vmbo-havo-vwo

Behaal flexibel een erkend diploma of certificaat
Behaal flexibel een erkend diploma of certificaat

VMBO, HAVO, VWO: direct starten, flexibel studeren

Wil je flexibel thuis losse vakken of een volledige opleiding VMBO, HAVO of VWO volgen? Dan ben je bij de LOI aan het juiste adres! Je wordt perfect opgeleid voor de officiële staatsexamens van DUO. Een ideale vorm van deeltijdonderwijs, waarmee je  precies hetzelfde diploma of certificaat behaalt als bij een dag- of avondschool. Je ontvangt een uitgebreid lespakket thuis, bepaalt je eigen tempo en krijgt van start tot diploma begeleiding van de beste docenten. Reken maar dat je slaagt! Starten kan direct

  • Haal het volledige diploma of losse certificaten VMBO-, HAVO- of VWO
  • De LOI leidt op voor de officiële staatsexamens VMBO, HAVO en VWO van DUO
  • Altijd met professionele begeleiding
  • Goede aansluiting op examens

DUO

Vind je opleiding

Kies je niveau

Kwaliteit en staatsexamens

Alle VMBO-, HAVO- en VWO-programma’s en -vakken van de LOI bereiden voor op de officiële staatsexamens die worden afgenomen door DUO. Je behaalt dan ook een erkend diploma, dat precies dezelfde waarde heeft als een diploma dat is behaald bij een dag- of avondschool. 

De lesstof is toegankelijk van opzet en perfect afgestemd op de examens. Geen onnodige ballast, maar alleen dat leren wat je moet weten om te slagen. Bovendien omvat ieder vak een onderdeel examenvoorbereiding. Zeker weten dat je slaagt!

"We leiden je heel gericht op voor het officiële staatsexamen"
Lucie de Ridder

Programmamanager Voortgezet Onderwijs


Lees het interview
"We leiden je heel gericht op voor het officiële staatsexamen"
Lucie de Ridder

Programmamanager Voortgezet Onderwijs

Lees het interview

Volledige opleiding VMBO, HAVO, VWO

Je kiest voor de volledige opleiding wanneer je het volledige VMBO-, HAVO- of VWO-diploma wilt behalen. Bijvoorbeeld omdat je nog geen diploma van het voortgezet onderwijs in je bezit hebt, of omdat je nu een diploma op een hoger niveau wilt behalen. De LOI biedt bij de volledige opleidingen VMBO, HAVO en VWO keuze uit alle profielen en een zeer groot aantal vakken, waardoor je je vakkenpakket volledig kunt afstemmen op je eigen wensen.

Profielkeuze

Wie een volledige VMBO-, HAVO- of VWO-opleiding volgt, krijgt te maken met een profielkeuze. Een belangrijke keuze, waarmee je richting geeft aan je opleiding én je voorbereidt op een vervolgopleiding.

Het is belangrijk van je een profiel kiest dat past bij jou én bij wat je wilt bereiken. Sommige opleidingen stellen een bepaald profiel of een specifiek vak verplicht voor toelating. De LOI biedt je gedegen ondersteuning bij het kiezen van je profiel én de vakken daarbinnen. Op de informatiepagina’s van de verschillende opleidingen vind je alle informatie over de verschillende profielen en een duidelijk overzicht van de keuzes die je kunt maken. Twijfel je welk profiel het beste bij je past of wil je advies over de keuze van je vakken? We helpen je graag! Bel ons gerust op (071) 545 12 34.

Losse vakken VMBO, HAVO, VWO

De losse vakken zijn voor iedereen die al een aantal deelcertificaten in zijn bezit heeft, maar nog certificaten mist om het diploma compleet te maken. Ook wanneer je al wel een VMBO-, HAVO- of VWO-diploma in je bezit hebt, maar nog een vak mist om toegelaten te worden tot een vervolgopleiding, zijn losse vakken een goede keuze. Bovendien zijn de losse vakken heel geschikt wanneer je op dit moment ook een reguliere VMBO-, HAVO- of VWO-opleiding volgt en daarnaast een extra vak wilt volgen of van profiel wilt wisselen.

Vraag een deel van je studiekosten terug

Volg je een VMBO-, HAVO- of VWO-opleiding bij de LOI? Dan kom je onder voorwaarden in aanmerking voor een tegemoetkoming deeltijders van DUO. Deze kan oplopen tot maar liefst € 760,40. Hiermee verlaag je je studiekosten aanzienlijk! 

Lees meer

Contact en advies

Heb je nog vragen over VMBO, HAVO of VWO bij de LOI? Of heb je hulp nodig bij het kiezen van je niveau of vak(ken)? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

071 - 545 1234
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00
Service en contact