Flexibel studeren bij LOI Klassikaal+

Om de 3 weken een bijeenkomst, op locatie of online

Bij LOI Klassikaal+ volg je eens in de 2 tot 3 weken een bijeenkomst. De ene keer in de klas, de andere keer online via virtual classrooms. En altijd samen met andere studenten onder leiding van een ervaren docent.

Inspirerende bijeenkomsten

Met een docent voor de klas die het werkveld goed kent, zijn de bijeenkomsten boeiend vanaf de eerste minuut. De groepen zijn klein, zodat iedereen actief bij de les wordt betrokken en uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen. Geen herhaling van leerstof, maar verdieping van kennis en versterking van vaardigheden. Dat betekent onder meer toetsing aan de eigen werkpraktijk, discussie met medestudenten, interessante presentaties, bespreken van cases en training van competenties. Theorie en praktijk worden zo optimaal geïntegreerd.
Meer over de bijeenkomsten

Altijd een locatie bij jou in de buurt

De klassikale bijeenkomsten worden georganiseerd op diverse locaties in Nederland. Er is altijd een bij jou in de buurt. Kies je ervoor om de opleiding overdag te volgen? Dan vinden de bijeenkomsten plaats op vrijdag of zaterdag van 9.30 tot 16.30 uur. Kies je voor de avond, dan vinden de bijeenkomsten plaats op dinsdag van 19.00 tot 22.00 uur. De locatie is afhankelijk van de gekozen opleiding en je keuze. 
Bekijk alle locaties

Virtual classrooms vanuit huis

De virtual classrooms volg je online vanuit huis of waar je maar wilt. Dat is niet alleen heel flexibel, maar scheelt je bovendien reistijd en -kosten. In de virtual classrooms heb je direct contact met de docent en je medestudenten. Cases bespreken, onderling samenwerken, extra uitleg en antwoorden op vragen, alles komt aan bod. Het enige wat je nodig hebt, is een computer, laptop, tablet of telefoon met een werkende internetverbinding. Onze studenten zijn zeer tevreden over de virtual classrooms. De docenten werden zelfs beoordeeld met een 8.6
Meer over virtual classrooms.

Professionele begeleiding op elk moment

Alle klassikale opleidingen worden verzorgd door docenten met veel ervaring in het werkveld van je studie. Vakspecialisten die hun kennis en kunde uitstekend weten over te dragen en je uitdagen het beste uit jezelf te halen.

In de klas én daarbuiten staat de docent voor je klaar

De docent bij wie je bijeenkomsten volgt in de klas, is ook in de tussenliggende weken jouw docent en altijd bereikbaar. Via de online leeromgeving kun je op elk moment vragen stellen en krijg je snel en persoonlijk antwoord. Ook het insturen van opdrachten kan 7 dagen per week.
Meer over de begeleiding

Een leeromgeving met grote meerwaarde bij je studie

De online leeromgeving leidt je stap voor stap door de studie met leertaken, oefenopdrachten, extra uitleg en video’s. Samen met een overzicht van cijfers, vorderingen en de planning van de bijeenkomsten zorgt de leeromgeving ervoor dat je altijd weet hoe ver je bent en wat er van je verwacht wordt. Daarnaast kun je binnen de online leeromgeving eenvoudig overleggen met medestudenten en gebruikmaken van effectieve studietools zoals online hoorcolleges en live webcolleges. De leeromgeving is dan ook van grote meerwaarde bij je studie.
Lees meer over de leeromgeving 

LOI Klassikaal+, zo werkt het

LOI Klassikaal+: bereik meer in minder tijd

Op locatie en virtueel: het beste van twee werelden

Bij LOI Klassikaal+ volg je om de 3 weken een bijeenkomst. De ene keer in de klas op een van onze  locaties bij jou in de buurt, de andere keer thuis via virtual classrooms. Je kiest zelf het moment: door de week in de avond of op vrijdag of zaterdag. Met deze combinatie van lessen op locatie en virtueel bespaar je veel tijd terwijl je wél dat persoonlijke contact hebt.

De docent staat altijd voor je klaar

Je wordt begeleid door een docent met ruime ervaring. De  docent staat voor je klaar in de klas, maar ook daarbuiten. Alleen bij LOI kun je namelijk ook in de tussenliggende weken bij je docent terecht. Voor vragen, extra uitleg of feedback op een opdracht. Zo hoeft je studie dus nooit stil te staan!

De leeromgeving zorgt voor overzicht en houvast

LOI Klassikaal+ is veel meer dan leerstof met docentbegeleiding. De online leeromgeving leidt je stap voor stap door je studie. De leertaken, oefenopdrachten, extra uitleg en video’s zorgen ervoor dat jij het overzicht houdt en je planning haalt. En dat elk uur studie efficiënt besteed is.

Inspiratie

“De afwisseling van lessen online en in de klas is ideaal”

Hennie is gespecialiseerd dermatologie verpleegkundige en volgt de opleiding HBO-programma Verpleegkundige bij LOI Klassikaal+.

Succesvol zij-instroomproject voor verpleegkundigen

Het Spaarne Gasthuis, Zorgbalans en LOI Zakelijk zijn een succesvol opleidingstraject voor de zorg gestart. 

Opleidingskosten verlagen?

Studeren duur? Hoeft niet! Met deze subsidies en andere regelingen kun je je studiekosten aanzienlijk verlagen.

“De Virtual Classroom voelt als een echte klas"

Interview met Pieter Buss (docent Nederlands) over Virtual Classrooms.

Profiteer van studiefinanciering voor volwassenen

Iedereen van 30-55 jaar kan tegen zeer gunstige voorwaarden geld lenen voor een studie.

”Tijdens de bijeenkomsten draait het om verdieping”

Interview met Sebastiaan Stranders, docent Bedrijfsadministratie en Accountancy bij de LOI.

Advies en contact

Heb je nog vragen? Of heb je hulp nodig om de klassikale opleiding te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

071 - 545 1234
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00

Contact Vraag een adviesgesprek aan

Studieadviseurs

LOI Zakelijk: altijd een passend programma

LOI Zakelijk biedt bedrijven altijd een passend programma. Erkend onderwijs, van HBO en MBO tot korte praktische programma’s. Ook volledig op maat en op locaties door heel Nederland of Incompany. Meer weten of een vrijblijvend advies? Maak nu een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

Naar LOI Zakelijk