervaren trainers die ruimschoots hun sporen hebben verdiend in de praktijk. Ze zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, weten wat er van belang is binnen een bedrijf en vertalen dit naar een effectieve training. Als geen ander zijn de trainers in staat om in korte tijd nieuwe inzichten te bieden en nieuwe vaardigheden aan te leren.

Training in kleine groepen

Iedere student wordt gemotiveerd om het beste uit zich te halen. Om nog beter te kunnen inspelen op actuele en individuele behoeften, stimuleren trainers elke deelnemer om situaties uit de eigen professionele praktijk aan te dragen. Hiermee leer je niet alleen zelf; tijdens trainingen blijkt dat studenten de situaties van anderen als zeer leerzaam ervaren. Door de kleine groepen, het persoonlijke contact en het gerichte onderwerp per training, is er alle ruimte om de eigen onderwerpen goed uit te diepen.

LOI Zakelijk: altijd een passend programma

De kennis en vaardigheden van uw medewerkers in korte tijd naar een hoger niveau? LOI Zakelijk is de ideale partner voor doelgericht opleiden. Voor elke branche, op elk niveau. Met de praktijkgerichte trainingen, desgewenst op maat gemaakt, kan worden voldaan aan elke opleidingsbehoefte. Meer weten of een vrijblijvend advies? Maak nu een afspraak voor een gratis adviesgesprek, bel 071 545 1234.

Naar LOI Zakelijk

Studieadvies en contact

Bel 071 - 545 1234

Heb je nog vragen over de opleiding? Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

Maandag t/m donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00

Contact Vraag studieadviesgesprek aan