Toon 0 resultaten

Tot 14 augustus ASUS Chromebook- en BladCadeau-actie

Nog dagen!

Laatste dag!

Laatste kans!

Ontvang een ASUS Chromebook t.w.v. € 349,-

Bij inschrijving voor een volledige MBO-opleiding, HBO-bacheloropleiding, masteropleiding, een Associate degree of een kort HBO-programma van 5 maanden of langer, kun je nu profteren van een aantrekkelijke ASUS Chromebook-actie. Je ontvangt dan een mooie ASUS Chromebook t.w.v. € 349,- voor maar € 89,- bij je opleiding.

Met de ASUS Chromebook werk je in de cloud en worden je bestanden automatisch opgeslagen en beveiligd. Met zijn snelle prestaties, lange batterijduur en stevige behuizing is hij ideaal voor studie, werk én voor onderweg.

Bekijk deze actie

ASUS Chromebook c423

Tijdschriftenbon van BladCadeau

Bij alle overige opleidingen ontvang je een tijdschriftenbon van BladCadeau. Daarmee heb je de keuze uit 80 tijdschriftabonnementen, zoals Linda., VT-wonen, delicious, Donald Duck en Autoweek. De actie geldt onder andere bij beroepsgerichte cursussen, korte HBO-programma’s en MBO-programma’s. Ook als er voor de opleiding een korting geldt.

Bekijk deze actie 

Tijdschriften

Flinke korting op het lesgeld

Tijdelijk krijg je bovendien tot wel 35% korting op meer dan 250 opleidingen, waaronder diverse beroepsgerichte cursussen en taalcursussen. Voor alle volledige, thuisstudie MBO-opleidingen geldt een korting van 20%. De kortingen worden vermeld bij de opleidingen op onze website.

Tot 35% korting

Actievoorwaarden kortingsactie

  • De kortingsactie is geldig voor inschrijvingen in de periode van van 17 juli t/m 13 augustus 2020.
  • De kortingsactie is alleen geldig voor cursussen en opleidingen waarbij de korting wordt vermeld op loi.nl.
  • Kijk voor de hoogte van de korting bij de opleiding van je keuze.
  • Voor thuisstudies geldt dat de aanvangsdatum van de gekozen opleiding vóór 21 augustus 2020 moet liggen; voor klassikale opleidingen geldt de eerstvolgende startdatum die bij de opleiding wordt vermeld.
  • Het aangegeven kortingspercentage is alleen van toepassing op het lesgeld, zoals vermeld bij de opleiding van je keuze op www.loi.nl.
  • De korting wordt automatisch doorgevoerd bij inschrijving.
  • De kortingsactie is geldig in combinatie met andere acties die bij de opleiding vermeld worden. Daarop zijn andere, bij de desbetreffende actie horende voorwaarden van toepassing.
  • Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden.