Flexibel studeren en alle begeleiding die je nodig hebt

Wordt het niet eens tijd voor LOI? Want bij de LOI studeer je op de meest flexibele manier. Je kiest je eigen tempo en bepaalt zelf hoe je studeert. Of je nu kiest voor een thuisstudie of Klassikaal+, je wordt altijd begeleid door topdocenten uit het werkveld. Kies uit ruim 900 opleidingen. Van korte cursussen en programma’s tot volledig MBO en HBO. Start direct en groei door.

  • Studeer naar keuze flexibel thuis of via LOI Klassikaal+.
  • Altijd persoonlijke begeleiding door ervaren docenten.
  • Van korte cursus tot volledig MBO en HBO.

Vind je opleiding in 4 stappen

Gratis noise cancelling headphone bij inschrijving

Schrijf je vóór 19 juni 2024 in voor een LOI-opleiding en ontvang een noise cancelling headphone van Fresh ‘n Rebel. Zo luister je altijd en overal in stijl naar je favoriete muziek. Bovendien verminderen noise cancelling headphones afleiding, verhogen je concentratie en verbeteren de geluidskwaliteit. Perfect voor tijdens het studeren dus!

Meer over deze actie

Doe de Carrière APK

Hoe goed zit jij nog op je plek? Je ontdekt het met de Carrière APK. Al in een paar minuten weet je of jij en je werk(omgeving) nog een goede match zijn. Of je nu op je plek zit of niet, jezelf ontwikkelen is een ‘must’. Ben je klaar voor een volgende stap? Wordt het dan niet eens tijd voor LOI? Bij LOI studeer je op de meest flexibele manier. Al onze opleidingen zijn prima te combineren met een baan en andere bezigheden.

  • Gratis en vrijblijvend
  • Kost slechts 3 minuten
  • Krijg persoonlijk advies


Start de test

Studeer thuis of via LOI Klassikaal+

Je bepaalt zelf welke studiemethode het beste bij je past. Wil je alle vrijheid en je eigen tempo bepalen? Dan is een thuisstudie met online begeleiding ideaal. Heb je behoefte aan meer regelmaat en contact met medestudenten? Kies dan voor LOI Klassikaal+ en volg iedere 3 weken een bijeenkomst. De ene keer op locatie, de andere keer online.

Alles over thuisstudie Alles over LOI Klassikaal+