klassikale cursussen

Op locaties door heel Nederland
Op locaties door heel Nederland

Beroepsgerichte cursussen: dé voorbereiding op de praktijk

Bij de LOI weet je wat je krijgt: goed onderwijs bij een bekend instituut. En dat merk je. Met de klassikale, beroepsgerichte cursussen word je snel en doelgericht opgeleid in de gekozen richting. Je krijgt begeleiding van de beste docenten en de kennis die je opdoet, is direct toepasbaar in de praktijk.

Studeren doe je via LOI Klassikaal+, de nieuwste en meeste flexibele manier van klassikaal studeren. Daarbij worden lessen in de klas op een locatie naar keuze afgewisseld met online bijeenkomsten. Je leest er alles over in de brochure. Zo zijn de klassikale cursussen van de LOI prima te combineren met een baan en je sociale leven.

  • Altijd met professionele begeleiding
  • Goede aansluiting op de praktijk
  • Ook voor erkende diploma’s van o.a. NEMAS en EXIN

NEMAS Associatie voor praktijkexamens EXIN

Hoe werkt studeren via LOI Klassikaal+?

Alles over klassikaal studeren

Heb je graag een extra stok achter de deur en wil je medestudenten en docenten ontmoeten in de klas en online? De klassikale opleidingen van de LOI zijn dankzij de flexibele opzet en efficiënte aanpak prima te combineren met een baan en druk privéleven en bereiden je gericht voor op examens en de praktijk.

LOI Klassikaal+, zo werkt het

Op locatie en virtueel: het beste van twee werelden

Bij LOI Klassikaal+ volg je om de 3 weken een bijeenkomst. De ene keer in de klas op een van onze locaties bij jou in de buurt, de andere keer thuis via virtual classrooms. Je kiest zelf het moment: door de week in de avond of op vrijdag of zaterdag. Met deze combinatie van lessen op locatie en virtueel bespaar je veel tijd terwijl je wél dat persoonlijke contact hebt.

De docent staat altijd voor je klaar

Je wordt begeleid door een docent met ruime ervaring. De  docent staat voor je klaar in de klas, maar ook daarbuiten. Alleen bij LOI kun je namelijk ook in de tussenliggende weken bij je docent terecht. Voor vragen, extra uitleg of feedback op een opdracht. Zo hoeft je studie dus nooit stil te staan!

De leeromgeving zorgt voor overzicht en houvast

LOI Klassikaal+ is veel meer dan leerstof met docentbegeleiding. De online leeromgeving leidt je stap voor stap door je studie. De leertaken, oefenopdrachten, extra uitleg en video’s zorgen ervoor dat jij het overzicht houdt en je planning haalt. En dat elk uur studie efficiënt besteed is.

Inspiratie

“De Virtual Classroom voelt als een echte klas"

Interview met Pieter Buss (docent Nederlands) over Virtual Classrooms.

“Een LOI-cursus sluit naadloos aan op het werkveld”

Interview met Lucie de Ridder, programmamanager cursussen LOI

“De afwisseling van lessen online en in de klas is ideaal”

Hennie is gespecialiseerd dermatologie verpleegkundige en volgt de opleiding HBO-programma Verpleegkundige bij LOI Klassikaal+.

Advies en contact

Heb je nog vragen over de opleiding? Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

071 - 545 1234
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00
Service en contact

LOI Zakelijk: altijd een passend programma

LOI Zakelijk biedt bedrijven altijd een passend programma. Erkend onderwijs, van HBO en MBO tot korte praktische programma’s. Ook volledig op maat en op locaties door heel Nederland of Incompany. Meer weten of een vrijblijvend advies? Maak nu een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

Naar LOI Zakelijk