klassikaal studeren

Tijdelijk met virtual classrooms

Lees meer

Tijdelijk met virtual classrooms

Lees meer

Studeer klassikaal met houvast én flexibiliteit

Een druk leven en ook een klassikale opleiding volgen? Bij LOI Klassikaal studeer je met alle houvast die je nodig hebt en de flexibiliteit waar een druk leven om vraagt. Met om de 3 weken een klassikale bijeenkomst op de door jou gekozen dag of avond en online begeleiding op elk moment. Ook examens afleggen, kan veelal iedere werkdag. Zo is je klassikale opleiding prima te combineren met een baan en gezin. Kies uit meer dan 400 klassikale opleidingen op locaties door heel Nederland.

Klassikaal studeren via virtual classrooms

Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn vrijwel alle klassikale bijeenkomsten van de LOI tijdelijk vervangen door virtual classrooms. Daarbij profiteer je van alle voordelen van LOI Klassikaal, maar dan veilig vanuit huis. Onze studenten zijn zeer tevreden over de virtual classrooms van LOI Klassikaal en geven de online lessen gemiddeld een 7,6. De docenten werden zelfs beoordeeld met een 8.6! Alleen bijeenkomsten die echt niet virtueel kunnen plaatsvinden, worden op een nader te bepalen moment ingehaald. Dit geldt zolang het nodig is.


Inschrijven voor klassikale opleidingen die binnenkort starten is dus nog steeds mogelijk! De eerste bijeenkomsten vinden dan online plaats. Zodra de situatie het toelaat, wordt het programma met klassikale bijeenkomsten voortgezet. Ook aanmelden voor september of oktober is nu al mogelijk. 

Ben je al student? Dan krijg je persoonlijk bericht over de wijzigingen die voor jou gelden. We raden je aan om de online leeromgeving en je mailbox in de gaten te houden.

Lees meer

Klassikale opleidingen binnenkort van start

Bij diverse klassikale opleidingen zijn nog plaatsen beschikbaar en krijg je nu 10% last minute korting.
Bekijk het aanbod, schrijf snel in en verzeker je van een plaats.

Top 5 last minute opleidingen

Studiegids en advies

Vraag nu een studiegids naar keuze aan. Heb je behoefte aan een gesprek met een van onze studieadviseurs? Vraag dan gratis een studieadviesgesprek aan op een dag en tijdstip naar keuze. Liever meteen contact? Bel dan .

Service en contact

LOI Zakelijk: altijd een passend programma

LOI Zakelijk biedt bedrijven altijd een passend programma. Erkend onderwijs, van HBO en MBO tot korte praktische programma’s. Ook volledig op maat en op locaties door heel Nederland of Incompany. Meer weten of een vrijblijvend advies? Maak nu een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

Naar LOI Zakelijk

Inspiratiemagazine voor iedereen die wil doorgroeien

Deze speciale klassikale editie van &door!- magazine staat boordevol verhalen van de werkvloer, nieuws over de arbeidsmarkt en branches, en nog veel meer inspirerende artikelen die je helpen richting te geven aan je carrière. Iets voor jou? Vraag het digitale magazine nu gratis aan!

Vraag nu gratis aan

Inspiratie

"Ik kan de docent zelfs vragen stellen via WhatsApp"

Interview met Charlotte de Boer, student Gewichtsconsulent (klassikaal).

Succesvol zij-instroomproject voor verpleegkundigen

Het Spaarne Gasthuis, Zorgbalans en LOI Zakelijk zijn een succesvol opleidingstraject voor de zorg gestart. 

Ook in 2020 belastingaftrek scholingsuitgaven

Studenten die een opleiding voor een (toekomstig) beroep volgen, krijgen tot 50% van de scholingskosten terug. 

"Ik vind het persoonlijke contact heel belangrijk"

Interview met Sylvia Jansen, docent HBO Rechten.

Profiteer van studiefinanciering voor volwassenen

Iedereen van 30-55 jaar kan tegen zeer gunstige voorwaarden geld lenen voor een studie. De rente is nu 0,0%!

”Tijdens de bijeenkomsten draait het om verdieping”

Interview met Sebastiaan Stranders, docent Bedrijfsadministratie en Accountancy bij de LOI.

Zo studeer je bij LOI Klassikaal

LOI Klassikaal in 90 seconden

Klassikaal studeren bij de LOI, zo werkt het

Om de 3 weken een klassikale bijeenkomst

Bij LOI Klassikaal volg je eens in de 2 à 3 weken een klassikale bijeenkomst op de door jou gekozen dag of avond. Deze dagen en avonden worden als zeer inspirerend ervaren en zorgen er ook voor dat je de opleiding volgens een vaste planning doorloopt. Je ontmoet je medestudenten en docenten en hebt alle gelegenheid om vragen te stellen.

In kleine groepen wordt gewerkt aan verdieping van kennis en versterking van vaardigheden. Geen herhaling van leerstof, maar discussie met medestudenten, boeiende presentaties, cases en training van competenties. De docent daagt je uit het beste uit jezelf te halen.

Meer weten over de bijeenkomsten? Kijk hier.

Locaties door heel Nederland

De klassikale bijeenkomsten worden georganiseerd op diverse locaties in Nederland. De locatie is afhankelijk van de gekozen opleiding. De dagbijeenkomsten zijn altijd op vrijdag of zaterdag van 9.30 tot 16.30 uur, de avondbijeenkomsten op dinsdag of donderdag van 19.00 tot 22.00 uur.

I.v.m. de huidige situatie rondom het coronavirus werken wij hard aan het vervangen van klassikale bijeenkomsten door virtual classrooms. Alle klassikale bijeenkomsten t/m 14 april worden geannuleerd. Eind maart starten daarvoor in de plaats de eerste virtual classrooms, en vanaf 14 april zullen nagenoeg alle bijeenkomst en worden vervangen door virtual classrooms. Alleen bijeenkomsten die echt niet via een virtual classroom georganiseerd kunnen worden, worden op een nader te bepalen moment alsnog klassikaal gehouden. 

Inschrijven voor klassikale opleidingen die binnenkort starten is dus nog steeds mogelijk. De eerste bijeenkomsten vinden dan online plaats en zodra het weer kan, wordt het programma met klassikale bijeenkomsten voortgezet. Aanmelden voor september of oktober is nu ook al mogelijk. Ben je al student? Dan krijg je persoonlijk bericht van de wijzigingen die op jou van toepassing zijn. We raden je aan om de online leeromgeving en je mailbox in de gaten te houden.

Een overzicht van alle locaties vind je hier.

Topdocenten uit de praktijk

Alle klassikale opleidingen worden verzorgd door docenten met veel ervaring in het werkveld van je studie. Vakspecialisten die hun kennis en kunde uitstekend weten over te dragen en je uitdagen het beste uit jezelf te halen.

Meer weten over de docentbegeleiding? Kijk hier.

Online begeleiding op elk moment

Volg je een klassikale opleiding bij de LOI, dan sta je er nooit alleen voor. Je docent is ook buiten de bijeenkomsten altijd bereikbaar. Via de online leeromgeving kun je op elk moment vragen stellen en krijg je snel en persoonlijk antwoord. Ook het insturen van opdrachten kan 7 dagen per week.

Meer weten over de docentbegeleiding? Kijk hier.

Leeromgeving met effectieve studietools

De online leeromgeving biedt inzicht in je opleiding, je vorderingen en de planning van de bijeenkomsten. Daarnaast kun je binnen de online leeromgeving eenvoudig overleggen met medestudenten. En gebruikmaken van effectieve studietools zoals de kennistrainer, online hoorcolleges en live webcolleges.

Meer weten over de leeromgeving? Kijk hier.