psychologie en coaching

Op de gehele arbeidsmarkt is behoefte aan professionals die begrijpen wat mensen denken en doen – en die weten hoe je gedrag kunt beïnvloeden. Lees meer
Marianne van der Hulst

Student HBO-bachelor Toegepaste psychologie

Over dit vakgebied
Op de gehele arbeidsmarkt is behoefte aan professionals die begrijpen wat mensen denken en doen – en die weten hoe je gedrag kunt beïnvloeden. Lees meer
Marianne van der Hulst

Student HBO-bachelor Toegepaste psychologie

HBO-opleidingen

Uitgelicht: HBO-bachelor Toegepaste Psychologie

Doe brede basiskennis in psychologie op en specialiseer je in het beoordelen van gedrag en het doen van praktijkgericht onderzoek. De belangrijkste competenties voor een psycholoog

Naar deze opleiding

Cursussen

Beroepsgerichte cursussen
Toon meer (19)

Uitgelicht: Professioneel kindercoach

Leer kinderen en hun ouders professioneel begeleiden. De cursus Professioneel kindercoach sluit aan op de visie van Stichting Adiona.

Naar deze cursus

€ 1.000,- STAP-subsidie
op veel LOI-opleidingen

Lees meer

€ 1.000,- STAP-subsidie
op veel LOI-opleidingen

Lees meer

Een boeiend vakgebied met veelzijdige mogelijkheden

Van overheid tot commercieel bedrijf, van onderwijs tot gezondheidszorg: bij elke organisatie staat de mens centraal. Op de gehele arbeidsmarkt is behoefte aan professionals die begrijpen wat mensen denken en doen – en die weten hoe je gedrag kunt beïnvloeden. Die psychologische kennis kun je gebruiken om klanten beter te bedienen, personeel blijer naar het werk te laten gaan, burgers beter voor te lichten. Steeds vaker is behoefte aan persoonlijke begeleiding en daarmee aan specialisten met coachingsvaardigheden. Het vakgebied psychologie en coaching is altijd in beweging en biedt daardoor veelzijdige perspectieven.

Waar je ambities ook liggen, de LOI biedt een passende opleiding binnen het vakgebied psychologie en coaching. Van een HBO-bachelor met meerdere specialisaties tot korte HBO-programma’s, (beroepsgerichte) cursussen en coachingopleidingen. Studeer flexibel thuis of klassikaal met meer houvast. Wat je ook kiest, bij de LOI studeer je altijd op de meest flexibele manier, word je begeleid door topdocenten en haal je een erkend diploma.

 ITK Ministerie OCW 

Flexibel studeren bij de LOI

Een druk leven vraagt om een opleiding die zich aanpast aan jou, in plaats van andersom. Daarom studeer je bij de LOI altijd op de meest flexibele manier. Kies voor maximale vrijheid met een thuisstudie, of studeer via LOI Klassikaal+, met iedere drie weken een bijeenkomst (op locatie of online via virtual classrooms). Ontdek hoe het werkt.

Inspiratie

“De opleiding wordt steeds geactualiseerd”

Interview met Sandra Doeze Jager, programmaleider HBO-bachelor Toegepaste psychologie.

"Ik kan mijn adviezen nu veel beter onderbouwen"

Interview met Marianne van der Hulst, student HBO-bachelor Toegepaste psychologie

De ene psycholoog is de andere niet

Geen vakgebied zo breed als de psychologie. Welke richtingen zijn er en wat kun je ermee?

Opleidingskosten verlagen?

Studeren duur? Hoeft niet! Met deze subsidies en andere regelingen kun je je studiekosten aanzienlijk verlagen.

Kies voor een kort HBO-programma, jij bent de baas!

Je doet snel gerichte kennis op en behaalt een waardevol diploma. Studeren doe je flexibel, waar en wanneer het jou uitkomt.

Flexibel studeren, zo werkt het in de praktijk

Studeren waar je wilt, wanneer je wilt. In je eigen tempo, met maatwerkbegeleiding door ervaren vakdocenten

Studiegids en advies

Vraag nu een studiegids naar keuze aan. Heb je behoefte aan een gesprek met een van onze studieadviseurs? Vraag dan gratis een studieadviesgesprek aan op een dag en tijdstip naar keuze. Liever meteen contact? Bel dan .

Service en contact