Groei door.
Bewaard
Vergelijk

Te vergelijken opleidingen

Je kunt maximaal 3 opleidingen vergelijken

Nu vergelijken
071 - 545 1234 Contact

Je zoekopdracht heeft helaas geen resultaten opgeleverd

Gevonden opleidingen

Geen opleidingen gevonden

Naar alle zoekresultaten

Toon 0 resultaten

Tot 27 september ASUS Chromebook- en BladCadeau-actie

Nog dagen!

Laatste dag!

Laatste kans!

ASUS Chromebook t.w.v. € 349,- voor maar € 39,-

Schrijf je nu in voor een volledige HBO-bacheloropleiding, post-bachelor, masteropleiding of Associate degree en profiteer van een aantrekkelijke ASUS Chromebook-actie. Je ontvangt dan een ASUS Chromebook t.w.v. € 349,- voor maar € 39,- bij je opleiding. Met de ASUS Chromebook werk je in de cloud en worden je bestanden automatisch opgeslagen en beveiligd. Met zijn snelle prestaties, lange batterijduur en stevige behuizing is hij ideaal voor studie, werk én voor onderweg. 

Bekijk deze actie

ASUS Chromebook c423

Tijdschriftenbon van BladCadeau

Bij alle overige opleidingen ontvang je een tijdschriftenbon van BladCadeau. Daarmee heb je de keuze uit ruim 70 tijdschriftabonnementen, zoals Linda., VT-wonen, delicious, Donald Duck en Autoweek. De actie geldt onder andere bij MBO-opleidingen, beroepsgerichte cursussen, korte HBO-programma’s en MBO-programma’s. Ook als er voor de opleiding een korting geldt.

Bekijk deze actie 

Tijdschriften

Flinke korting op het lesgeld

Tijdelijk krijg je bovendien tot wel 35% korting op meer dan 250 opleidingen, waaronder diverse beroepsgerichte cursussen en taalcursussen. Voor alle volledige, thuisstudie MBO-opleidingen geldt een korting van 20%. De kortingen worden vermeld bij de opleidingen op onze website.

Tot 35% korting

Actievoorwaarden kortingsactie

  • De kortingsactie is geldig voor inschrijvingen in de periode van 13 september t/m 26 september 2019.
  • De kortingsactie is alleen geldig voor cursussen en opleidingen waarbij de korting wordt vermeld op loi.nl.
  • Kijk voor de hoogte van de korting bij de opleiding van je keuze.
  • Voor thuisstudies geldt dat de aanvangsdatum van de gekozen opleiding vóór 4 oktober 2019 moet liggen; voor klassikale opleidingen geldt de eerstvolgende startdatum die bij de opleiding wordt vermeld.
  • Het aangegeven kortingspercentage is alleen van toepassing op het lesgeld, zoals vermeld bij de opleiding van je keuze op www.loi.nl.
  • De korting wordt automatisch doorgevoerd bij inschrijving.
  • De kortingsactie is geldig in combinatie met andere acties die bij de opleiding vermeld worden. Daarop zijn andere, bij de desbetreffende actie horende voorwaarden van toepassing.
  • Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden.