Toon 0 resultaten

Vincent Veldhuizen, student HBO Accountmanagement

"Door de klassikale bijeenkomsten heb je écht een stok achter de deur!"

Waarom ben je deze opleiding gaan volgen?

Na de middelbare school wist ik niet precies wat ik wilde, dus besloot ik eerst een jaar te gaan werken. Ik ging aan de slag bij een speelgoedwinkel waar ik in de weekenden al werkzaam was en ben daar toen uiteindelijk doorgegroeid tot de functie van bedrijfsleider. Ik zat er goed op mijn plek, kreeg een eigen filiaal en deed, in de jaren die volgden, ontzettend veel praktijkervaring op. Heel waardevol, maar toen het slechter ging met het concern en ik mijn baan kwijtraakte en weer moest gaan solliciteren, miste ik wel dat diploma. Bedrijven zien nu eenmaal graag mensen met de juiste papieren op zak. En juist daarom ben ik de LOI-opleiding HBO Accountmanagement gaan volgen. 

Wat is je doel met deze opleiding?

Mijn diploma halen en weer een baan vinden die bij mij past! Voordat ik een studie besloot te gaan volgen, heb ik mijzelf afgevraagd: waar ben ik goed in, wat wil ik bereiken? Ik vind het contact met mensen leuk, kan goed verkopen, dus een baan op het gebied van relatiemanagement of field accountmanagement is wel echt helemaal mijn ding. Naar klanten toe gaan, hen helpen en advies kunnen geven: dat zou ik graag doen. En dan het liefst op het gebied van technologie, want dat is toch wel echt een passie van mij.

Waarom heb je voor LOI Hogeschool gekozen?

Natuurlijk heb ik van tevoren wel wat opleiders vergeleken, maar LOI Hogeschool kwam het beste uit de bus. De prijs kwaliteitverhouding is goed en ik vond het fijn dat ik de opleiding klassikaal kon volgen. Ik heb echt veel aan de klassikale bijeenkomsten gehad. Ze zorgen echt voor die stok achter de deur. Je kiest zelf een locatie uit voor de bijeenkomsten, er is eigenlijk altijd wel een plaats bij je in de buurt.

Hoe werkt studeren voor jou in de praktijk?

Doordat ik alweer een tijdje uit de schoolbanken was, viel studeren in het begin beslist niet mee. Ik moest het ‘leren’ zelf wel weer even onder de knie krijgen, maar ook daar heb ik inmiddels goed mijn draai in gevonden. 

Wat is het belangrijkste dat je tot nu toe hebt geleerd?

Een van de dingen die ik heb geleerd, is hoe je iets zakelijk goed onder woorden kunt brengen en kort en bondig kunt zijn. Ik denk dat ik hier in de toekomst veel aan zal hebben.

 

Meer over het vakgebied Administratie

Het vakgebied administratie (finance and control) is voortdurend in ontwikkeling en biedt volop kansen. De LOI heeft ruime keuze uit opleidingen binnen deze branche. Van korte beroepsgerichte cursussen tot volledige en erkende MBO- en HBO-opleidingen én specialisaties.

Bekijk het aanbod