Toon 0 resultaten

Tot 13 november aantrekkelijke acties bij inschrijving

Nog dagen!

Laatste dag!

Tot 13 nov.

Ontvang een Lenovo Chromebook t.w.v. € 249,-

Bij inschrijving voor een volledige MBO-opleiding kun je nu profteren van een aantrekkelijke Chromebook-actie. Je ontvangt dan een mooie Lenovo Chromebook bij je opleiding t.w.v. € 249,- voor maar € 149,-.

Met de Lenovo Chromebook werk je in de cloud en worden je bestanden automatisch opgeslagen en beveiligd. Met zijn snelle prestaties, lange batterijduur en stevige behuizing is hij ideaal voor studie, werk én voor onderweg.

Bekijk deze actie

Tijdschriftenbon van BladCadeau t.w.v. € 25,-

Bij alle overige opleidingen ontvang je een tijdschriftenbon van BladCadeau. t.w.v. € 25,-. Daarmee heb je de keuze uit ruim 80 tijdschriftabonnementen, zoals Linda., Libelle, Autoweek, Quest, en Donald Duck. De actie geldt ook als er op de opleiding van je keuze een korting van toepassing is.

Bekijk deze actie 

Tijdschriften

Flinke korting op het lesgeld

Tijdelijk krijg je bovendien tot wel 35% korting op meer dan 250 opleidingen, waaronder diverse beroepsgerichte cursussen en taalcursussen. Voor alle volledige, thuisstudie MBO-opleidingen geldt een korting van 20%. De kortingen worden vermeld bij de opleidingen op onze website.

Tot 35% korting

Actievoorwaarden kortingsactie

  • De kortingsactie is geldig voor inschrijvingen in de periode van 9 oktober t/m 12 november 2020.
  • De kortingsactie is alleen geldig voor cursussen en opleidingen waarbij de korting wordt vermeld op loi.nl.
  • Kijk voor de hoogte van de korting bij de opleiding van je keuze.
  • Voor thuisstudies geldt dat de aanvangsdatum van de gekozen opleiding vóór 20 november 2020 moet liggen; voor klassikale opleidingen geldt de eerstvolgende startdatum die bij de opleiding wordt vermeld.
  • Het aangegeven kortingspercentage is alleen van toepassing op het lesgeld, zoals vermeld bij de opleiding van je keuze op www.loi.nl.
  • De korting wordt automatisch doorgevoerd bij inschrijving.
  • De kortingsactie is geldig in combinatie met andere acties die bij de opleiding vermeld worden. Daarop zijn andere, bij de desbetreffende actie horende voorwaarden van toepassing.
  • Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden.