trainingen

Onder leiding van ervaren trainers uit de praktijk
Onder leiding van ervaren trainers uit de praktijk

Trainingen soft skills: veel resultaat in weinig tijd

Wil jij snel en gericht je soft skills versterken? Dan is een LOI-training ideaal! In slechts twee trainingsdagen (één op locatie en één online) oefen je je vaardigheden en breng je je soft skills op het gewenste niveau. Dankzij deze slimme opzet bespaar je veel tijd en heb je toch veel contact! Ook qua investering is een LOI-training een goede keuze. De trainingen zijn gunstig geprijsd.

Leren van ervaren trainers

Onze soft skills trainingen staan onder leiding van ervaren trainers. Als geen ander weten zij hun studenten uit te dagen om het beste uit zichzelf te halen. Onze trainers weten precies wat van belang is binnen organisaties en vertalen dit naar een effectieve training.

Training in kleine groepen

Dankzij de kleine groepen kan de trainer iedere student veel aandacht geven. Ook kan hij goed inspelen op actuele en individuele behoeften. Bovendien is er alle ruimte om je nieuwe skills te oefenen en om vraagstukken uit de eigen professionele praktijk aan te dragen. Zo haal je het maximale uit de training.

Veel ruimte voor interactie

Tijdens de trainingen is er veel ruimte voor samenwerking met medestudenten en het uitwisselen van ervaringen. Dankzij deze intensieve interactie haal je nóg meer uit de training en leer je ook veel van elkaar.

Op locatie en online: een slimme combinatie

Al onze trainingen bestaan uit twee intensieve trainingsdagen. Eén dag wordt op locatie georganiseerd, de andere vindt online plaats via een virtual classroom. Dankzij deze slimme opzet passen de trainingen ook in een drukke agenda.

Inclusief studiemateriaal

Over de kosten zijn we duidelijk. Onze trainingen zijn inclusief het benodigde studiemateriaal. Je komt dus nooit voor onverwachte extra kosten te staan.

Sluit je training af met een certificaat

Na afronding van de training ontvang je een certificaat van deelname. Een waardevolle toevoeging op je cv!

Contact en advies

Heb je nog vragen over de opleiding? Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

071 - 545 1234
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00

Contact Vraag een adviesgesprek aan