Nieuw!

Flexibel studeren in de klas + thuis met virtual classrooms
Flexibel studeren in de klas + thuis met virtual classrooms

De nieuwste, meest flexibele manier van klassikaal studeren

Bij LOI Klassikaal+ volg je om de 3 weken een bijeenkomst. De ene keer in de klas op de door jou gekozen locatie en de andere keer online via virtual classrooms. Het beste van twee werelden dus. Zowel de klassikale bijeenkomsten op locatie als de online bijeenkomsten via virtual classrooms worden verzorgd door een ervaren docent en volg je samen met andere studenten.
De bijeenkomsten zorgen voor een vast studieritme. Daarnaast krijg je online begeleiding op elk moment en kun je je studietijd naast de bijeenkomsten indelen zoals het jou uitkomt. 

  • Om de 3 weken een bijeenkomst, in de klas of online.
  • Kies uit een avond-, vrijdag- of zaterdagopleiding.
  • Leslocaties bij jou in de buurt.
  • Kleine groepen onder leiding van topdocenten.
  • Gerichte training van competenties, boeiende presentaties en (business)cases.
  • Persoonlijke aanpak met inbreng van en toetsing aan de eigen werkpraktijk.
Opleidingen starten binnenkort, schrijf je nu in!

Alle opleidingen starten de komende weken. Schrijf je dus snel in en verzeker je van een plek bij de opleiding van je keuze.

Kies je klassikale opleiding

Corona en studeren bij de LOI

De klassikale opleidingen van de LOI gaan gewoon door. In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus zullen de bijeenkomsten voorlopig zoveel mogelijk via virtual classrooms plaatsvinden. Alleen de bijeenkomsten die niet online georganiseerd kunnen worden, zullen op locatie plaatsvinden. Voor meer informatie over de Corona-maatregelen verwijzen wij je naar de veelgestelde vragen. Ben je al student? Raadpleeg dan de campus voor meer informatie rondom de bijeenkomsten.

Klassikale lessen op locatie

Tijdens de klassikale bijeenkomsten ontmoet je de docent en je medestudenten in de klas, op de door jou gekozen locatie. Uiteraard volgens alle veiligheidsmaatregelen van het RIVM. 
Tijdens deze bijeenkomsten is er veel ruimte voor discussie met medestudenten, toetsing aan de eigen werkpraktijk, boeiende presentaties, (business)cases en training van competenties. Daarnaast is er alle gelegenheid voor het stellen van vragen over de lesstof, extra uitleg en het oefenen van vaardigheden. Theorie en praktijk worden zo optimaal geïntegreerd.

Online bijeenkomsten via virtual classrooms

Vanachter je computer neem je deel aan virtual classrooms onder leiding van een ervaren docent, die ook de bijeenkomsten op locatie verzorgt. De virtual classrooms volg je thuis of waar je maar wilt. Dat is niet alleen heel flexibel, maar scheelt je bovendien reistijd en -kosten. Onze studenten zijn zeer tevreden over de virtual classrooms. De docenten werden zelfs beoordeeld met een 8.6! Weten hoe het werkt? Bekijk de video.

Klassikale opleidingen binnenkort van start

Bij diverse klassikale opleidingen zijn nog plaatsen beschikbaar. Bekijk het aanbod, schrijf snel in en verzeker je van een plaats.

Top 5 last minute opleidingen

Flexibel studeren bij LOI Klassikaal+

LOI Klassikaal+ in 90 seconden

LOI Klassikaal+, zo werkt het

Om de 3 weken een bijeenkomst, op locatie of online

Bij LOI Klassikaal+ volg je om de 2 tot 3 weken een bijeenkomst. De ene keer in de klas op de door jou gekozen locatie en de andere keer online via virtual classrooms. Zowel de klassikale bijeenkomsten op locatie als de online bijeenkomsten via virtual classrooms worden verzorgd door een ervaren docent en volg je samen met andere studenten. 

In kleine groepen wordt gewerkt aan verdieping van kennis en versterking van vaardigheden. Geen herhaling van leerstof, maar discussie met medestudenten, boeiende presentaties, cases en training van competenties. De docent daagt je uit het beste uit jezelf te halen.

Meer weten over de bijeenkomsten? Kijk hier.

In de klas op een locatie in de buurt

De klassikale bijeenkomsten worden georganiseerd op diverse locaties in Nederland. De locatie is afhankelijk van de gekozen opleiding. De dagbijeenkomsten zijn altijd op vrijdag of zaterdag van 9.30 tot 16.30 uur, de avondbijeenkomsten op dinsdag of donderdag van 19.00 tot 22.00 uur.

Een overzicht van alle locaties vind je hier.

Online met virtual classrooms vanuit huis

Een virtual classroom is een klassikale bijeenkomst maar dan online vanuit huis of waar je maar wilt. In de virtual classroom heb je direct contact met de docent en je medestudenten. Cases bespreken, onderling samenwerken, extra uitleg en antwoorden op vragen krijgen, het kan allemaal. Het enige wat je nodig hebt, is een computer, laptop, tablet of telefoon met een werkende internetverbinding. 

Meer weten over de virtual classrooms? Kijk hier.

Topdocenten uit de praktijk

Alle klassikale opleidingen worden verzorgd door docenten met veel ervaring in het werkveld van je studie. Vakspecialisten die hun kennis en kunde uitstekend weten over te dragen en je uitdagen het beste uit jezelf te halen.

Meer weten over de docentbegeleiding? Kijk hier.

Online begeleiding op elk moment

Volg je een klassikale opleiding bij de LOI, dan sta je er nooit alleen voor. Je docent is ook buiten de bijeenkomsten altijd bereikbaar. Via de online leeromgeving kun je op elk moment vragen stellen en krijg je snel en persoonlijk antwoord. Ook het insturen van opdrachten kan 7 dagen per week.

Meer weten over de docentbegeleiding? Kijk hier.

Leeromgeving met effectieve studietools

De online leeromgeving biedt inzicht in je opleiding, je vorderingen en de planning van de bijeenkomsten. Daarnaast kun je binnen de online leeromgeving eenvoudig overleggen met medestudenten. En gebruikmaken van effectieve studietools zoals de kennistrainer, online hoorcolleges en live webcolleges.

Meer weten over de leeromgeving? Kijk hier.

Inspiratie

"Ik kan de docent zelfs vragen stellen via WhatsApp"

Interview met Charlotte de Boer, student Gewichtsconsulent (klassikaal).

Succesvol zij-instroomproject voor verpleegkundigen

Het Spaarne Gasthuis, Zorgbalans en LOI Zakelijk zijn een succesvol opleidingstraject voor de zorg gestart. 

Ook in 2020 belastingaftrek scholingsuitgaven

Studenten die een opleiding voor een (toekomstig) beroep volgen, krijgen tot 50% van de scholingskosten terug. 

“De Virtual Classroom voelt als een echte klas"

Interview met Pieter Buss (docent Nederlands) over Virtual Classrooms.

Profiteer van studiefinanciering voor volwassenen

Iedereen van 30-55 jaar kan tegen zeer gunstige voorwaarden geld lenen voor een studie. De rente is nu 0,0%!

”Tijdens de bijeenkomsten draait het om verdieping”

Interview met Sebastiaan Stranders, docent Bedrijfsadministratie en Accountancy bij de LOI.

Studiegids en advies

Vraag nu een studiegids naar keuze aan. Heb je behoefte aan een gesprek met een van onze studieadviseurs? Vraag dan gratis een studieadviesgesprek aan op een dag en tijdstip naar keuze. Liever meteen contact? Bel dan .

Service en contact

LOI Zakelijk: altijd een passend programma

LOI Zakelijk biedt bedrijven altijd een passend programma. Erkend onderwijs, van HBO en MBO tot korte praktische programma’s. Ook volledig op maat en op locaties door heel Nederland of Incompany. Meer weten of een vrijblijvend advies? Maak nu een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

Naar LOI Zakelijk

Inspiratiemagazine voor iedereen die wil doorgroeien

Deze speciale klassikale editie van &door!- magazine staat boordevol verhalen van de werkvloer, nieuws over de arbeidsmarkt en branches, en nog veel meer inspirerende artikelen die je helpen richting te geven aan je carrière. Iets voor jou? Vraag het digitale magazine nu gratis aan!

Vraag nu gratis aan